icon

Muž nehovorí o ďalšom dieťati

27. júl 2025

Dnes sa muž rozprával s naším dvojročným synom. Hovoril mu, že no budeme len dvaja chalani, že dúfa, že bude mať so sestrami dobrý vzťah, že sa nebude pred nimi hanbiť a tak. Snažíme sa o dieťa a aj sme sa bavili, že by to mohol byť chlapček a tak. A teraz úplne rozprával akoby ani to ďalšie nechcel ani sme nad ním neuvažovali. Ja som sa hneď rozplakala a plačem a plačem kôli tomu. Je pravda, že sa nám skoro 6 mesiacov nedarí, ja mám strašne dlhé cykly. To mi nepridáva na nálade. Bojím sa, že mám PCOS. A neviem sa zbaviť tej túžby aj keď prestávam uz veriť, že sa to naozaj podarí. A tieto reči má vždy rozplačú. Som fakt až taká labilná ? Ja už so nášho malého predstavujem, už má aj meno a ľúbim ho aj keď ešte neni ani na ceste. On akokeby to úplne vystesňuje a ani neberie, že by sa to mohlo podariť. Podľa mňa ho ani nechce a vyhovuje mu to, že to nejde.

enmery
27. júl 2025

Mňa zaujíma, či si Tvoj muž nevšimol, že potrebuješ lekára? /Nie, neurážam, psychocké problem sú rovnako vážne, ako fyzické choroby a ťažkosti/.

dennissa16
27. júl 2025
@anonym_autor

Niekde som to čítala, že to na čo myslíme si aj do života pritiahneme

@anonym_autor možno manžel mysli na to, aby sa už radšej nepodarilo.. keď sa fixujes len na 1 pohlavie, tak to je hop alebo trop. Vieš!

minenkaa
27. júl 2025
@anonym_autor

Niekde som to čítala, že to na čo myslíme si aj do života pritiahneme

@anonym_autor ty sila myšlienok ,vies že ak máš len malíčku pochybnosť tak sa to nesplní,musíš byt v hĺbky svojej duše o tom presvedčená a absolutne žiadna pochybnosť .Viera a bludy sú uplne rozdielne

autor
27. júl 2025
@enmery

Mňa zaujíma, či si Tvoj muž nevšimol, že potrebuješ lekára? /Nie, neurážam, psychocké problem sú rovnako vážne, ako fyzické choroby a ťažkosti/.

@enmery on to berie viac menej ako srandu, že sa rozprávam zo spermiami neberie to vážne ale ja to robím skoro vždy pred sexom že sa im prihováram. Keď plačem tak väčšinou to už ani nerieši lebo vie prečo to je.

nevenka
27. júl 2025

Vies co, takto...ja som mala tiez 3 deti a po stvrtom som uz nejak extra netuzila, ale dcerka velmi chcela sestricku, stale mi opakovala, zeneboj, to dalsie bude dievcatko. A ja som jej vysvetlovala, ze to nie je take jednoduche a ze uz asi dalsie babatko nebude. Tak ona si nakoniec tu sestricku vymodlila, po covide mi zblbol cyklus. Ale nie ze dupnem si a bude to tak. Stale som bola otvorena moznosti, ze to bude chlapcek a aj tak som to dcerke vysvetlovala, ze to nemusi byt sestricka. Modlila som sa hlavne, aby bolo zdrave a dakovala Bohu za zazrak. A to preto, ze som nemusela brat v tehotenstve tazke lieky, ze to tak zariadil. S pokorou som prijala, ze toto je Jeho vola...Vies vobec, co Ti tym chcem povedat? V Tvojej moci nie je vydupat si dieta, ani vybrat pohlavie, a nepomoze Ti, ze sa budes rozpravat so spermiami, ved to je na hlavu. Spemria je len pohlavna bunka, ako Tvoje vajicko, ma len polovicu genetickeho materialu, az splynutim vznika embryo a clovek. Ja som veriaca a preto verim tomu, ze od pocatia je clovek clovekom, ale nie spermia! Toto je uz fakt moc.

nevenka
27. júl 2025

Naozaj potrebujes lekara, v dobrom. To ako, prides k muzovi a rozpravas sa s jeho gulami pred sexom? No byt chlapom, tak sex s Tebou vobec nedokazem mat, a hned Ta nalozim do auta a odveziem na psychiatricke oddelenie, naozaj.

autor
27. júl 2025
@nevenka

Naozaj potrebujes lekara, v dobrom. To ako, prides k muzovi a rozpravas sa s jeho gulami pred sexom? No byt chlapom, tak sex s Tebou vobec nedokazem mat, a hned Ta nalozim do auta a odveziem na psychiatricke oddelenie, naozaj.

