Nechať si štvrté dieťa alebo nie?
Som v 8 tt.A stále neviem či nechať alebo nie.Ja už neviem vážne čo robiť.starsie majú 16,13,6r.uz sú vyrostnute.Neciem čo vlastne chcem.
Čo nevieš? Tak asi si chcela,keď si teraz tehotná
@daniela20676 neviem koľko máš rokov či máš napr pred 40 máš strach ako zvládneš výchovu . Áno najmenšie ti má 6 rokov už sa vyspí celú noc atď a ak príde miminko bude zas prebdene noci . Keď dokážete vychovať 3 zvládnete aj 4 . Verím že sa rozhodneš správne ❤️
@daniela20676 si rocnik 1976? podla nicku? ja som chcela tretie a manzel nie. Tes sa, deti ti uz trosku pomozu, nebudes na vsetko sama. Ak to bola nahoda, tak asi to tak malo byt.
@daniela20676 Nešla by som do toho. Už tri deti sú dosť. Bolo to plánované?
tu treba zvazit a precitit viac argumentov a moznosti: aky to bude mat dopad na vasu rodinu, financie - je jedna strana, druha strana - ak by si to dieta odmietla, vedela by si sa s tym vyrovnat? odpovedz si na tieto otazky, podiskutuj s muzom, pripadne starsimi detmi a vyber riesenie, ktore nebudes casom lutovat
@daniela20676 a muz ma aký názor?
To dieťa už máš.rastie v tebe.Predpokladam aj akúsi zrelosť a životné skúsenosti a len tak niečo ťa nepoloží.Len treba všetko dobré zmenezovat.vacsie deti pomôžu.ty si aj trochu oddýchneš od prác.procesu. A dieťa ťa omladi.Bude to slniečko rodiny.Viem o čom píšem.Rodila som tretie v skoro 43 r.starsie mali 12a 10 a bolo to to najlepšie čo našu rodinu stretlo.Teraz sú dcéry mimo domu so svojimi rodinami, ale stále ten najmladší tu s nami je.ja už teraz " plačem" že nám o rok a pol odíde na VŠ.
Ak máš muža a zázemie, tak to dáte. Bude určite obohatením vášho života. ^^

@daniela20676 nepoznala som este zenu ktora by nemala strach. Ak si zdravotne vporiadku, ze by si tehotenstvo zvladla, ak nedriete biedu, tak by som istotne na prerusenie nesla.
Ale po porode vyriesit natrvalo antikoncepciu (podviazanie alebo aspon teliesko)