Menili ste po narodení detí šatník?
Krásny deň prajem mamičky. 😊
Len ma tak zaujíma či ste menili šatník po narodení detičiek, štýl, strih, dĺžka. Samozrejme ak sa zmenila postava je to potrebné, ale či ste sa z " pani manažérky" premenili na " pohodlnú žienku" ( ako príklad som uviedla) 😊.
My máme čerstvého drobca a všade chodím v teplákoch momentálne, ale rada by som sa vrátila ku svojmu starému štýlu potom. Rada nosím rozprávkové mikiny napríklad, tak malý bude mať Mickey Mousa a ja Minnie na tričku 😄 tak to možno bude zvláštne, vyzerám mladučko. Včera som stretla staršiu pani v parku a hovorí mi aké je krásne keď sestra kočíkuje bračeka, že aj jej deti sa takto kočíkovali (nechala som ju v tom) 😄
No ku kočíku puzdrové šaty a lodičky sa veľmi nehodia
Ano zmenila. Nosim, co je mi pohodlne. Vacsinou teplaky, legíny... No na obranu musim pobedat, ze v dnesnej dobe su uz fakt vselijake teplaky, ktore vyzeraju pekne. Takze snazim sa byt upravena. Nemalujem sa velmi, ale vzdy sa ucesem, upravim, zladim. Kludne nos aj rozpravkove mikiny.
nie nemenila. Ale tepláky som nikdy nenosila - ani predtým ani potom, ani teraz. Tepláky som mala/mám len na šport. Nepáči sa mi to na normálne nosenie. Je to nevhodné ( môj názor). Existujú predsa pohodlné rifle, trekové gate.....
Nemenila, iba som sa s postupom času utvrdila, v čom mi je najpohodlnejšie a doťukávam do tej podoby šatník. Nosím tie veci stále, aj do práce som ich nosila.
Ja som prevažne chodila v športovom alebo teda športovo-elegantne do práce . V práci sa aj tak prezliekam do uniformy ,takže mi to je fuk ako prídem do práce-hlavne pohodlne 😁.. keďže som na rd tak chodím športovo momentálne 😁
Ale tepláky nosím len doma. max v nich vynesiem smeti alebo idem za kuriérom 🙂
@darkswan ja by som zakázala rifle inde ako do stajne ku kravám a ku koňom
Určite legíny, lelosi,pikaluna sú mäkké,pohodlné a vyzerajú dobre.
Mam rifle teraz.nosim to v čom sa cítim pohodlne. U nas už teda nehovoria toto ale neveria,že mám 13r a 10r doma 😁😂
Tepláky neviem,teraz je to trend,ale..Nosím po dome a von na dvor,inak jedine ak fakt nestíham a vybehnem aj do škôlky v nich.Medzi ľud by som nedala.Skor rifle,tie mám rada od pubertacky a mám ich kopu,niektoré sú pohodlné ako tepláky či legíny a nevidno v nich všetko ako v leginach-xo je po podľa mňa tiež taký diskutabilný kus odevu.V práci máme uniformu,takže obliekanie pred a pocas materskej vôbec neriešim.Opatky som nikdy nemala,neviem v tom chodiť a milujem tenisky všeho druhu,ruksaky+mikiny,tricka.Ale všetko jednoduché,v jemnejšich farbách aby som to skombinovala všetko so všetkým a vhodné aj na von aj na ihrisko a nemala šatník zahlteny zbytočnými nekvalitnými vecami.Plus materiál tiež študujem,nech to môžem pri deckach 100 krát vyprať a nezmení sa to.Je pravda,že športové veci a svetlejšie farby asi uberajú vek a pri deťoch si celkovo viac rozžiarená,tiež mi tipujú aj o 15r menej,paradoxne v 20tke keď sme mali v práci dress code a pripadala som si ako usadlá pani tak mi aj tak hádali,že 35-40😂
Ja áno. V šatníku mám všetko, aj saty sukne blúzky tuniky, ale na materskej som nosila, čo mi bolo pohodlne. Legíny milujem, nosím ich doteraz a k ním trička, sportove oblečenie, kratase, tenisky. Mám rada farebne oblečenie, ale potlace nie. Neznášam rifle už cele roky ich nenosím, mám v nich pocit akoby som bola vo zveraku. Samozrejme ak mám ísť do spoločnosti oblečiem si saty a lodičky. Ale doma nevidím dôvod chodiť nahodena, a nemám pocit že som sa opustila, my vela športujeme, tak je jasne že na bicykel nepôjdem v mini sukni. Na ihrisko si tiež oblečiem kľudne tepláky, aj tak skončím s dcérou dakde v piesku.
Ja som zmenila iba obuv. Nosila som lodicky, cizmy na opatkoch, vysoke sandale... Teraz si dam radsej tenisky, platenky, nizke sandalky, lebo veeeela sa pri detoch nachodim. Ale stale nosim saty, sukne, rifle....v teplakoch by som nikdy nesla, veru ani na ihrisko!
