icon

Šestonedelie - fungovanie s novorodencom

7. sep 2022

Ahojte, chcela by som sa opýtať … že ako to máte vy, resp. nejaké rady. Mám staršiu dcérku v škôlke a mladšia je novorodenec.. keď bola staršia novorodenec, tak to som celé šestonedelie preležala v smradľavej košeli s dieťaťom non stop na prse… proste nonstop. Po staršiu dcérku chcem chodiť do škôlky, aj s mladšou ale ako sa to dá zrežírovať? Tá cesta trvá takých 15 min, plus kým sa s dcérkou dovlečieme naspäť… ako to robíte vy, resp. mamičky ktoré viem že s novorodencom chodia od začiatku kade-tade to len ja mám také bábo že po ceste bude rev? Mám aj šatku ale v nej ju zas nenakojím… neviem

Strana
z2
autor
8. sep 2022

@sonicka19983 ved s tym suhlasim, nadojcia a sup na chrbat… nie do kociara alebo vedlajsej izby do postielky…

vreckovka2
8. sep 2022

autorka a @elizabet173, už si robím podľa seba dlho. našťastie sa mi otvorili oči, ale veľmi by mi uľahčilo nebyť tých rečí od začiatku...ale niektorým zbytočne hovoriť, že môžu byť aj deti "mimo normu" a rodičia, ktorí to akceptujú..
@sonicka19983 ako si dosiahla to, že dieťa sa ti plne prispôsobilo? Ako by si to dosiahla pri dieťati, ktoré by plakalo a plakalo? nechala by si ho vyplakať zakaždým?

elizabet173
8. sep 2022

len niektoré deti v tej vedľajšej izbe spia oveľa lepšie, ako v izbe s mamou. Práve o tom to je, čo nevyhovuje tebe a tvojmu dieťaťu, inej mamine a jej dieťaťu vyhovuje.

Strana
z2