S manželom sa hádame každý deň od narodenia novorodenca
28. mar 2018
Predošlá
Strana
z2
@temperance2508 To je normálne. My sme to mali tak isto. Ja som bola prvé týždne vystresovaná, lebo som ako prvorodička riešila každé zafunenie bábätka a muž namiesto toto, aby mi to trošku uľahčil, bol stále nervózny a za všetko sa urážal. Nedokázala som prísť na to, prečo je taký, až kým som nepochopila, že žiarli. Dospelý rozumný chlap a nedokázal zniesť, že už nie je u mňa na prvom mieste. Tak som si začala dávať záležať na tom, aby som nezabudla aj jemu venovať čo najviac pozornosti a zrazu žiadne hádky a nervozita nie sú. Stačí sa pýtať, aký mal on deň, či nie je unavený, spraviť mu kávu, naložiť obed, pohladkať a pobozkať ho, keď idem okolo a hlavne večery, keď dcérka zaspí, venovať jemu a nie upratovaniu 🙂
Predošlá
Strana
z2

U nas to bolo presne tak isto. Hadky a hadky. Po 3 rokoch co mame syna sme boli na pokraji rozvodu. Nastastie manzel pomenoval veci ako su. Navrhli sme zmeny a od vtedy to riesime. Hlavne je mat cas jeden na druheho. My chodime 1x do tyzdna samy na poharik, prechadzku mesto a je to uzasne. Cely tyzden sa tesim na nas piatik