icon

Muž chce štvrté dieťa. Viacdetné rodiny ako to zvládate?

19. júl 2022

Ahojte . Mám dve deti s exmanželom . Sú to už pomerne velkaci syn bude mať 10 rokov a dcéra ma 8 rokov a teraz mám s partnerom bábätko takmer 10mesacne. Muza mám skvelého . Staršie Deti ho volajú ocko a majú ho veľmi radi a on ma rad ich . Proste žijeme ako kompletná rodina kde nie ke cítiť že prvé dve deti nie sú jeho . Ale môj chlap chce veľkú rodinu on pochádza zo 4 deti aj jeho rodičia atd . No s on chce ešte ďalšie dieťa ale teraz . Ja mám po 30tke on je odomna mladší o pár rokov ale vekový rozdiel medzi nami nie je badateľný . Ja mám prvé deti s malým vekovým rozdielom len 17 mesiacov ale bola som na ne prakticky sama . Teraz mám veľkú oporu v mužovi lebo mi pomáha naozaj vo všetkom . V domácnosti aj s deťmi . On uprace, navarí , operie, vonku porobi všetko , sadi aj s deťmi pomáha . Aj k malému nemá v noci problém vstať . No ja sa bojím pristáť na ďalšie dieťa či to už na nás nebude veľa . Nemáme sa zle , aj na výlety chodíme . Ja stíham aj pracovať pri rodičovskej keď on je s malým .
Dokonca vďaka nemu nie sú staršie deti závislé na mobile či tabletoch , ktoré dostali od vlastného otca. Rozbili ich a zakázali sme ďalšie kúpiť . Odvykačka trvala niekoľko mesiacov kým prestali vystrájať . Žijeme na dedine takže možnosti zbaviť sa je veľa . Chodíme bicyklovať , na turisktiku , na prechádzky , na ihriska proste venujeme sa všetkým deťom fakt najviac ako sa len da . Ale bojím sa či už pri ďalšom toho budeme toľko stíhať . To budeme potrebovať väčšie auto , viac pozornosti a čo ak malý bude žiarliť ? Veľkí nezistila tešia sa zo súrodenca. Aj oni s ním pomáhajú . Ako chápem, že v dnešnej dobe je nadštandard mať aj dve deti nie to ešte tri alebo 4. Ale my sme veľmi akčný a asi by sme sa s menším počtom nudili. A financie nie sú problém . Nie sme bohatí ale deti majú vždy všetko , ba aj viac ako potrebujú . No čo by ste mi na to povedali ? Áno rozprávali sme sa o tom s partnerom a zhodli sme sa že keď posledné dieťa tak opäť s malým vekovým rozdielom nech ma aj maličký parťáka ako sú starší no stále mám v sebe pochybnosti .

Strana
z4
mircalla
22. júl 2022

@katika9145 Hej tyzden malo....idealne pre mna 10 dni.....

Strana
z4