icon

Tenistá stránka materstva

12. aug 2022

Toto bude veľmi explicitne, a napísané veľmi uprimne bez okolkov.. Prosím poradte mi, ako nezosaliet keď mi 10m dieťa asistuje pri výmene vložky na záchode... Štvera sa po mne, odlepuje už zaslepený vložku, ja mam ruky od krvy keď sa vytieram a este ho musím zbierať a dávať nabok.. Som pochopiteľne celé dni sama, muž chodí domov o desiatej, nidke nikoho na stovky kilometrov... Zarvorit sa v kúpeľni a spraviť základnú potrebu ako clovek nemôžem, to on strašne place a cápe sa zvonku po dveroch, ktoré pirm len ťažko otvorím... Baby dá sa na to zvyknúť?

Strana
z3
evaachesa
18. aug 2022

No tak ja neviem ... Trochu pouvažuj čo je menšie zlo v tejto situácii....že ti chvíľu poplače za dverami alebo že ti bude chytať krvavú vložku? 🤢🤷
Máš plno možností...daj ho do stoličky k dverám wc, do kočíka, do ohrádky plus zapni videopestúnku nech si v kľude a vybavené. Nepodriaďuj sa takto dieťaťu od mala, lebo s tebou bude o chvíľu cvičiť. 🤔

arianna25
21. aug 2022
jaond19
21. aug 2022

Ako by si si poradila v situacii ze by si mala napr virozu?? 2 dni vracanie, 2 dni hnacky?? to sa ti bude s prepacenim pchat do zachoda spolu s tebou?? je to o nervy, zazila som to dvakrat, coskoro tretikrat, proste odlozit dieta na bezpecne miesto, zavriet, hoci aj zamknut, bude revat, dat mu k dispozicii hracky typu hrniec varecha, pripadne plastove misky s vrchnakmi, hocico co bezne nemáva, to ich baví

Strana
z3