icon

Nechať si štvrté dieťa alebo nie?

daniela20676
17. mar 2024

Som v 8 tt.A stále neviem či nechať alebo nie.Ja už neviem vážne čo robiť.starsie majú 16,13,6r.uz sú vyrostnute.Neciem čo vlastne chcem.

jaond19
17. mar 2024

@daniela20676 nepoznala som este zenu ktora by nemala strach. Ak si zdravotne vporiadku, ze by si tehotenstvo zvladla, ak nedriete biedu, tak by som istotne na prerusenie nesla.
Ale po porode vyriesit natrvalo antikoncepciu (podviazanie alebo aspon teliesko)

domka222
17. mar 2024

Čo nevieš? Tak asi si chcela,keď si teraz tehotná

mariska1989
17. mar 2024

@daniela20676 neviem koľko máš rokov či máš napr pred 40 máš strach ako zvládneš výchovu . Áno najmenšie ti má 6 rokov už sa vyspí celú noc atď a ak príde miminko bude zas prebdene noci . Keď dokážete vychovať 3 zvládnete aj 4 . Verím že sa rozhodneš správne ❤️

zuzana76
17. mar 2024

@daniela20676 si rocnik 1976? podla nicku? ja som chcela tretie a manzel nie. Tes sa, deti ti uz trosku pomozu, nebudes na vsetko sama. Ak to bola nahoda, tak asi to tak malo byt.

zuzanockamt
17. mar 2024

@daniela20676 Nešla by som do toho. Už tri deti sú dosť. Bolo to plánované?

basulaak
17. mar 2024

@domka222 si netaktna. Popracuj na forme. Na plodenie je treba vzdy dvoch. Ma pravo da rozhodnut ako bude chciet. 🤷‍♀️

domka222
17. mar 2024

@basulaak však má právo sa rozhodnúť, to jej nikto neberie. Hádam po 40tke majú už obaja rozum a majú v tom jasno,či ešte chcú, alebo nie. Zrejme chceli,keď je teraz tehotná. Nič viac,nič menej

basulaak
17. mar 2024

@domka222 oki sak jasne.

mabenn
17. mar 2024

tu treba zvazit a precitit viac argumentov a moznosti: aky to bude mat dopad na vasu rodinu, financie - je jedna strana, druha strana - ak by si to dieta odmietla, vedela by si sa s tym vyrovnat? odpovedz si na tieto otazky, podiskutuj s muzom, pripadne starsimi detmi a vyber riesenie, ktore nebudes casom lutovat

luccija
17. mar 2024

@daniela20676 a muz ma aký názor?

janinah
17. mar 2024

To dieťa už máš.rastie v tebe.Predpokladam aj akúsi zrelosť a životné skúsenosti a len tak niečo ťa nepoloží.Len treba všetko dobré zmenezovat.vacsie deti pomôžu.ty si aj trochu oddýchneš od prác.procesu. A dieťa ťa omladi.Bude to slniečko rodiny.Viem o čom píšem.Rodila som tretie v skoro 43 r.starsie mali 12a 10 a bolo to to najlepšie čo našu rodinu stretlo.Teraz sú dcéry mimo domu so svojimi rodinami, ale stále ten najmladší tu s nami je.ja už teraz " plačem" že nám o rok a pol odíde na VŠ.

ivangeline
17. mar 2024

Ak máš muža a zázemie, tak to dáte. Bude určite obohatením vášho života. ^^