Odcudzenie a podozrenia: Ako riešiť manželovu neveru?
Ahojte, syncek ma 3mesiace a zvykame si jeden na druheho. Je spokojne a dobre babatko, v noci pekne spinka 4-5h. Samozrejme je to zmena co sa tyka nasho manzelstva. Manzel sa mi uz pocas tehotenstva odcudzil, mala som nejake zdravotne problemy. Dlhsie byval v praci, po nej dal sprchu a otocil sa mi chrbtom, prehovorili sme par viet. Sme spolu 10rokov, babatko sme dlhsie planovali, nedarilo sa. Mala som divne predtuchy, manzel zmenil spravanie a ani po porode sa to nezmenilo. Nie som zena co zanedbava svojho muza ale on ma odmietal coraz castejsie, najskor som si myslela, ze to bude zmenou tela, brusko, viac kg navyse. Alebo mi proste nechce ublizit, ked mam komplikacie. No ani po sestonedeli sa ma nedotkne, vahu mam takmer povodnu, staram sa o seba, popri malom aj cvicim. Prislo mi to celkovo divne, ked predtym sme si vedeli uzivat jeden druheho…velakrat som sa s nim o tom snazila rozpravat, co sa deje, vraj nic a je len unaveny z prace a zo syna. Ze nemam prehanat… ale proste zenska intuicia, poznas si muza za 10rokov a vidis, ze nieco nie je ok.
Vcera mi nedalo, ked zaspal pozrela som mu telefon. Mozno ponizujuce, ale nerada som, ked ma niekto klame. Vodi za nos, robi zo mna hlupanu…
Mal tam nejake oplzle spravy od nejakej Moniky, srdiecka, ako si chybaju, ako sa na seba tesia. Ze sa na nu nevie dockat..no humus… bolo tam toho vela, nedosla som vsak odkedy to trva ale je mi z toho na grc…
Kym som ja bola v porodnici, on bol s nou.. a bohvie odkedy to s nou taha.
Dnes po nejakom vychladnuti s nim chcem prehovorit, len neviem co robit. Najradsej by som ho vykopla z domu, rozviedla sa… co by ste podnikli v mojom pripade?
Ja ho na jednej strane lubim, na druhej nenavidim z celeho srdca, ako mohol…kym som ja bola v bolestiach on si uzival, kym som sa ja snazila byt dobrou mamou a manzelkou on to ani nedocenil, lebo uz mal inu. Nechapem, preco. Ked predtym, sme boli stastni, rozumeli sme, lubili sa. 🤷🏻♀️
@aliaray1 To je niečo strašné, že po dlhom čase, ako vie milovana osoba odcudzovat sa od druhej, že ten vzťah, už nemá zmysel.
Že zrazu všetko skončí, jedna ostane osamelá, a ze ten druhy, aký zákerný vie byť, klame, vymýšľava...
Roky idú, sú šťastný a z ničoho nič všetko skončí... už som aj ja prežila 🙁
autorka klobuk dole pred tebou a ten idiot je fakt idiotom uz len preto ze si nechal vyfuknut taku zenu akou si ty. drz sa.
On naozaj odisiel?Tak rychlo a bez boja?Popravde,myslela som,ze kvoli babatku urobí vsetko preto,aby si mu dala sancu.A mozno odisiel,lebo potreboval cas si premysliet ako sa k teme vratit a skusit ten rozhovor znovu.Zalezi,kam isiel.Alebo je naozaj zalubeny a padlo mu vhod,ze nemusi nic skryvat a moze ísť.Obavam sa,ze ta druha moznost je pravdepodobnejsia.Netreba na neho nadavat,predsa je to stale manzel a otec.Nech je ako je,myslim,ze sa vrati alebo aspon bude skusat cez telefon.Skoda...Hlavu hore.Nie je koniec sveta.Aj ked to tak vyzera.Nemala by si byt teraz sama.Nemozes ísť ku rodicom aspon na par dni?
Vysvetlenie akoby slo o jednorazovku. Hlavne, ze si pisali ako si chybaju a kedy si uz donesie ostatne veci ku nej.
Aspon si sa presvedcila, ze ti znova klame
mozno vazne klame aj jej a ona netusi ze ma rodinu.
On spal v detskej, ja s malym v spalni, rano som sa tvarila, ze spim tak len vzal nejake veci, dal pusu malemu aj mne na lico a siel prec. Vecer som ho uz nechcela vyhadzovat.
