icon

Po akom čase ste si zažúrovali?

swojska
18. júl 2013

🙂 mamicky po akom case odkedy mate maleho prcka ste si zazurovali?disco, koncert....party.proste si zaparit, chvilu sa vratit do starych cias?
otecko sa pekne v noci postaral 🙂

Strana
z2
doliva
18. júl 2013

@swojska ja od kedy som tehotna nič nerobím len žúrujem z mojím naj kámošom wc-ujom 😀

terina25
18. júl 2013

odkedy mam deti som nezurovala.a to ma dcera 4r.a syn 3.som rada ked pridem domov z prace a zvalim sa do postele.a cez vikend som rada ze sa mozem venovat detom,manzelovi a upratovaniu co som nerobila cely tyzden.a este sa tesim ked sme vobec spolu ako rodina kedze manzel pracuje aj cez vikendy.takze u mna ziadne zury.a popravde ani mi to nechyba.mam ine priority😉

exupery
18. júl 2013

Zurky ako take ma uz presli,nebavi ma sediet v zafajcenom bare,ci na disce s opitymi detmi..skor zurujeme ako starci-opekacka,stanovacka,posedenie na zabave so zivou hudbou a stara sa babicka 🙂

monci8888
18. júl 2013

asi po roku - na otcovej 50ke :D a potom asi o pol roka na plese...ale vsetko tak,nech rano vstanem k malej ;)

lukihomamina
18. júl 2013

ja som už 3 roky nebola sama ani hodinku, ani len na nákupoch ani s kamarátkou na káve.....všade musím ťahať malého.....veru už by mi nejaký čas pre seba aj padol vhod 🙂

darzneba
18. júl 2013

10 rokov, odkedy su deti :(

misinka26
18. júl 2013

Ja som bola po 8 mesiacoch, kamoška oslavovala narodky, malého sme nechali svokre ( žije s nami tak je na ňu zvyknutý ) a ja s manželom sme šli žúrovať, bolo to super konečne som vymenila tepláky za koktejlové šaty a botasky za lodičky 🙂 🙂 odporúčam každej, je to super relax 🙂 aspoň občas lebo neviem kedy sa nám podarí najbližšie 🙂

kalifa28
18. júl 2013

zurky som rada prenechala mojim bezdetným kamoškám, moje dve partygirl konečne spia a ja žurujem s maskou na ksichte, pri burlivom víne 🙂 ano, až takto hlboko som klesla, že na vyžitie a relax mi stačí hodinka večer v tichuuuuuuuuuuuu 🙂

lucia268
18. júl 2013

Podľa mňa, ako sa na to cítiš... 😀

andrejka1974
18. júl 2013

obcas niekam zajdem, ale vela toho nebolo za rok tak dvakrat- trikrat a to moj najstarsi uz bude mat v novembri 20 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂

ivanka.7
18. júl 2013

ked mala Elianka 8 mesiacov, bola som 3 hodiny prec na jednom koncerte a potom volala najrychlejsi taxik v meste 😀

doliva
18. júl 2013

@ivanka.7 ake krásne meno Elianka prvý krát počujem 😀

ivanka.7
18. júl 2013

@doliva dakujem 🙂 na MK ich par je 🙂 ja som to meno nasla v case ked som este nebola tehotna v kalendari a rozhodli sme sa, ze sa nam paci a ak budeme mat dceru, bude to Eliana 🙂

mis_ka
18. júl 2013

asi po 5 mesiacoch, moja rozlucka so slobodou 🙂

katren
18. júl 2013

@swojska ja som bola pol roka po narodeni Dominicky, potom 2 roky nic a teraz o 2 tyzdne sa chystam so sestrami 😉 a potom zas nepojdem, nejako mi to ani nechyba 😅

sharmana
18. júl 2013

na diskotéte alebo inej zábave som nebola už 4 roky, dokonca ani v kine 😀 naspoledy som videla v kine Avatar a to som bola asi v 8. mesiaci, malá mi v bruchu skákala.... ale bola som na chate, také piánko cca po roku aj mesiaci od pôrodu... ráno už som frčala ako mama 😉

ichbinich
19. júl 2013

Na klasicke zury som aj tak nikdy nechodila... Posledny krat na diskoteke, ked som prave zacala studovat, som tam drasticky dvihala vekovy priemer a len som sa utvrdila v tom, ze to je iny svet, a nie pre mna 😉

Ale k otazke: prvy krat som bola vecer od syna prec, ked mal 2 tyzdne, postarala sa onho moja mama, mala som odsate mliecko. Boli sme na firemnom vianocnom vecierku, co v nasej firme znamena spolocna vecera a sefove zhrnutie roku 😉 Boli sme doma o polnoci.

