icon

Nezvládam materstvo

sosanna88
18. nov 2013

Ahoj maminy. Ja uz nejako nevladzem, staci mi ked sa ,,vykecam,, ale mozno dostanem aj nejaku fajn radu. Mam dcerku,vcera mala 10mesiacov no som z nej uz hotova...cele dni a to fakt neprehanam len mrnci,pisti,reve...hlavu mam jak melon,ide mi prasknut,je to strasne frustrujuce a je jedno ci sa jej venujem ci nie,nic nezabera...aj doteraz bola dost umrncana ale boli finty ktore zaberali,no co stvara posledny mesiac je neunosne pre mna aj pre manzela. Ja mam pocit,ze mala zle spy,resp. ze ma ten spanok nekvalitny,budi sa nevyspata a z toho to vsetko prameni,inak uz neviem...tyka sa to aj denneho spanku,aj nocneho a je jedno ci spim s nou,ci spi sama,jednoducho sa s revom uz budi,za hodinu uz vyzera ze chce spat znova,dam ju-reve a nezaspi,nedam ju zas len reve..neviem,ale uz som z toho psychicky aj fyzicky hrozne vycerpana aj ked sa fakt snazim jej vyhoviet,za 5minut ticha som ochotna urobit vazne cokolvek. Kazdy den sa utesujem,ze to je len obdobie,ze to je kvoli zubom,ze to je kvoli hentomu,tamtomu...no uz mi dochadza vola,chut...
..Skusala som uz aj ,,lieky,, a to espumisan,lebo som si najprv myslela ci ju brusko netrapi,skusala som kasu na noc,ci neni hladna,skusala som v noci ked precitne dat napit caj,mlieko, nurofen ci nema nejake bolesti, homeo-najprv chamomila vulgaris,teraz skusam camiliu...no zeby sa nieco zlepsilo nemozem tvrdit...uz mam ale vazne dost!
...sem-tam ju dam k mame aby sme si oddychli no ta mi vzdy tvrdi, ze u nej bola mala dobra,dobre spala a bola dobra aj cez den. a verim jej, nema dovod ma klamat, ked jej mala zle spala a bola nervozna (stalo sa raz), tak mi to povedala,nema dovod ma klamat...a zeby bola mala zo mna nervozna,ano je to mozne,lebo posledne dni som vazne troska a tazko sa mi zachovava pokoj ale predtym som nebola a aj tak taka bola...no uz mi dosla trpezlivost,ved komu by nedosla...

Strana
z6
salome51
8. feb 2016

@sandra551 ale dni sú stále náročné. Uvidíme kedy sa to konečne zlepší 😉

dominikav123
8. feb 2016

@timea7 myslim ze si tvoj prispevok vytlacim a zavesim nad nachystanu postielku 🙂

sasheek
14. jún 2016

Ahojte chcela som napisat ake mam narocne dieta, ze som dost zufala a nechapem preco sme sa rozhodli mat hned druhe, ale asi som sa ukludnila. Nie je to az take dobre, ale ani zle. Tehotenstvo je asi naozaj dolezite rovnako ako sestonedelie a prve roky zivota. Hlavne asi problem vidim v partnerostve, tam nam to na zaciatku dost skripalo, teraz sme uz zohrati, ale vela a casto sme sa hadali. Prve roky zivota je dieta tak pevne spojene so svojimi rodicmi, najma matkou, ze akakolvek ich disharmonia sposobuje casto az fyzicke choroby, o psychickych ani nehovorim.
Preto mozno u starych rodicov su deti v klude viac...skuste si na tyzden vycistit hlavu, ak to vek a povaha dietata dovoluje a budte s partnerom.
Lubte sa a bude to lepsie....fakt, aj u nas sa to napravilo....hlavne treba asi pracovat na vlastnom nahromadenom hneve. Idem sa hned prihlasit na nejake plavanie alebo cokolvek kde budem raz tyzdenne hodinu sama. A to naozaj kazda z nas potrebuje. Vlastnu spokojnost a pokoj v mysli. Prajem vsetkym vela stastia pri hladani spravneho sposobu ako zit.

miruslb
14. feb 2019

Ahoj, prežívam niečo podobné ako ty pred rokmi. Ako to u vás skončilo?

Strana
z6