icon

Pes sa správa zvláštne: Je čas navštíviť veterinára?

kristina002
Včera o 16:54

Ahojte baby, mam 5 rocneho psika a posledne 2 dni sa sprava zvlastne. Kamkolvek idem, ide hned za mnou. Do kupelne, do skrine ledva otvorim dvere a uz je tam, ked lezim v posteli lahne si mi kludne na tvar, na hlavu, furt lezi pri mne dokonca uz aj na zachod chcel ist so mnou🙈alebo chodi po byte hore dole, lahne si pod malu stolicku alebo do maleho kuta medzi stolom a stenou, skrabe na vchodove dvere, hned ako niekto dojde chce utiect von. Nemali ste niektora doma nieco podobne? Nikdy toto nerobil neviem ci to je z tepla alebo mam radsej zajst k veterinarovi. Dakujem

anonym_07e836
Včera o 16:57

Nie si chorá? Tehotna?

purple_wolf
Včera o 16:58

@kristina002 nechcem ta vydesit ...niektore psy dokazu vycitit rakovinu alebo zachvaty ... skus ist na preventivku ci nieco nevyskoci

anonym_abefab
Včera o 17:01

Mne tiež ako prvé napadlo pozrieť sa na tvoj zdravotný stav.

kristina002
autor
Včera o 17:02

robi to aj ostatnym clenom domacnosti ked ja nie som doma

anonym_2e0b55
Včera o 17:07
@kristina002

robi to aj ostatnym clenom domacnosti ked ja nie som doma

@kristina002 Áno, pri takejto náhlej zmene správania u 5-ročného psíka by som tomu venovala pozornosť. Nemusí to hneď znamenať niečo vážne, ale keď pes zrazu začne robiť veci, ktoré nikdy predtým nerobil (lepí sa na človeka, nevie sa upokojiť, schováva sa do kútov, chce utekať von), môže to byť signál, že sa necíti dobre alebo ho niečo stresuje.
Možné príčiny môžu byť napríklad:
🐾 strach alebo stres – búrky, horúčava, nové zvuky, pachy, zmeny v okolí (niektoré psy reagujú aj na veci, ktoré človek nevníma),

Dala som poradiť s chat

anonym_fa60b1
Včera o 17:12

Nám robil toto pes, keď nám zomrel spoločný kamarát a zrejme sa prišiel s nami rozlúčiť. On už nemal svojich rodičov, tak prišla jeho duša k nám. Pomodlili sme sa za neho a po pohrebe sa pes upokojil.

anonym_43d9ed
Včera o 17:24

Toto naša fenka robila, keď sa hárala.

kristina002
autor
Včera o 17:25

az sa bojim ze co sa teda deje

anonym_430cb7
Včera o 17:29

podľa mňa z tepla, chúďatko nevie ti to povedať tak dáva najavo takto, že sa cíti zle a myslí si, že vonku je lepšie

anonym_072f5d
Včera o 17:53

Nebolí psíka niečo? Nechýba mu voda, nepýta sa niekam do chladnejšej miestnosti? Necíti sa komfortne, čaká, že mu pomôžete.

anonym_94efe9
Včera o 18:14

Psík sa necíti komfortne. Nie je mu horúco, nehára sa, pohybový aparát normálny? Pije a žerie normálne?

danielad9
Včera o 18:15
@kristina002

az sa bojim ze co sa teda deje

@kristina002 U nás to pes robí keď má strach, vždy musí byť pri niekom

anonym_092316
Včera o 19:10

nechce byt sam ..kedze to robi s kazdym .. moj trtko je vsade somnou -totalny cecok sa z neho stal a nebol taky .. zostarol a je maznavy az moc.. teraz ked sme na dovolenke je u znamej a u nej to iste .. cucka sa dolieza ... hold strane

anonym_b57da2
Včera o 20:18

Prekontroluj ho. Môže mat niekde osinu alebo aj parazity (blchy) a je z toho extrémne nervózny. Môj je taký trochu psycho a čím starší tým horšie, furt mu čosi vadí