icon

Prvý pohľad na svoje miminko

kaja47
22. nov 2020

Čo ste si ako prvé všimli na svojih bábatkách? Ja napríklad na svojej Laure jej neuveritelne krásny noštek ❤

Strana
z2
denden77
22. nov 2020

@kaja47 ze nie je dokrcena a premocena.. spytala som sa, ci ju vytiahli z dakej krabice co bola nenapadko podo mnou pohodena 🤣🤣🤣

janinah
22. nov 2020

Že čistá svokra

pink_lady
22. nov 2020

že aku velku ciapku mu dal :D a ze je to cely Jano /moj brat/

deti95060810
22. nov 2020

ako pri ktorom dieťati....
pri synovi že akú má holú hlavu....
pri jednej dcére že prečo je taká modrá a o dve hodiny sme spolu s mm pozerali že prečo je taká čierna - tmavá....🙄

berenika39
22. nov 2020

u mladšího ,že je to klon svého tatínka, ale definitivní. mě to úplně rozhodilo, že je něco takového možné.....
a u staršího, že je tak tlustý! a po kom? já měla 52kg, syn měl 4350g, macek, nechápu, jak jsem to dala🙂))))

mm2008
22. nov 2020

@janinah ja tak isto..ach...🙃.

kulumulu123
22. nov 2020

Pohlavie keďže sme to mali ako prekvapenie k pôrodu Dr nám ho odmietla pri pôrode prezradiť vraj pozrite sa sami 😀

deti95060810
22. nov 2020

@kulumulu123 pohlavie...3 krát som zle typovala....3 krát sklamanie... dokonca raz sme nemali ani meno...

petulda333
22. nov 2020

Pri synovi som hned pozrela ake ma vlasy 😀 cierne, dobre moze byt 😂 dcerky som sa trosku zlakla, bola uplne opuchnuta a modrasta. Syn bol hladky, cisty, ruzovy, tak to bol sok no 😀 ale opeknela nam ❤️

nela6
22. nov 2020

pri malej mi bolo smiešne ako sa mracila, pri synovi aky je kludny a vpohode si spi, mala som obe po sebe predcasne, vobec nerevali, syna mi doniesli hned v perinke s ciapkou na hlave, nevidela som ako vyzeral tesne po narodeni, ale hlavne, ze boli uplne zdravi ☺️ mala. sa tak doteraz chmuri 😄

breznica
22. nov 2020

Syn sa narodil v 29tt akutnou sekciou,videla som ho až na druhý deň,mal 980gramov,bol červený,mal priesvitnú kožu, samé modriny,zaintubovany a všade hadičky. Vôbec mi nedochádzalo, že to je môj syn,dokonca ani keď som ho po mesiaci mohla držať na rukách 🙈

fadama
22. nov 2020

Že je neskutočne krásny s dlhými kuceravymi vlasmi

sono2
22. nov 2020

Moje obe dcéry boli ako bábiky 4,42 a 4,65 kg
Veľké vlasy, mihy obočie. Spokojne

janinah
22. nov 2020

@mm2008 ale časom vyrástla do krásy... našťastie

andrea78
22. nov 2020

@kaja47 dcera - ake ma strasne huste a dlhe vlasky a odlahlo mi , ze cierne a nie po mne😀
syn - ze vyzera ako dcera, len vlasy ma svetlejsie a zdali sa mi kucerave. Hned potom usi, ze uplne ukazkovo tvarovane😀. A uplne prve mi prebleslo hlavou, ze aki su krasni, dokonali. Potom ich vzali, obzerala som si ich uz podrobne az po 2 hod na izbe.

dusankomoj
22. nov 2020

Pri dcére,že je ako s porcelánu.Bielučká a vôbec neplakala.Vlastne som ju počula plakať o 3 dni a nielen ja,ale celá mestská štvrť😁 A pri synovy som prvé videla,ako si cucá spodnú peru a prekvapilo ma,že nebol umytý😁

kaja47
autor
Autor odpoveď zmazal
hennyinnsbruck
22. nov 2020

Ze ma 6 prstov na nohe. Fakt.
Našťastie Ich ma 5.
ja neviem ci som bola tak mimo (po hodinách trápenia a nepostupujuci pôrod akútny cisárak)ale ako mi ju ukázali videla som ich 6. 🙈🙈🙈😂😂

krpcurik
22. nov 2020

ze aky je skaredy 😂 fakt, aj moje prve slova to boli 😂

sonicka19983
22. nov 2020

Mne keď malú priniesli tak mala už pusinku pripravenú akoby chcela dať maminke božtek 😘
Synček mi neuveriteľne voňal, ako najkrajší parfum...furt si to opakujem keď mu teraz lezú von zúbky 🙂

diewcatqoo
22. nov 2020

Ze ma velmi sisatu hlavu a chlpate usi. O sisatej hlave som vedela, ze to je dosledok porodu a ze casom sa to upravi.. ale tie chlpate usi ma fakt prekvapili. Prva fotka z porodnice, ktoru som odfotila, bol detial usi, ktore som poslala mame, nech sa pozrie, ci je to ok 😀

dusankomoj
22. nov 2020

@diewcatqoo ano aj moja mala také a na jednej strane zležané do špica,ako elf.Ale aj tak bola krásna

krpcurik
22. nov 2020

@diewcatqoo aj nas mal chlpate usi :D aj ritku aj chrbatik, postupne mu to vsetko vypadlo

moni73
22. nov 2020

Vraj som segre do telefonu povedala, ze ma velky zadok🙊. Nepamatam, bola krasne blondave babatko, no a ten zadok neviem odkial som zobrala, mala 3630g.

bavlnka92
22. nov 2020

videla som len dlhé vlasy, viac si po dvoch epidurálkach nepamätám. ešte si spomínam na svetlo na chodbe, kúsok výťahu a potom až noc na izbe. 🤐

gazpalm
22. nov 2020

@kaja47 pri synovi,ze preco je taky opuchly a pri dcere ,ze ma velmi velku hlavu😂🤣obaja su v normale

breznica
22. nov 2020

@kaja47 môj syn má DMO,epilepsiu, mentálnu retardaciu a ďalšie diagnózy, prakticky ležiak odkázaný na 24-hodinovu starostlivosť. Možno som to tušila už keď som ho videla prvý raz,aj to, že zostanem na všetko sama.ale je môj

trojnasobnamama
22. nov 2020

Pri prvej dcére krásnu dokonalú pusinku a bradičku,pri druhej ten pohľad ,akým sa námna pozrela,akoby chcela povedať ,to si ty maminka?A pri tretej narodenej v 33 tom týždni v inkubátore na druhý deň,ze je drobná chuducka vôbec nie taká pekná ,ako staršie .Vôbec mi nedochádzalo,že ,aké šťastie mala ,že zije.Az časom..

gazpalm
22. nov 2020

@breznica velmi ta obdivujem a pri takychto diagnozach mi moje prvotne myslienky pri vlastnych detoch pridu uplne mimo😔ale je to krasny chlapcek...a som zastanca nazoru ,ze aj ,ked sa narodi nejakym sposobom postihnute dieta ,da ti toho do zivota omnoho viac,iny rozmer,iny pohlad ...

breznica
22. nov 2020

@gazpalm to áno, život s dieťaťom je iný ako pred dieťaťom,ale život s dieťaťom s akýmkoľvek hendikepom je ako v inej galaxii.ale som zaň vďačná, človek sa toľko naučí o charaktere ľudí a spozná rodičov detí,pri ktorých som si povedala, že tomu môjmu vlastne nič nie je.a nie je ich málo

Strana
z2