Priateľ sa po narodení syna zmenil
Ahojte baby, som 3 mesiace po pôrode. Priateľ mi stále vraví, že už ho nepriťahujem, že sa mu hnusím - nechce sa ma ani dotknúť. So synom nemá žiadny vzťah za tie 3 mesiace ho držal na rukách len raz aj to v nemocnici. Stále je preč, chodí domov neskoro.. Nieje s ním žiadna reč a keď už tak sa pohádame a zase niekam odíde. Predtým to bolo celkom iné boli sme spolu stále, boli sme šťastní, tešil sa na bábätko, vravel mi že to musí byť syn tešil sa ako ho všetko naučí, kam všade budú chodiť, bol veľmi starostlivý,... Neviem, že čo sa mohlo stať. Máte s tým niektorá skúsenosti? Upraví sa to časom? Bývame u priateľa a ja nemám kam s malým ísť.
Môže mať popôrodnú depresiu, trpia tým aj chlapi. Keď píšeš že na bábätko sa tešil a po narodení je všetko inak. Mal by navštíviť odborníka
Ako dlho ste spolu? Podla mna dlho nie. Deti sa robia s manzelom a najlepsie, ked nemas holu rit, ale mas aspon nieco nasetrene. Teraz je uz neskoro plakat.
🙁 Je mi to veľmi ľúto, nechcem si ani predstaviť, ako sa musíš cítiť. Že sa mu hnusíš, to sú prisilné slová. Niekedy sa môže stať, že chlap začne ženu po pôrode vnímať viac, ako matku svojho dieťaťa, než ako svoju ženu a sexuálnu partnerku a môže mať nejaký blok, čo sa sexu týka. Ale že sa mu hnusíš a ešte ti to aj stále hovorí?! Prepáč, ale nemôže byť, že má nejakú inú?
Prepáčte zabudla som to napísať, tak priateľ má 26 ja mam 24, poznáme sa 7 rokov, spolu sme 5 rokov a vyše 3 rokov spolu bývame. Tak bavili sme sa o deťoch, vždy mi vravel, že chce syna. Malého sme síce neplanovali, ale obaja sme sa naňho tešili.
zrejme doslo u neho k stretu s realitou, obzvlast ak to nebolo uplne planovane 🤷♀️ skusala si sa s nim o tom porozpravat? aj ked teda neviem si predstavit, ze by mi manzel povedal, ze sa mu hnusim
Tak to mohol byt uz sakra pripraveny. Ale mozno keby to myslel uplne vazne, tak by si ta najprv vzal za manzelku.
Ale povedat niekomu, ze sa mu hnusi..to je suteren.
Smutné...asi nebol pripravený na zodpovednosť a dieťa a preto uteká.Uz aj, keby si sa mu hnusila čo je hlúpe Ti to povedať je to jeho syn toho prečo nechce?Normálne mu ho daj do náruče, či na gauč a nechaj ho nech si budujú vzťah.Ved také malé mimino je najkrajšie.
Bol pri porode?
Rozmyslala by som nad tym ci dakoho nema. Ked chodi neskoro a uraza ta. Mne to na to uplne pasuje.
Môže mať popôrodnú depresiu. Alebo je len slaboch bez chrbtovej kosti.
@cyberk čo to má spoločné s tým aký máme vzťah? 😃každej by som dopriala tak dobrého a vsimaveho muža ako mám ja. Ja nikde netvrdím že by som sa mu zhnusila 😃 ale že sa bojím že aj toto sa môže stať 💁♀️ ja sama ho tam nechcem počas pôrodu, on má strach tak nevidím dôvod na to aby sme sa obaja nútili do toho keď to tak obaja cítime. Nemyslím si že toto sa deje iba v smutných alebo nefunkčných vzťahoch, občas jednoducho muž pristúpi na požiadavku partnerky aby jej vyhovel aj keď s tým nie je ok a môže to mať takýto následok. A rovnako to môže mať taký následok aj keď tam muž hrdinsky ide z vlastnej vôle.
@romanka06 napriek tomu, ze som mala narocny porod, nikdy sme s manzelom doteraz nezazili situaciu, ktora by nas tak zblizila, nikdy nebol taky uzasny ako pri porode a nie porod nie je kino, suhlasim, nie je tam nic na pozeranie ale byt pri porode svojho dietata a podporit svoju partnerku, je podla mna uzasna vec ale tak kazdy to mame nejako a treba to len akceptovat 🙂
uplne suhlasim, ze ma mat ten chlap (a aj ta zena) pravo rozhodnut sa - ak to nechcu, necitia, tak to nie je ved, do ktorej treba niekoho prinutit, lebo to moze vypalit blbie
Chúďa, je mi to ľúto, nemáš to ľahké. Ani neviem co ti napísať, aby som ti ulahcila túto situáciu. Priateľ sa nevyrovnal s novou situáciou. Mali by ste vyhľadať terapeuta, ale či by sa priateľ na niečo také podujal ťažko povedať.
Musíte sa porozprávať o budúcnosti. Mal by ti povedať ako si predstavuje vás vzťah ďalej. Ma aj zodpovednosť za malého človiečika. Je to aj jeho dieťa.
Mne napadol jeden scenár, ale to len vymýšľam z ničoho tak ma neber vážne prosím ťa😊príde mi veľmi zvláštne, že sa na malého tešil a zrazu toto ..nemôže to byť tak, že počas tehotenstva si ho sexuálne zanedbávala a jednoducho si nasiel milenku? Možno sa mu to s ňou rozbehlo viac než čakal, tak sa na teba nevie ani pozrieť, nie to ešte dotknúť. Naozaj by mi takáto situácia do opisu sedela ako vyšitá 😥
Je to smutné, ale priateľ dúfa že ty mu dáš kopačky. Lebo opustiť frajerku, ktorej spravil dieťa, by mu vytvorilo zlé meno.
@romanka06 tvoj manžel ti sľúbil, že ťa bude milovať. Akékoľvek následky, ktoré spomínaš, sú rozhodnutím nemilovat .
Bol pri pôrode ???
Podľa mňa niekoho má. 😪
Je mi ľúto, čo prezivas. ,♥️
@elizabet173 No ale stava sa to. Mne to hovoril lekar, ktory mi robil morfologiu, ze sam pozna take pripady, ked sa chlap po pritomnosti pri porode nedokazal uz zeny ani dotknut. Ktovie, cim to je. Moj muz nechcel ist ani len na sono, jemu nejako prichadza zle, ked vidi dovnutra ludskeho tela. Dotycny lekar sa ma pytal, kde je partner a potom povedal, ze ked sa na to necitil, tak je dobre, ze som ho nepresviedcala. A vtedy prave spomenul tieto problemy u niektorych chlapov po porode.