icon

Preskakuje mi už?

anaj44
28. nov 2022

Som v meste kde viac menej nikoho nepoznam 5r s detmi doma 24h manzel chodi do prace 2 deticky

Asi som spadla do stereotipu rano vstat ranajky kava pratat varit ... ked som mala 1dieta viac som sa mu venovala teraz sa nedokazem hrat s detmi .starsy vkuse chory z ms uz som si odvila aj vonku s detmi chodit.

Nenapada ma co s nimi robit pecenie som nervozna z toho ze som to uz mohla mat hotove sama ak by som robila
Vyrabala som so synom rozne veci teraz sa neviem prinutit. Ked viem ze jednemu treba ukazat a pomahat a slecna 2.5r viac potrebuje pomoc mam pocit ze nestiham

Varit mam az nechut a tak i kuchyna vizera potom len vsetko rychlo nefopratane az vecer
Teraz este som i ja ochorela neviemm ci to je liekmi alebo tym ze mam pocit ze nestiham ale som viqc a viac nervoza
Syna poslem sa hrat dcerka ide za nim lebo ja vkuse nieco pracem a vkuse je neporiadok. Potok krik lebo si tahaju hracky ja nic nezrobim uz ja kricim

Pride vecer dcerke sa tazko zaspava synovi tiez a ja nespim premyslam

Povedzte ze to je len chvylkovy stav 😓😓😓

Vyroba svuecok

Strana
z2
stanulienkat
29. nov 2022

@lasoli no predstav si, ze mala som kolegyne, ktore potrebovali ist do prace, aby sa nezblaznili. A aj ked bolo vela roboty, doslova si oddychli od toho stereotypu. A preco by mala byt na nej cela domacnost? Preco by mala ona utekat do skolky ? Ked su zeny, co si s neschopnym blbom urobia deti, tak ano, maju to tazke. Ja take nic nepoznam.

lasoli
29. nov 2022

@stanulienkat pretoze napriklad nemoze?Idealny je polovicny uvazok

svetlonos
29. nov 2022

@anaj44
perfektny, fantasticky komentar pre vsetky zenske, ktore nemaju ine na robote ako zhadzovat tu zeny za gramatiku a honit si tym ego 😂👍👏🏼
Som zvedava, kolke z nich by to v tvojom pripade tak kvelo zvladli, vasilice premudre.
Mas moj obdiv, ze dokazes pracovat s umierajucimi. Mna by to neskutocne oberalo o energiu.
My sme napriklad s malym 2,5 rocnym piekli raz. Pre potesenie staci a presne o to islo - rozumej, povykrajoval linecke na dva plechy a konec. Ak sa rozhodnem piect, tak az ked bude spat alebo v skolke. Inak nezomreme ani z kolacov z obchodu 😁
Aj my sme chodili castejsie von ale uz dva mesiace sa striedame s kaslom a soplamy vsetci traja.
Neboj, to obdobie prejde. Ja ani nechcem mysliet na skolku a choroby 😤 este ma to ken caka.
Su zeny hyperaktivne a zvladnu toto lavou zadnou, a potom su tie ostatne. Nedaj Boh napisat, ze nezvladas. To uz si neschopna, ale neboj nie si. Na bordel sa vykasli, jed budes mat cas upraces. Radsej si pospi a zapoj v pohode aj muza. Ty vypadnu s kamoskouna sobotu prec - obed kava prechadzka. Ze sa vratis a bude doma vybuch? 😂 na to sa priprav a potom s muzom vecer upracete, alebo na druhy den. Uvidis ako sa ti ulavi 😄

babulkomale
30. nov 2022

@stanulienkat pretoze ked muz zarobi patnasobne viac ako zena, tak je zivitel rodiny, jeho praca a jeho prijem je smerodajny a bolo by proti rodine a jej zabezpeceniu ako takemu, aby sa on oberal o prijem tym ze bude dva tyzdne z mesiaca sediet na OČR.
Rozhodne to nie je ziadny neschopny blbec, prave naopak 😃
Ale toto nepochopia zeny co maju chlapov co zarobia ledva na hypoteku.

stanulienkat
30. nov 2022

@babulkomale len tu sa nebavime o OCR. Tu sa bavime o ziadnej pomoci a podpore zo strany manzela. A su aj taki, co zarobia a nemaju zenu len za sluzku, ver mi.😉

babulkomale
1. dec 2022

@stanulienkat verim, mam takeho doma 🙂

mirco50
Odpoveď bola odstránená
Strana
z2