Sme nenormálna rodina?
máme spolu 6 mesacnu dcerku
a aj po jej narodeni mame pekny vztah
kazdy v nasom okoli mal hlupe poznamky, ze nech si uzijeme, lebo ked sa narodi mala - uz na seba nebudeme mat tolko casu, budeme sa hadat, budem na vsetko sama a podobne, same hrozostrasne scenare
- no prisla som k zisteniu, ze pokial sa mame dobre, kazdy sa cuduje, priam pohorsuje, ako je to mozne a hladaju niekde problem,
stretli ste sa s tym aj vy?
na otazku, ci mi moj mily pomaha - ano,pomaha, samozrejme mohol by aj viac, ale v ramci moznosti a to,ze je to chlap, si myslim,ze sa nemam na co stazovat
, ci nechodi von sa flakat s kamaratmi, ci si nevypisuje s kolegynou z prace, ci nema milenku? - ako ked sa ma toto niekto pyta, fakt len pozeram s otvorenymi ustami, ze este aj v tejto dobe, trpi niekto doma muza, ktory ani nepomaha doma, ani s dietatom, flaka sa s kamaratmi, pripadne este ma aj milenku...
ale kedze ja doma nic take nemam, casto pridete na to, ze na Vas ludia pozeraju,ako na prizrak...to tu fakt nie su maminky, co su spokojne vo vztahu a su stastne a s laskou vychovavju dietatko?
fakt sa musi clovek len stazovat,aby som v "kurze"???
Sú zlé chvíle a vtedy sa posťažujem, možno aj preháňam, som žena, je to prirodzené a mám aj svoju povahu. Prídu pekné chvíle a všetko je O.K. nuž vtedy sa nesťažujem, lebo nie je na čo. Celkovo však vzťah nemusí byť zlý a stratený.
@svetka66 nepočúvaj druhých iba závidia. moj oblubeny clanok o stastnej rodine 😉
http://www.sikovnamamina.sk/5-tajomstiev-stastnej-rodiny/
..by som na tvojom mieste prehodnotila to okolie..že s kým sa bavím a stretávam...niet nad to, ak si šťastná vo vzťahu a máte aj priateľov, ktorým to klape...s ktorými potom aj máte chuť tráviť čas, víkendy či dovolenky... to ti hovorím zo 16-ročnej skúsenosti s takýmto životom v úplnej pohode. "Kričia tí, čo sa majú zle, tí čo sú v pohode sú ticho", -preto ich nevidieť 😉
nebyvas nahodou na dedine? pride mi to taky dedinsky jednoduchy rozum... neries to... podla toho co pises sme potom aj my nenormalny 😀 nam je tiez fajn, manzel nechlasce, stara sa o nas sme u neho priorita1...mame sa radi..a hlupe reci hlupych ludi by som mala u r..ti... keep smile..a nezapodievaj sa takymi vecami... ja by som to nemala cas ani riesit 😀 😖 😉
Ja som veľmi štastná musím povedať že máme veľmi dobrý vzstah síce sme neni zobratý ale sme veľmi spokojný. Máme zdravé dieťa a druhé je na ceste. Tiež sme neni volako bohatý ale vyžijeme a aj na nejaké malé darčeky a aj výlety je. Takže neni sú všetci čo sa len sťažujú ja by som sa rozhodne nesťažovala a netreba si všímať negatívne reči ľudí. Ja som sa rozhodla pre rodinu a tiež som ešte dosť mladá ale o tom som vždy snívala byť mladou maminou tak nech si hovorí kto chce čo chce.
tak taketo otazky sa nas nikto v zivote nespytal za nas 6 rocny vztah...Ani som nezazila, aby sa ich niekto spytoval niekoho ineho... V mojom okoli skoro vsetko pary posobia viac menej harmonickym dojmom (su to vacsinou vysokoskolavi, ktori mali deti az okolo 30, co na to samozrejme vobec nemusi mat vplyv, ale faktom je, ze v tomto veku su dvaja radi, ze sa konecne nasli, dieta je obojstranne chcene a hlavne uz odpadavaju problemy s financiami, pretoze aspon jeden ma uz nejaku karieru). A pokial niektori mali problemy, ukoncili to velmi rozumne este nez splodili dieta bez nejakeho dlheho riesenia s okolim. Takze ti samotni ludia nepokladaju za normalne mat zmienovane problemy a preto sa na ne nepytaju ostatnych. Celkom by ma to pobavilo dostat take otazky🙂)), bola by to zmena, so znamymi asi vediem celkom nudne konverzacie oproti tomuto.
Presne aj ja sa s tymto stretavam ked sme stastni tak niekto zahlasi vsak pockajte o par rokov ked moj nechce pit tak na neho pozeraju ako keby spadol z jahody a hned hlasky ze je pod papucou, stale podpichovanie ako keby chceli rozbit vztah uplne je to priehladne a podobne podla mna su to zakomplexovani ludia...
s mojim muzom som 15 rokov mame 3 deti ... a stale sa lubime rozumieme si vsetko je ok 🙂
Ahojte,neda mi nenapisat.aj my sme''nenormalni''lubime sa,nehadame sa,vieme si zo seba robit zarty,pomojkat sa..velmi si xybamdm ked niesme spolu.samozrejme obcas nieco zaskripka,ako vsade ale vzdy sa vyriesi.mm nepije,neflaka sa..stale cosi robi okolo domu a tak..xodime po vyletoch..a vrxolom vsetkeho je ze mame 3 deti co uz totalne ludia nexapu...ti cudni myslim.akurat sa zamyslame ci nedame este jedno mimi😀 zivot vselico prinesie ale vzdy toureba riesit spolu,v laske a hned je vsetko lahsie.casto nam cudzi ludia,co len tak niekde stretame-povedia ze na nas vidno ze sa lubime🙂
necitala som ine prispevky, len ten uvodny. Ale uplne ma dorazil. Tak potom v tomto ponimani sme aj my "nenormalni" ale co je horsie sme aj v "nenormalnom prostredi" lebo ludia okolo nas sa zaujimaju v tom dobrom - ak sa pytaju, ci mi manzel pomaha, tak v zmysle, ze ak by nie, tak mu vycistia zaludok, lenza ja mozem povedat len to, ze pomaha a znacne, a nase okoloie sa z toho TESI, ze nam to klape a tesia sa s nami...
a Tebe gratulujem k nenormalnosti...

@natalym nemame kratyk vztah...mame 6 mesacnu babiku =),ale ok, chapem a respektujem =)