Potom sme chodili na tanecnu, syn bol u svokrovcov. To mal okolo 3 mesiacov, kurz bol asi 6 krat. Potom syn prestal zo dna na den akceptovat flasku, tak bolo po kinach a kurzoch... Az kym nezacal jest normalnu stravu.

Ked ideme do kina, tak vyberame skore predstavenie, aby sme sa stihli vratit tak, ze dame syna spat my doma v klude. Aj ked to svokrovci vedia, snazime sa to limitovat.

Od kedy sa narodila dcera, sme neboli nikde sami, kedze plne kojim. Nic mi nechyba, mozno kino. Na oslavy k priatelom ideme spolu ako rodina. Aj na svadbe mojej svedkyne sme boli vsetci spolu. Vacsina priatelov ma aj tak deti, takze v pohode.
Kino mi chyba, ale zase staci par mesiacov pockat, a za cenu jednej vstupenky mame BluRay, ktore si mozme pozriet casto a mame projektor, nie iba televizor, takze skorokino a ovela lacnejsi popcorn 😀
Chyba mi ale tanecna, ale je mi jasne, ze sa to tak rychlo nebude dat, chodit tri krat do tyzdna na kurz, ako to bolo pred porodom syna... 😉

angua27
19. júl 2013

prvýkrát, keď mal malý 11 mesiacov. oslavovala som narodeniny, rozpadal sa mi vzťah, tak ma sestra vytiahla na žúrku. ex sa o malého postaral pekne.
druhýkrát až keď mal malý skoro dva roky. nejako moc mi to nechýba, aj keď mám voľný každý piatok večer (syn je u svojho otca), málokedy idem žúrkovať. 😉

svetluska82
19. júl 2013

Po 7 rokoch 🙂

uglybetty1234
19. júl 2013

Ahojte, tak ja som bola bez maleho asi 4 tyzdne po porode a to som cestovala vlakom na skusky. Bola som prec cely den. No a potom asi ked mal maly 2 a pol mesiaca som sla vecer von, vratila som sa tak do 12.00. Tiez sa mi o maleho starala mamina alebo svokra. A vyrazila som si tak raz mesiac a na kavicku urcite aj castejsie, ci uz s malym alebo bez neho.

nessi01
19. júl 2013

prvykrat si presne nepamatam, ale maly mohol mat tak 4-5 mesiacov a odbehla som na vernisaz vystavy jednej kamaratky - uzasny pocit moct sa po tych mesiacoch trosku nacincat 🙂 potom ked mal syncek 10-11 mesiacov husacina s kolegami, vianocny vecierok, dokonca som odbehla na 3 dnovu firemnu lyzovacku - parada 🙂 a odvtedy relativne pravidelne, aj ked neviem, ci by som to nazvala zurovanim v tom pubertalnom slova zmysle - to ma ani v tej puberte prilis nebralo 😀 Skor drink s kamoskou ci kamaratmi, kino, vecera s partnerom a pod., ale snazim sa nachadzat si na tieto veci cas minimalne raz do tyzdna, povazujem to za nevyhnutnu psychohygienu a nastastie bud partner alebo sestra sa mi o maleho bez problemov na tych par hodin postaraju 🙂

lujza123
19. júl 2013

@swojska no uplne prva bola oslava 600nedelia...ale doma, mala zaspala, prislo zopar ludi, ja som mala odsate mlieko a vitazoslavne som si dala 2 flaškové pivá (s ktorych som bola opita) a cigaretu (ktoru som ani nedofajcila ale ten pocit ze po takmer roku znova mozem)...
potom sme boli ked mala 3 mesiace...asi tak dve hodiny von na pivo , svokra strazila
potom este asi dva krat..tiez len posediet vecer, max do polnoci a to strazil hrdy otecko
no a akoze akcia v pravom slova zmysle mala dcera 10 mesiacov, v piatok vecer som ju uspala a slo sa na festival...no a prisla som po nu skoro rano v nedelu