Saká, blúzky, nohavice a kabelky som vymenila za legíny, tričká, mikiny a ruksak. Je mi to momentalne pohodlnejsie a na bicykel, ihrisko či nákup predsa nepojdem v lodičkách 🙂 Veď k tomu všetkému sa zas po materskej vrátim, nikam mi to z tej skrine neutečie 🙂
Ja som 4 mesiace po porode, zatial jediny rozdiel je, ze som si nakupila viac “lepsich” legin. Rifle som si este neobliekla, cakam, kym sa vmestim do mojich 34iek, vacsie odmietam kupovat. K tomu nosim predlzene topy, kosele alebo saka. Za par mesiacov bude myslim vsetko ako predtym. Vysoke topanky som nikdy nenosila, elegantnejsie veci ano, tak tam nie je ziadna zmena.
Ja som menila ale na základe toho ako píšeš, že my už boli male.Po pôrode som prešla z velk.38 na velk.40. Vymenila som kvôli imidžu matky len zopár veci.
Totalne som zmenila styl…predtym som nosievala do prace lodicky, bluzky, saty, sem tam kostym, krasne saka….co s tymto arzenalom na pieskovisku 😂 takze som dokupila tenisky, rifle, sportove bundy….po 4 rokoch som nastupila do prace, zas som si nakupila moje milovane saty a lodicky (tie stare som na zaciatku materskej posunula sestre lebo mi bolo jasne ze uz budu aj modernejsie kusky ked sa vratim do prace), no a po 2 mesiacoch som zistila, ze som opat tehotna 😂
Ale teda pride mi vtipne kolko zien tu rozprava jak by si teplaky nedali na von ani omylom….kde su teda vsetky tie zeny, co vidim vonku s detmi a drviva vacsina ma teplaky? 😅
V kazdom pripade, mile damy, zi a nechaj zit, mne nevadi maminka ci ma na sebe teplaky, rifle, saty, hocico….ked sa ona citi pohodlne, naco to dalej riesit a ohovarat 😉
Trosku ano, ale velmi zalezi na tom, ako s clovek obliekal pred porodom. Ja preferujem elegantny styl, saty, sukne a bluzky, no tie nosim teraz minimalne, lebo nie je kam. S malym doma a kocikovat predsa nebudem v elegantnych satach (saty v lete nosim, ale pohodlne). Teplaky neznasam. Nosim vacsinou leginy s dlhymi trickami, bluzkami, svetrami.
Ja som prestala nosiť náušnice,kratučké šaty kvôli praktickosti a kabelku, . Už mám deti veľké a k nauskam ani kabelke som sa nevrátila. Nosím vak. Krátke šaty,sukňu si dám keď je príležitosť.
Vkus mam stale rovnaky, ale zmenila som styl - prve 3 roky zivota drobca som skor teniskova, sportove leginy a bunda.Hlavne v case kojenia a prvych krokokov dietata si iny styl ani neviem predstavit 😃 Ale planujem sa vratit k svojmu elegantnemu stylu na vysokych podpatkoch, lebo sa blizi cas navratu do prace a velmi sa na to tesim,kedze postavu sa mi podarilo dat aj po mojich 2 detoch na vahu mojich gymnazialnych cias 💟
Ja som na MD uz 6rok a teda styl sa mi velmi nezmenil,ked chcem ist pohodlne dam si leginy,mikinu vestu a pod.
Ked idem do spolocnosti ,dam si bud saticky(mam ich rada ) alebo dziny a nejaky topik
Stekle nenosim uz par xy rokov (ked som bola 20, nic ine na nohe som nemala😅)
Ale hlavne nech sme v cistom a vonavom ✌️😁
Mne nevadi akykolvek styl ale pekna smrncovna teplakovka 🤩
Nie, ja som mala stale rada prirodne farby a volnejsi sportovy styl, so suknami a satami sa nekamaratim...to fakt len ked musim kvoli spolocnosti. Menila som po 2. a 3. dietati velkost, ale styl nie.
Mne v 27r typovali tak strednu skolu 🤣🤷♀️
Ja som uplne zmenila styl. Ako bezdetna som nosila viac obtiahnute veci, po porode nosim sirsie a pohodlnejsie oblecenie. Paradoxne mam lepsiu postavu ako Ked som bola bezdetna takze kila navyse neskryvam.
Plus v praci som nosila kedysi uniformy , teraz uz mozem nosit casual veci ako bluzky a sukne tak to nosim aj bezne von.
@makakova mala som v praci uniformu, robila som v kaviarni takze ziadna sekretarka ani pani manazerka 😁
nie nemenila, jasné že som chodila viac v teplákoch ako v kostýmoch a šatách ale keď som niekam išla, tak som sa obliekla ako pred tým. Iba konfekčné číslo išlo o 2 čísla dolu
Nemenila som
Áno, zmenila som - predtým som pracovala v korporáte, takže sa tam vyžadoval nejaký dresscode. Keď som bola s deťmi doma, tak som nie úmyselne prispôsobila šatník im - predsa na ihrisko som nemohla chodiť v opätkoch. Ale návratom do práce som sa opätovne vrátila k pôvodnému štýlu… Na druhej strane, počas rodičovskej som si užívala každú jednu príležitosť obliecť sa do iného ako s dievčatami von.

Časť šatníka som odložila pod posteľ (blúzky, kostýmy, saká). Ostatné som nosila aj ďalej - tričká, jeansy, tepláky doma. Nepotrebovala som nejak zásadne meniť. Pracovné oblečenie som mala aj predtým do práce a ležérne na doma, víkendy, atď. Čiže nemala som žiaden zásadný problém s týmto. Mne sa ale ani váha/postava pôrodmi nemenila.