Prvý pohľad na svoje miminko
Čo ste si ako prvé všimli na svojih bábatkách? Ja napríklad na svojej Laure jej neuveritelne krásny noštek ❤
Že čistá svokra
že aku velku ciapku mu dal :D a ze je to cely Jano /moj brat/
ako pri ktorom dieťati....
pri synovi že akú má holú hlavu....
pri jednej dcére že prečo je taká modrá a o dve hodiny sme spolu s mm pozerali že prečo je taká čierna - tmavá....🙄
u mladšího ,že je to klon svého tatínka, ale definitivní. mě to úplně rozhodilo, že je něco takového možné.....
a u staršího, že je tak tlustý! a po kom? já měla 52kg, syn měl 4350g, macek, nechápu, jak jsem to dala🙂))))
Pohlavie keďže sme to mali ako prekvapenie k pôrodu Dr nám ho odmietla pri pôrode prezradiť vraj pozrite sa sami 😀
@kulumulu123 pohlavie...3 krát som zle typovala....3 krát sklamanie... dokonca raz sme nemali ani meno...
Pri synovi som hned pozrela ake ma vlasy 😀 cierne, dobre moze byt 😂 dcerky som sa trosku zlakla, bola uplne opuchnuta a modrasta. Syn bol hladky, cisty, ruzovy, tak to bol sok no 😀 ale opeknela nam ❤️
pri malej mi bolo smiešne ako sa mracila, pri synovi aky je kludny a vpohode si spi, mala som obe po sebe predcasne, vobec nerevali, syna mi doniesli hned v perinke s ciapkou na hlave, nevidela som ako vyzeral tesne po narodeni, ale hlavne, ze boli uplne zdravi ☺️ mala. sa tak doteraz chmuri 😄
Syn sa narodil v 29tt akutnou sekciou,videla som ho až na druhý deň,mal 980gramov,bol červený,mal priesvitnú kožu, samé modriny,zaintubovany a všade hadičky. Vôbec mi nedochádzalo, že to je môj syn,dokonca ani keď som ho po mesiaci mohla držať na rukách 🙈
Že je neskutočne krásny s dlhými kuceravymi vlasmi
Moje obe dcéry boli ako bábiky 4,42 a 4,65 kg
Veľké vlasy, mihy obočie. Spokojne
@kaja47 dcera - ake ma strasne huste a dlhe vlasky a odlahlo mi , ze cierne a nie po mne😀
syn - ze vyzera ako dcera, len vlasy ma svetlejsie a zdali sa mi kucerave. Hned potom usi, ze uplne ukazkovo tvarovane😀. A uplne prve mi prebleslo hlavou, ze aki su krasni, dokonali. Potom ich vzali, obzerala som si ich uz podrobne az po 2 hod na izbe.
Pri dcére,že je ako s porcelánu.Bielučká a vôbec neplakala.Vlastne som ju počula plakať o 3 dni a nielen ja,ale celá mestská štvrť😁 A pri synovy som prvé videla,ako si cucá spodnú peru a prekvapilo ma,že nebol umytý😁
Ze ma 6 prstov na nohe. Fakt.
Našťastie Ich ma 5.
ja neviem ci som bola tak mimo (po hodinách trápenia a nepostupujuci pôrod akútny cisárak)ale ako mi ju ukázali videla som ich 6. 🙈🙈🙈😂😂
ze aky je skaredy 😂 fakt, aj moje prve slova to boli 😂
Mne keď malú priniesli tak mala už pusinku pripravenú akoby chcela dať maminke božtek 😘
Synček mi neuveriteľne voňal, ako najkrajší parfum...furt si to opakujem keď mu teraz lezú von zúbky 🙂
Ze ma velmi sisatu hlavu a chlpate usi. O sisatej hlave som vedela, ze to je dosledok porodu a ze casom sa to upravi.. ale tie chlpate usi ma fakt prekvapili. Prva fotka z porodnice, ktoru som odfotila, bol detial usi, ktore som poslala mame, nech sa pozrie, ci je to ok 😀
@diewcatqoo ano aj moja mala také a na jednej strane zležané do špica,ako elf.Ale aj tak bola krásna
@diewcatqoo aj nas mal chlpate usi :D aj ritku aj chrbatik, postupne mu to vsetko vypadlo
Vraj som segre do telefonu povedala, ze ma velky zadok🙊. Nepamatam, bola krasne blondave babatko, no a ten zadok neviem odkial som zobrala, mala 3630g.
videla som len dlhé vlasy, viac si po dvoch epidurálkach nepamätám. ešte si spomínam na svetlo na chodbe, kúsok výťahu a potom až noc na izbe. 🤐
Pri prvej dcére krásnu dokonalú pusinku a bradičku,pri druhej ten pohľad ,akým sa námna pozrela,akoby chcela povedať ,to si ty maminka?A pri tretej narodenej v 33 tom týždni v inkubátore na druhý deň,ze je drobná chuducka vôbec nie taká pekná ,ako staršie .Vôbec mi nedochádzalo,že ,aké šťastie mala ,že zije.Az časom..
@breznica velmi ta obdivujem a pri takychto diagnozach mi moje prvotne myslienky pri vlastnych detoch pridu uplne mimo😔ale je to krasny chlapcek...a som zastanca nazoru ,ze aj ,ked sa narodi nejakym sposobom postihnute dieta ,da ti toho do zivota omnoho viac,iny rozmer,iny pohlad ...
@gazpalm to áno, život s dieťaťom je iný ako pred dieťaťom,ale život s dieťaťom s akýmkoľvek hendikepom je ako v inej galaxii.ale som zaň vďačná, človek sa toľko naučí o charaktere ľudí a spozná rodičov detí,pri ktorých som si povedala, že tomu môjmu vlastne nič nie je.a nie je ich málo

@kaja47 ze nie je dokrcena a premocena.. spytala som sa, ci ju vytiahli z dakej krabice co bola nenapadko podo mnou pohodena 🤣🤣🤣