Prechod z bezdetného stavu na 1 dieťa verzus prechod z jedného na dve deti
Ahojte, co bolo pre vas narocnejsie? Z bezdetneho stavu na jedno dieta, alebo ked pribudlo druhe? Vekovy rozdiel budeme mat nieco vyse 2 rokov. Viem, ze je to velmi individualne a zalezi od dietata, ale zaujimalo by ma co ste zvladli lepsie, ktoru zmenu 🙂 Dakujem
@loliska z 0 na 1. Fakt ma prekvapilo, že na nočný neprerušovaný spánok môžem zabudnúť😀, Pri dalsich detoch som už prekvapená nebola. Ale prvé bolo aj dosť náročné a vekový rozdiel malý, tak možno keby prvé dieťa bolo kludnejšie, spavejšie a druhé prišlo po viac rokoch pohodovej materskej, tak napíšem inak
@loliska u mna z 0 na 1, pri druhej uz to bola pohodicka,ale asi aj tym,ze starsia uz mala skoro 5 rokov a mladsia bola nenarocne babatko, zato starsia dala zabrat 🤣 ale jedno som mala velku vyhodu,obidve od narodenia prespali celu noc 😃
Vseobecne asi z 0 na 1... Lebo to je vsetko uplne nove a ty si s nim vseton cas a zan zodpovedna... Ked prislo druhe, uz je clovek ako tak zabehnutý a prve 1-2 mesiace je relativne fajn, dieta este nie je akcne . No potom ked pridu kolíky, zuby, plus dieta je v noci 15x hore, tak to je asi najhoršie obdobie 🙈😁 jaj a obdobie vzdoru u prveho dieťaťa do toho na spestrenie 🙂
@enoula to píšeš o nás? 😀 Kombinácia zuby mladšieho dieťaťa a obdobie vzdoru staršieho je doteraz "the best" čo som kedy zažila
Prve dieta. Cakala som,ze to bude tazsie,ale bol to sok. Pri prvom som sa toho tolko naucila a bola som uz tak vytrenovana, ze to pri druhom bola uz brnkacka.

Z 0 na 1 najťažšie. Z 1 na 3 ( dvojičky) najľahšie. A z 3-4 taká pohodička 👍