icon

Po pôrode mi je stále do plaču. Ako sa mám toho zbaviť?

kelza1
27. júl 2011

Som 6 den po pôrode a mam taky pocit, že mam popôrodny blues, pocit uzkosti , stale mi je do plaču niesom vo svojej koži a nemôžem sa uvolnit, poradte mi ako sa mam toho zbavit dakujem !!!

Strana
z2
andrejka021
20. sep 2014

Ak pocitujete úzkost, často plačete a je vám zle, nemáte chuť ani jesť, váha klesá a dlhšiu dobu sa cítite zle - to je cca 2 týzdne a viac tak navštívne psychiatra. Niet jednoduchšej a najefektívnejsej cesty. Sama som tak urobila uz dvakrat a pomohol mi. Nasadil tabletky na tvorbu serotoninu a po polroku brania ich pomaly vysadil. O štyri roky nato som mala opat uzkostlive stavy a uz som vedela kto mi pomoze. Po tyzdni od nasadenia liecby mi bolo ovela lepsie, prespala som uz ako-tak noc a coskoro mi ich ked budem fit zase pomaly vysadi. Z vlastnej skusenosti odporučam. Ak vam nepomaha nič, ani šport, ani koniček nejaky, tak skuste psychiatra 🙂

sheila72
20. sep 2014

Sú to len hormonálne zmeny, preto tie pocity. Ak by pretrvávali viac ako mesiac, môže sa jednať o poporodnu depresiu a trebannavštíviť odborníka

filiiatko
24. jan 2018

@didiana333 no len takych partnerov je malo,to si vaz.

didiana333
24. jan 2018

@filiiatko Ďakujem 😉

filiiatko
1. feb 2018

Ja som mala tiez po porode rozne depresivne stavy,hanbila som sa ist k lekarke,ale nakoniec ma mama prehovorila a br a la som mesiac tabletky,len tie mi sposobovali obrovsku unavu,ale citila som sa psychicky v poriadku,najma kludnejsie.Klu d ne by som chcela este jedno b a batko.Myslim,ze je to zmysel zivota zeny.

Strana
z2