icon

Šestonedelie

17. sep 2022

Dobrý den, idem si po radu, na maličkú som sa v tehotenstve moc netušila no napríkladala som tomu veľký dôraz snažila som sa nemyslieť nato.. pôrodom sa všetko zmenilo o 180stupnov, zamilovala som sa do nej.. mala ma 14 dni a ja mam pocity zexju nechcem,cítim sa ako vo väzení pri nej, stále placem neviem Sa nijako roztpylit... ako ukorigovat tie hormony?

stellarstar
17. sep 2022

Popôrodná depresia?

marci77
17. sep 2022

poporodna depresia, ak by to nepreslo, treba ist k lekarke 😉

darijja
17. sep 2022

Tak po porode si sa do nej zamilovala a za 14 dni ju uz nechces? Nerozumiem..kazdopadne su to hormony, za dalsich 14 dni bude zas inak

nikto2234
Odpoveď bola odstránená
autor
17. sep 2022

@nikto2234 ja tu riešim vážnu vec a niekto sa pozastavuje nad takouto vecou
Inteligencia ľudstva...😭👍

autor
17. sep 2022

@stellarstar
@marci77
Trvá mi to už asi 6 dni ako sme prišli domov a je to veru hrozne... 😭😭😭😭

mirage
17. sep 2022

@nikto2234 aj to je sprostost. Je to sestonedelie, ziadne cislovky.

stellarstar
17. sep 2022

Daj tomu čas, preštuduj si na nete čo je to popôrodná depresia skus sama niečo urobiť a keď to nepôjde tak choď k dr

autor
17. sep 2022

@stellarstar vďaka za radu dúfam ze to prejde...

stellarstar
17. sep 2022

Držím palce 🍀

ailiba
17. sep 2022

To je normalne, preziva to kazda zena po porode vo vacsej ci mensej miere. Skus to vypustit... To nie si ty, to su hormony.. Prejde to.
Ak sa to bude len stupnovat, tak radsej navstiv odborníka

muzik
17. sep 2022

@nikto2234 snažíš sa byť múdra, ale aj ty to píšeš zle. Tak pre tvoju informáciu je to šestonedelie nie kvôli číslu 600, ale ako šestoro nedieľ po sebe. Ako keď by si si na dovolenku vzala sedmoro nohavičiek. Len tak pre tvoju informáciu ;)

diewcatqoo
17. sep 2022

Keby som mala krvacat 6100 alebo 600 nediel, tak ma drbne 😳

sissy27
17. sep 2022

@nikto2234 nedá mi nezareagovať - keď už chceš niekoho poučovať, tak preboha aspoň správne 🙄
600nedelie je rovnakÿ blud ako 6100nedelie - len o 5500 nedieľ menej 😂
Máš predstavu, koľko je 600 nedieľ?? Je to zhruba 11 rokov a cca 6 mesiacov k tomu… obdobie po pôrode je šestonedelie, odvodené od 6 nedieľ (týždňov), nie šesťstonedelie od 600 týždňov…
Si chýbala v škole keď sa preberali číslovky, či kde je problém?

viestta
17. sep 2022

A otecko je kde? Nech si vezme par dni voľna a venuje sa tebe, malej aj domácnosti.

dadalala
17. sep 2022

Dobry den, mate sa o tom s kym porozravat, okrem tejto diskusie tu? Moze to byt vaznejsie, ako len hormony pocas sestonedelia. Ak nie a chcete ostat v anonymite…skuste sa ozvat napr. sem: ipcko.sk
Ak vam nebudu vediet pomoct priamo, urcite vas aspon usmernia, co robit dalej. Alebo mi napiste.

basska_b
17. sep 2022

Napis sem do tejto poradne anonymne. Pripadne si precitaj, co radili inym. Velmi pekne a citlivo tam hovoria
https://www.modrykonik.sk/ask-an-expert/poradna...

zuzkaa1991
17. sep 2022

Ja som mala tie iste pocity netusila som o poporodnej depresii nic skoro...a nakoniec som nou trpela (uvedomila som si to az po roku od porodu) našťastie sme byvali 8m po pôrode u svokrovcov takze viac menej bola svokra s malou ja len cez den kym vsetci boli v robote v 3 tyzdne niekto so mnou stale bol...určite treba pomoc nech vam pomôžu nech nie ste sama doma ak sa da ;)
Plus sme mali od 2t silne koliky co by som bez svokry nedala ;)
Fakt ked mi dobiesli malu po pôrode žiadne city nechapala som tomu brala som ze dalsia osoba v rodine 🙈 teraz sme nerozlucna dvojka 🤣🤣🤣 vsade spolu a.to.ma.uz 4.5r
Takze určite porozprávať sa doma o vasich pocitoch
Poprípade riesit s lekarom nehanbit sa za to

autor
18. sep 2022

@viestta ma voľno snaží sa stará sa..... len ja som akási nesvoja