Prednedavmom mi volal, ze ako maly, ci uz neplace, ze je u svokrovcov, potom mi svokra volala, ze sa jej priznal a ze dostal dve cez papulu ale asi to nepomoze. A zajtra sa chystam k nasim, mamka si vzala dovolenku, tak budeme mat snad prkne dni.
Mna to samozrejme trapi, len sa snazim byt ok, kvoli synovi. Kebyze ho nemam asi som na tom uplne inak. Len to male vonave krasne babo ma drzi nad vodou. 👼🏼
A dakujem, ze o mne tak pekne pisete. Dobre to padne♥️
Tak to bude mat chlapec teraz zaujimave... lebo ked schytal od rodicov, tak to znamena, ze stoja pri tebe a budu do neho hustit... nenechaju to len tak. A bude musiet nad tym premyslat... som zvedava, ze ako to dopadne. Ma dost casu na premyslanie... ale ak sa priznal rodicom, tak to zrejme nebude az take zle a vypol racio. Tym to ale nechcem a ani nejdem obranovat. Drzim palce, aby to dopadlo co mozno najlepsie🤞🤞🤞
Ach. Drzim ti palce. Velmi. Pred 5 rokmi som si tymto presla aj ja. Maly mal mesiac ked bomba buchla. Ale nastastie uz je to za nami vsetko. V polroku maleho sme boli rozvredeny a ja stale hovorim ze to bola najlepsia vec ktora sa mi mohla stat 🤗. Bud silna. Kazda takato zka vec otvara dvere novym moznostiam krajsiemu a lepsiemu zajtrajsku. Drzim palce
@autorka, čítam od začiatku Tvoj "príbeh" a veľmi Ti držím palce. Si rozumná žena, nerobíš žiadne teátro smerom k milenke, isto si silná žena, lebo nehisterčíš. Teraz pozeraj hlavne na svoj pokoj v duši, aby si to s bábätkom zvládala s kľudom, časom sa aj Váš vzájomný vzťah nejako porieši. Svokra stojí, zdá sa, pri Tebe, keď synáčikovi vylepila, ale nenechaj sa vtiahnuť do niečoho, čo sama nebudeš chcieť. Teraz si uži pekné dni s mamkou a ocinom a neskôr sa uvidí. Máš môj obdiv, žena 👍❤️❤️
Si dobry človek, neda sa ti nic zle napisat.Teraz si skus uzit par dni s mamou.Vratis sa do cias ked si bola slobodná 😊.
A aj ked ma tu mozno ukamenuju,nezatvaraj dvere uplne.Mozno na tom nieco bolo co hovoril.Malo to logiku.Zlakol sa a tak mal mozno pocit,že tym,ze bude mat inu zenu,bude s niekym inym,bude moct ist na drink,neviem,do kina,,,sakra,neviem,rozmyslam,ze nebude koniec sveta.Ved je vela zien,muzov,co sa zlaknu mat dieta,lebo si myslia,ze pri dietati konci zivot.Neospravedlnujem ho.Sama som presla rovnakym,ale az ked bol syn väčší.
Ty vies,aky bol za tych 10 rokov.Len ty.A ak by predsa skusil s tebou,aby si mu odpustila...dobre porozmyslaj.Ja len viem,ze niekedy netreba odist pre jednu skaredu chybu,ktoru clovek urobil,ale ostať pre tie pekne,ktore maju za sebou.So svokrovcami nemusis teraz riesit nic.Aj ked sa hnevaju aj oni.Ries veci len s mamou
Ja ti chcem len povedat, ze vsetko sa da zvladnut, nech sa rozhodnes akokolvek. Neriad sa komentarmi zien, ktore nie su v tvojej kozi, ty ho poznas najlepsie, vies cim ste si uz spolu za rie roky presli. Neobhajujem ho v ziadnom pripade, nevera je ako noz do chrbta a nema absolutne ziadne ospravedlnenie. Ale vsetci robime chyby. Nech uz sa rozhodnes akokolvek (a nemusis sa rozhodovat hned), zvladnes to!