@nevenka áno rozprávam väčšinou pri orale. Muž to nejak zle neberie ale je mu to vtipné.

bielasovicka
27. júl 2025
@anonym_autor

@nevenka áno rozprávam väčšinou pri orale. Muž to nejak zle neberie ale je mu to vtipné.

@anonym_autor smer psychiater. A čím skôr 🤦🏻‍♀️

doriiis
27. júl 2025

A pri orale tie tvoje pseudo budúce dieťa putuje k vajíčku? To je zlý orál veru potom.
A záhada vyriešená.Ze prečo to muž toleruje.
Chudák chlap a deti.

minenkaa
27. júl 2025

Normálne som sa zľakla,že toto je naozaj ,vďaka za ten posledný komentár,mi odľahlo

autor
27. júl 2025

Ale ja mu nerobím orál až dokonca

danica2711
27. júl 2025

páni moji, ty rozprávaš tieto hovadiny ešte aj pri orále? Pri tom sa robí niečo iné...

really8
27. júl 2025

Ja sa tu tak rehnim😂😂😂😂

autor
27. júl 2025

Ale samozrejme že nehovorím, keď ho mám v ústach ale medzitým na chvíľu prestanem a tak ale to je mi tu blbé popisovať

autor
27. júl 2025

Nechcem aby sa to tu zvrhlo, že píšem o sexe pointa bola dieťa, že chcem

enmery
27. júl 2025

Jemu to je vtipné. On netuší, že na to myslíš pri všetkom, sexuješ a myslíš na to, places kvôli tomu.
Už včera bolo neskoro

doriiis
27. júl 2025

Autorka,už ti to môže byť jedno.To,že si na hlavu bolo jasné už z úvodného prispevku

autor
27. júl 2025

Psychologicke som chodila dávnejšie a noci to nepomohlo. Jediné čo povedala, že sa správam ako malé decko, že si chcem niečo vydupat. Vtedy som tiež túžila po dieťati a takáto rada na čo bola dobrá.

autor
27. júl 2025

Podľa mňa keď človek po niečom túži sa nemá vzdať svojho sna

petamich
27. júl 2025

Pocuj a ty ked sa sama nad sebou zamyslis, tebe sa zda toto spravanie v poriadku? Pride to to normalne? Ze takto sa sprava zena, ktora sa snazi o dieta? A teda tvoj manzel no comment, ked si nevsimol, ze potrebujes odbornu pomoc.

zobaka
27. júl 2025

chudak muz, najma ked uz mate viac deti a ty ho tlacis do dalsieho

anonym_d78d5b
27. júl 2025

A čo tak ísť do roboty? Kto ti bude tie tvoje deti živiť? Či ty si z tej menšiny, čo len rodí a za boha robiť nebude?

lenkasarka
27. júl 2025

No a potom sa čudujeme,že muži si hľadajú milenky, alebo opúšťajú ženu s deťmi,”len tak” zo dňa na deň. Veď ja sa im niektorým ani nečudujem.

evcagabi
27. júl 2025
@anonym_autor

Možno je to divne ale ja som sa aj pred sexom rozprávala akoby so spermiami a hovorila nech tam ide Y a som mu hovorila ako sa bude volať čo budeme robiť spolu a tak pred sexom a mužovi to prišlo ok a teraz neviem čo sa stalo.

@anonym_autor smer psychiater

anonym_b33a2b
Autor odpoveď zmazal
bielasovicka
27. júl 2025
@anonym_autor

Podľa mňa keď človek po niečom túži sa nemá vzdať svojho sna

@anonym_autor toto už není ani smiešne co si tu popísala. Ty nájdi urýchlene nejakú pomoc, lebo nieže tehotná nebudeš, ale stratíš aj tieto 3 deti ktoré už máš. Pretože ťa rovno zavrú na cajlu. Teda do blázinca. Spamätaj sa.

evcagabi
27. júl 2025

@anonym_b33a2b toto je ta, co ma cca 7m babatko dievcatko a uplne jej preplo, ze chce este syna

michaelam2
27. júl 2025
@evcagabi

@anonym_b33a2b toto je ta, co ma cca 7m babatko dievcatko a uplne jej preplo, ze chce este syna

@evcagabi chudata deti 😕

evcagabi
27. júl 2025
@michaelam2

@evcagabi chudata deti 😕

@michaelam2 to som si tiez povedala, ked som ju citala minule. Doma male babatko a ona reve, ze chce dalsie.

deedol
27. júl 2025

autorka, pre poriadok. kolko mas deti, v akom veku a ake pohlavia. lebo mne toto rozum neberie, co ty riesis.