Po pôrode mi je stále do plaču. Ako sa mám toho zbaviť?
27. júl 2011
Som 6 den po pôrode a mam taky pocit, že mam popôrodny blues, pocit uzkosti , stale mi je do plaču niesom vo svojej koži a nemôžem sa uvolnit, poradte mi ako sa mam toho zbavit dakujem !!!
Predošlá
Strana
z2
Sú to len hormonálne zmeny, preto tie pocity. Ak by pretrvávali viac ako mesiac, môže sa jednať o poporodnu depresiu a trebannavštíviť odborníka
@didiana333 no len takych partnerov je malo,to si vaz.
@filiiatko Ďakujem 😉
Ja som mala tiez po porode rozne depresivne stavy,hanbila som sa ist k lekarke,ale nakoniec ma mama prehovorila a br a la som mesiac tabletky,len tie mi sposobovali obrovsku unavu,ale citila som sa psychicky v poriadku,najma kludnejsie.Klu d ne by som chcela este jedno b a batko.Myslim,ze je to zmysel zivota zeny.
Predošlá
Strana
z2

Ak pocitujete úzkost, často plačete a je vám zle, nemáte chuť ani jesť, váha klesá a dlhšiu dobu sa cítite zle - to je cca 2 týzdne a viac tak navštívne psychiatra. Niet jednoduchšej a najefektívnejsej cesty. Sama som tak urobila uz dvakrat a pomohol mi. Nasadil tabletky na tvorbu serotoninu a po polroku brania ich pomaly vysadil. O štyri roky nato som mala opat uzkostlive stavy a uz som vedela kto mi pomoze. Po tyzdni od nasadenia liecby mi bolo ovela lepsie, prespala som uz ako-tak noc a coskoro mi ich ked budem fit zase pomaly vysadi. Z vlastnej skusenosti odporučam. Ak vam nepomaha nič, ani šport, ani koniček nejaky, tak skuste psychiatra 🙂