Dnes na teba urcite mnohe myslime 🙂…a chceme ta za kamaratku 😁 Vela pokoja ti zelam, drz sa 🙂
@dariaaa to že zareagoval útekom je len prvotný šok. nečakal to. teraz keď začne vidieť realitu, že prichádza o svoju ženu, ktorá bola dovtedy “istota” ktorá mu vytvárala domov a starala sa o spoločne dieta, vtedy dôjde uvedomenie. teraz sa zas jemu všetko zrúti ako domček z karát, a verte že príde ľútosť a začne sľubovať a prosiť.
autorka veľmi ti držím prsty, si neskutočná žena čo citam podľa tvojich reakcii❤️ máloktorý príbeh odtialto ma chyti za srdce, ale na teba som myslela posledné dni často. posielam ti veľké objatie a silu!
Držím ti palce,ale teda fakt som dnes čakala čo napíšeš ,čo sa stalo... Jak z filmu...
Čítam Tvoj tento smutný príbeh od začiatku a musím Ti napísať, že Ťa obdivujem ♥️. Klobúk dole pred Tebou s akou gráciou a hrdosťou tieto ťažké chvíle zvládaš. Si neskutočne silná žena, držím Ti palce, nech toto skončí čo najlepšie pre Teba a Tvojho synčeka 🙏♥️. Neviem si ani len predstaviť, čo prežívaš vo svojom vnútri, musí to byť neskutočná bolesť. Jediné, čo viem je to, že ja by som taká kľudná a rozvážna určite v takej situácii nebola. Ja by som vybuchla vo chvíli, keď by som mu našla sms-ky v mobile.
Drž sa, myslím na Teba 🍀♥️🍀♥️
@dada4 Bodaj by to bol len film, alebo sen z ktoreho sa prebudim.
Vsetko zle, je na nieco dobre.Najdes si partnera,ktory si ta bude vazit a budes na prvom mieste v jeho zivote.Drzim palce a posielam energiu na prekonanie tazkeho obdobia.
Autorka ako sa máš, čo ten tvoj muž, už ti vyplakáva do telefónu? Sype popol na hlavu? Ja zomieram od zvedavosti.
@svokrinjazykmonika prepac,ale neviem ci po takychto otazkach byt na autorkynom mieste by som este vobec oznanovala ako to pokracuje.Ona tu nepise knihu,kde kazda caka na pokracovanie.Prisla si po radu a tych dostala dost.A otazky na manzela mi pridu skor ako vysmech🤷♀️
Nemam asi nic nove, komunikujeme uz len co sa tyka syna. Kazdy den zavola, ako sa mame a co robime. Ci nam nieco netreba a inak sa o tejto teme nebavime.
Sledujem tuto temu stale, a nejako pevne verim a dufam, ze pan dostal krasnu po hube od osudu a nejako sa to casom utrasie.
Zatial snad budete mat krasne chvile so syncekom a hlavne vela zdravicka obom ❤️
Podobný príbeh ako mala moja kamarátka.3 deti už väčšie obaja vysoká funkcia v práci úžasné manželstvo výlety, často sme boli spolu ako rodiny.Nasiel si v práci o 10 r mladšiu kolegyňu a ťahal to s ňou vyše roka.Ked to prasklo odišiel do podnájmu, že dom jej nechá aj hypo bude platiť atď...skrátil to nakoniec to postavil do tej role, že nechce sa vzdať ani milenky ani rodiny a kamarátka ma rozhodnúť čo bude🙂ona tiež netlačila, ale bola šokovaná detto služobky on chodil aj do zahraničia nič nebolo podozrivé.
Nakoniec sa horko ťažko rozhodol asi po pol roku čo chodil za deťmi, potom k milenke, ale doma nebýval.Kamaratka odpustila sama je z rozvedenej rodiny povedala, že to deťom nechcela spraviť a také reči, že ako zvládne 3 deti, dom atď ..sú spolu milenka odišla z firmy a čert vie ako to je.On bol taký srab, že to otočil ty rozhodni čo bude s nami.
Rôzne príbehy píše život ja som bola prekvapená čo spravil kamarátka, lebo to od začiatku vyzeralo, že neodpustí a je rozvazna múdra žena.Uz je odvtedy 5 r a vyzerá, že to je dobre, ale neviem asi mám veľké ego toto by bolo na mňa vela

@maciatkolulu myslím, že to môže byť v pohode pravda. Pamätám si tu jeden otrasný príbeh, kedy už autorka mala doma dve detičky a keď rodila tretie, jej manžel si užíval s milenkou. Aj išli nakoniec od seba a rozviedli sa. Myslím, ze aj vytvorila nejakú menšiu skupinu potom ta maminka a tam písala už len zopár ženám, už nechcela písať viac detaily pre všetkých.