Teraz mam tu vyhodu (aspon teda v tomto) ze s otcom dietat nezijeme a kazdy druhy vikend je u neho, aj tam spi....takze pravidelne kazdy 2, cez den bicykel, sport a vecer niekam vybehnut. A na vela akcii uz taham aj malu, bude mat zachvilu 4 takze stanovacky, opekacky, chaty absolvuje uz od 2 rokov

Ono je to individualne, je vela zien ktore deti naplnaju natolko ze sa im ani nikam nechce a je vela zien ktore sa potrebuju chodit ventilovat

katfan
18. sep 2013

@swojska asi po 5 mesiacoch po porode som so zasla na pivko a potom asi rok po porode na disco,inak chodime pravidelne s kamoskami,ktore maju deti tak kazde 4 mesiace,ono je to potrebne,vyvenciť sa a trošku dvihnúť sebavedomie a tiež chvilku nerozmyšlať iba nad deťmi.

maribell
19. sep 2013

celu tehu nic to je samozrejme ale po porode .. asi ked mal maly 3 mesiace? ...kojila som takze som nepila ale bola som na diskoteke 🙂 ..aa odvtedy chodim asi tak kazde 3-4 mesiace

horana
22. sep 2013

Uz je to sice davnejsie ako som mala male deticky, ale pamatam este pocity po narodeni 1.ho. Tiez mi zrazu chybali stare casy. Aj ked disco a party to uz neboli, tie som si vyzila uz peknych par rokov pred detickami. 😀
Ale tak trapila som sa ze nemozem tolko sportovat, sedavat s kamoskami, sama sa prechadzat, snorit po obchodoch-skusat si saty a knihkupectvach, ta zmena urcite bola citit, ono mlady clovek zvyknuty na istu mieru slobody v dnesnej spolocnosti, zrazu ho prikvaci aj chcene dieta, poplakala som si aj a potom sa na seba hnevala za svoje pocity.
Potom som sa aj par krat trhla, ale s pocudovanim zistila ze to uz nie je ono. Akoby nejak zivot sa uz presunul inde a tie stare casy sa uz nedali obnovit, skor tak nasilu akoze. Uz mi to nedavalo to co volakdedy. 😕
Zistila som postupne a zo spatneho pohladu vnimam aka som bola koza ze som si viac neuzivala to najutlejsie obdobie, ze som sa trapila tym ze nemam viac casu. Teraz si plnymi duskami vychutnavam deti a nutne spolocneske udalosti kde su deti nevhodne vnimam ako trpnu povinnost, tesim sa vzdy domov. Niekto by si pomyslel ze mi asi preskocilo a kolecko naviac ale ja to tak autenticky citim a som na to hrda. Ved uz tak malo rokov z hladiska celeho zivota a deti s nami nebudu chciet nic mat. Berieme ich pokial mozno vsade, na party, stretnutia s kamaratmi detnymi aj bezdetnymi, na tury a dovolenky. A ja sa tesim z novych cias.
Uvedomila som si ze minulost bola super, ale zit cely zivot ako v zastydnutej puberte ma uz nepritahuje. 😅

tinach
22. sep 2013

Špecifikuj....čo je to disco, koncert a párty? 😨

blackcat8885
30. okt 2013

Ja som bola od pôrodu len 1x 3hodinky s kamoškami na káve a po obchodoch.Už mi to chýba no o malého sa nemá veľmi kto postarať.Ale diskoteka,party nehrozí,tam som bola naposledy na výške

briketa
30. okt 2013

Ja raz tyzdenne idem von urcite. Ci uz kino, na veceru, koncert, to jedno. S muzom alebo bez.

cestovatelkaandrea
4. nov 2013

no na take veci som prestala mat chut odkedy som ostala tehotna s prvym synom. jedine co si neodpustim je ist 2x do tyzdna do fitka. to by mi chybalo, lebo tam si riadne precistim hlavu... po zurkach som bola akurat tak dobre unavena este dalsie dva dni.

purplelife
24. mar 2014

Ja som bola na vianocnej party u kamaratiek na byte. Zobrala som aj malu a ta skoro cely cas prespala. Vtedy mala 2 mesiace 🙂 .

Strana
z2