Ste niekedy bez deti?
Jednoducha otazka. Ste niekedy bez deti? Aspon hodinu tyzdenne. Mate moznost byt bez deti?
Ano, ak neratam cas v robote a maly v skole, tak mam cas aj sama pre seba. Mala som to aj ked som este nerobila a maly nechodil do skolky. Psychohygiena musi byt. Dieta ma aj otca, ten sa postara
Hej, travim cas aj bez deti. Cca od ich roka. Chodim von s kamoskami, chalani su s otcom.
nas je uz samostatny, takze mozme ist kde chceme, ale ked bol maly cca 3 roky isiel niekedy na vikend s starym rodicom
Áno som, vezmú mi ho rodičia, alebo svokra. Včera som robila celý deň, tak bol pri mojich rodičoch. Malý ma dva mesiace
Ano chodim na brigadu🤣 inak ked pride muz z prace to problemovejsie dieta prevezme on, s jednym malym dobrym sa citim ako bez deti. A potom este vecer ked deti zaspia tak mame 2-3hodinky pre seba. Boli casy ked sme mali 1 dieta a davali ho v sobotu babke na par hodin isli po nakupoch atd.. ale to uz je prec😅
Áno, v robote. Ak myslíš počas RD, tak to bolo minimum času, možno tak 2h na káve tak raz za tri mesiace a aj to až ku koncu RD, keď už bolo to najmladšie ako tak samostatné.
niekedy? mám doma takmer 2r a bežne som bez neho, veď má otca a starých rodičov. s otcom je bežne od narodenia, veď potrebujem ísť k zubárovi, niečo kúpiť (ťažko s tým naším, iné deti sedia v kočíku, ten náš "skúša oblečenie" a ja len upratujem a nič nekúpim 😀 ), spolu chodia do detského kútika na cca 2h, na ihrisko na 1h (kedysi kočíkovať na 1h). ku starým rodičom chodí od cca 1r s otcom na celý deň (vtedy makám na 200%). zatiaľ ešte nespal s inými než s nami ale minulý týždeň ZAspal s babkou keď sme boli v kine s mužom na rande 🙏😎 (v noci sa zobudil, priplazil sa ku mne, pohladkal ma a zaspal 😍❤ čiže ešte tú samostatnú noc odložíme ale ja tak sa tešíme, lebo znovu sa chystáme do kina... ohoho už sme dospelí, máme vychádzky od 19 do 23 😀)
Ano. Cca od roka veku viem vyjst von aj sama. Niekedy sa postasti a mam hodinu sama,ked spia. Raz za mesiac som von s dievcatami. A pomedzi to,ked na seba nezabudam a nie som chora,tak idem von na nejake 3/4h. Kaviaren. Kniznica. Nejake podujatie. S niekym sadnut. Pred tehotenstvom aj cvicit a behat.
Áno bežne trávim čas bez detí (kamošky, kino, večera, cvičenie, hobby …). Keď som mimo, stará sa o nich môj manžel. Deti máme tri a keď si chce vyraziť manžel, som s nimi zase ja. Len sa vždy dohodneme, kto kde kedy ide, aby sme si to naplánovali.
Ja nie, srarsi 6r a mala 8m , muz robi furt a o rodine debata nemusi byt ,,, cize ked zaspia vecer som sama akurat v druhej izbe a padam na hubu od unavy
počas RD? myslím že áno... bývali sme u mojich rodičov a mama mi výrazne pomáhala.
Áno, aj počas RD som si chodila, kde som chcela, cca od veku 15 mesiacov najmladšieho dieťaťa a muž sa staral o jedno, dve, neskôr tri deti.
Ano, aj pocas materskej a rodicaku som mala volno pre seba. Aj mimo domu. My sme mali volno pre seba mimo domu aj s muzom. Babky postrazili. Ked nepostrazili dohodli sme sa kto kedy ide "von".
Áno, 5-krát do týždňa v práci cca 7 hodín denne - pracujem aj počas poberania RP už druhý rok.
Na RD som bola bez dietata len parkrat. Vacsinou len ked som sla k lekarovi a asi 3x som bola niekde s kamoskou sama. Inak vzdy syn so mnou alebo vsetci traja. Sme v zahranici, nemali sme nikoho na strazenie. Nikdy mi dieta nikto iny nestrazil, nekocikoval, vzdy len ja alebo manzel.
Nie, max tak keď idem k lekárovi.. a jasne ,keď spia, hovorím tomu šťastná hodinka 😀
Ano muz ich postrazi, ale to vtedy sa nahanam.v kuchyni. Chcela by som ma hodinu denne napr na fitko a muz na futbal. Neda sa momentalne 🥺. Snad o par rokov.
Ja mám denne od 8.00 do 9.15 a potom večer keď zaspia od 22.00 alebo večer keď rozvazam jedlo a som sama od 17.00 do 21.00
Ano. Od ich narodenia. S manzelom robime dost vela, ale, sobotu rano spi (ci fakt spi alebo nie to je jedno) do 9 on, ja to iste v nedelu, a v nedelu mame kazdy pre seba 2 hodiny. Okrem toho aspon raz za dva tyzdne idem vecer s kamoskou/mi von. Minimalne. To iste manzel si chodi zahrat do klubu na gitare. A ked mame pocit, ze to nestaci, tak aj popri vytazenosti sa jeden druheho opytame, ci by sme si mohli na hodku ist do izby vydychnut a pod
Moja rodina je 1600km mimo, jeho rodina nepomaha

Ja hej,keď spia :p čiže cez deň dve hodky a večer od 20. Inokedy sa nedá,muž pracuje ,mne sa nechce nikam keď pride večer uz