icon

Rozpadol sa vám vzťah kvôli nedostatku sexu po prvom dieťati?

misickaa4
16. feb 2021

Ide o to, ze mame s manzelom 1.dieta a sex uz nje je ako kedysi. Resp. Ja to uz tak neviem, nemam uz tolko casu, energie a chuti. Maly ma vyse 1 roka. Muz nalieha velmi a stale, ked odmietnem, urazi sa
Dnes mi teda oznamil, ze ked nebudem sexovat ani od neho nemam cakat gesta ako dotyky, bozky, atd...co ma trochu zarazilo, lebo mi to pride ako podmienovanie lasky...je to podla Vas ok? Ako na to? Samozrejme, ze mavame sex tak 1-2x do tyzdna, pomedzi to este on nalieha. Neviem ako dalej, jednoducho sa mi tieto veci porodom zmenili. Vdaka za rady

Strana
z4
panda21
17. feb 2021

@misickaa4 očividne máte aj kúsok iné problémy ako početnosť sexu.

bluka2
17. feb 2021

Začína byť viac a viac "sympaťák". U vás je akože sex platidlo za iné protislužby?

bluka2
17. feb 2021

Išiel by na manželskú poradňu?

jolikaa
17. feb 2021

Tiez by som poradila poradnu,lebo tu neni problem len sex, mne to pride,ze sa prejavuje nejaka jeho povahova crta a klud v domacnosti si podmienuje sexom.

sono2
17. feb 2021

@misickaa4 to čo je vyššie napísané som chcela po týchto správach aj ja napísať, že to vidím na iné problémy a sex je asi tým čím môže pritvrdiť. Celkom chápem vašu situáciu nie len v tom že to mám rovnaké nie! Ale sme spolu roky a nemám 20.
Takže tam budete mať ešte niečo. Dieťa chcel? Prečo tak neskoro? Ale to už je na inú debatu.
Mne tiež nikto nepomáha. Či auto či domácnosť chodím meniť gumy stk absolútne všetko je na mne ale to odpočiatku. Nebudem to tu vypisovať lebo to neni podstatne a neni to ani dobrá vizitka.
Zobrala som si to čo som si zobrala vedela som.
Zas muž sa popritom snaží aj keď mne je to malo ale aspoň riadne robí. Proste to u vás neni o sexe.
Ja to vidím že muž žiarli na dieťa.
Je to ten typ že dieťa a už sme neni číslo1
Tak mu daj dnes kvapky ja by mu dala decko jedno
To ste na tom vo vzťahu tak zle že sa bojíš že ťa opustí kvôli tomu že sa mu nevenuješ na sto percent rok po pôrode?
Ja by ho nechala tak. Večer si s ním sadni a povedz mu ako to cítiš. Že on nebol tehotný ale ty a keď teda to nevie pochopiť tak že ho zoberieš k dr nech mu vysvetlí ako ženské telo pracuje a potom ku psychológovi nech ten mu povie že už neni on stredobodom vesmíru.

sono2
17. feb 2021

Ešte napíš že je jedináčik a mamička vám telefonuje každý deň a sama ti odporučím rozvod 😅😅 ale nie. No roky bol naučený že si skákala kolo neho a zrazu tu je niekto iný. No a pánko žiarli to je celé.
Bože ešte ťa čaká aj mužské ego hladkať. Tak čo no. A aspoň fajka je mu ok? Lebo môj pán koľkokrát ani to nechce
Muži sú zvláštni.

dorotik
17. feb 2021

Ahoj, toto je link na podcast s parovym terapeutom Andrejom Zemandlom, kde riešia partnerský vzťah a sexualitu po príchode deti. Odporúčam ti si to vypočuť. Dosť to pomáha porozumieť sebe aj partnerovi. Mne sa potom veľmi uľavilo 🙂.
https://d3ctxlq1ktw2nl.cloudfront.net/productio...

iwesska
17. feb 2021

Ja si myslim,ze ak je partner normalny,tak to akceptuje a nebude sa vyhrazat,ani naliehat. Ruka mu hadam este neodpadla,takze riesenie existuje😂Ja furt nechapem,preco ma byt stale zena ta,co sa ma podriadovat a drzat nohy roztiahnute,lebo muz ma potreby?? A ona nema? Preco sa musi citit ako handra,len aby on bol spokojny? Toto ma byt akoze tolerancia?? Neviem,ale tie,co jej radite aby sa "premohla", tiez jete,ked nemate na jedlo chut? Nasilu ho jete,aby vam bolo zle?? To o com je taky sex??

misickaa4
autor
17. feb 2021

@bluka2 to neviem..asi nie...on vzdy vidi problem iba vo mne, takze z jeho pohladu nie je co v poradni riesit...skusim navrhnut...

misickaa4
autor
17. feb 2021

@jolikaa ano..

misickaa4
autor
17. feb 2021

@dorotik dakujem za toto

misickaa4
autor
17. feb 2021

@sono2 takto...ja som bola kedysi(pred 10r) neverna...malda/hlupa..vratila som sa k nemu, lebo som zistila, ze je jediny, koho chcem...dlho otalal, ale prijal ma spat. A to asi bol blby krok..odvtedy ma pocit, ze moze vsetko a ja nic...dieta som chcela hlavne ja, no tdraz ked je, muz ho naozaj velmi miluje, to je vidno...to je jeho svet...ale zaroven nechce, aby sme my ako partneri sa znicili,...ze ma 30 a ch e zit nie umierat zaziva no vafi mi to, ze nevie to nejako akceptovat a ked sa aj za hocuco pohadame, on zacne rozvracat celu domacnost nerespektovanim urcitych pravidiel...

