Sex po pôrode - skúsenosti
Maminky, aj vam sa po dietati zmenil sexualny zivot? S partnerom pred tym nez som otehotnela sme mali sex aj 4x tyzdenne.Po dieťati? Ledva raz do mesiaca.Trapi ma to, kedze sa citim uz pre neho ako sexualne nepritazliva.Jemu sa nkdy nechce, večne unaveny a prejedeny(časte vyhovorky).Samozrejme je pod moju urovnen sa mu vnucovat kedze to by tvorilo urcite opačny efekt.Mame ročne dieťa.Mate podobnu skusenosť?
@cecilia68 ako som pisala , robí si to sám 😃 to viem . A nie som taká naivná ani sprostá . Moj muž ani nemá kedy mat milenku . Ráno ide do prace , kde robí so svokrom - nemá ani koho tam mat a hocikedy za ním chodím , vola mi často , na obed chodi jest domov a poobede je s nami doma alebo robí okolo domu a pod . Po večeroch sa neflaka. Poznám svojho muža.
@kathy93 boli sme na tom podobne, pred mojim pôrodom mi to až tak nechýbalo, aj po pôrode chvíľu trvalo, kým sme nabehli s mojim mužom na pravidelnejší sex. Najprv som myslel, že je to skôr môj problém, ale muž sa snažil nás ako rodinu uživiť a časová zaneprázdnenosť vplývala na jeho (ne)chuť. Ale v našom prípade jednodznačne zabrali tabletky s príznačným názvom Amor, našla som ich na nete od spoločnosti Torhan a s prestávkami ich kupujeme s mužom už pár mesiacov. Má už po 45 a keď to pomáha, prečo nie? 🙂