misickaa4
autor
17. feb 2021

@sono2 nie, to nie...sice od 15 zil iba s mamou a ta robola vsetko, aj za neho...takze to tak teraz vyzera

sono2
17. feb 2021

@misickaa4 chápem. Má 30? Tak môj ma 41 čosi už chápe.

banderaska29
17. feb 2021

pozri, než prišlo dieťatko, bola si žena. Aj napriek tomu, že si sa stala matkou svojho dieťatka, nezabúdaj prosím, že si stále tou ženou svojho muža. To, že po tebe túži, by si si mala vážiť a brať ako kompliment. Ja mám dve deti, takže o tej únave viem hovoriť aj ja, dokonca som ich mala tesne po sebe. Viem aké to bolo náročné, častokrát som nemala chuť ani žiť. Ale nikdy v živote som neodmietla svojho partnera. Jednak, aj ja som cítila, že nás ten sex napriek náročnému rodičovstvu zbližuje. chápem Ťa, ale skús sa na to pozrieť takto..

ivka185
17. feb 2021

@misickaa4 Mas uplnu pravdu, nie si sexualna masina , ze to musis mat kazdy den je to o cloveku kazdy mame inu potrebu ,tiez to nepotrebujem kazdy den, myslim ze 2-3 krat do tyzdna je az az.A vztah nie je len o sexe. Ci by robil on nieco kazdy den keby si ty od neho ziadala napr. chcem aby si kazdy den vysaval, napr....Je to o kompromise z kazdej strany, ale nie natlakom alebo vyjadrenim ze nedam ti pusu, nepohlaskam ta.... to co ma byt, je s tebou len kvoli sexu? Umna by nepochodil.

dominica27
17. feb 2021

Ahoj. Úprimne si myslím, že veľa vzťahov sa kvôli tomuto rozpadá. A neber to v zlom, ale nečudujem sa, lebo si myslím, že dobrý sexuálny život je jedna z podmienok k fungujúcemu vzťahu. My máme dve detičky a momentálne čakám tretie, ale sex vždy bol aj je veľmi dobrý. Samozrejme boli obdobia, kedy bolo menej času, či energie z oboch strán, prípadne zdravotné problémy v druhom tehu. Toto všetko si ale treba veľmi otvorene odkomunikovať, nájsť nejké spoločné riešenia, ako sexuálny život oživiť, navrátiť do neho vášeň a chtíč. Každý sme niekedy unavený alebo sa nám proste nechce 🙂 Ale všetko to stojí na komunikácii a samozrejme obojstrannej snahe. Ja sa teda stále snažím byť pre muža sexy. 🙂 Niekedy máme sex 5x do týždňa a niekedy len raz. :P Ale nakoľko muž mi veľa pomáha aj doma plus sme obaja zamestnaní a máme doma deti 11 mesiacov a 3 roky, plne sa v tomto smere chápeme. A tiež existujú aj iné spôsoby ako partnera uspokojiť 🙂

tatinka
17. feb 2021

@misickaa4 a chlap ked chce milovanie s tebou aj sa ti riadne venuje ohladne predohry myslim ?alebo len sup sup 2 minuty predohra a uz such dnu pindura..... lebo to urobi veeeelmi vela v tej chuti na milovanie...

tinqua
17. feb 2021

@sono2 ty nemôžeš byť normálna, ja som jej slušne napísala aký mám na to názor a ty si tu povstala ako bohyňa netrtkania...majú problém tak nech hľadajú riešenie a ty môj sexuálny život nechaj na pokoji, nie každej udre mlieko na mozog

misickaa4
autor
18. feb 2021

@tatinka predohra je, ale nie nejaka velmi romanticka...v podstate sa sustreduje na jednu cast tela😉

tatinka
18. feb 2021

@misickaa4 taaaak mozno aj tam bude ten pes zakopany.....naved ho na to , co by sa ti pacilo a co ta vzrusi, uvidis, ze to velmi pomoze ked ta poriadne vyhecuje a budes mat chut aj ty a nebudes sa do toho musiet nutit....niektory chlap vie co a ako, iny to nevie ani po sto rokoch sexu 🙂 a treba ho k tomu naviest, bud mu to priamo povies, alebo mu sama ved ruky kam chces aby siel a ukaz co chces, aby robil

kinlly7
11. mar 2021

@misickaa4 ja mam doma niečo podobné 😏 dcérka bude mať 2roky

kinlly7
11. mar 2021

@ruzasipova stotožňujem sa 😏👍

misickaa4
autor
11. mar 2021

@kinlly7 a ako to zvladate?

kinlly7
11. mar 2021

@misickaa4 zajtra píšem ip

kinlly7
12. mar 2021

@misickaa4 nedá sa mi písať k vám IP 🙄

misickaa4
autor
12. mar 2021

@kinlly7 ako je to mozne? Skusim napisat ja vam

kinlly7
12. mar 2021
interneta
10. jan 2022

@chanaaa Este sa to moze zmenit ;)

sidon
13. dec 2022

@misickaa4 ako ste to vyriešili nakoniec?

Strana
z4