icon

To nie je dieťa. To je upírik, ktorý sa živí mojou energiou

15. apr 2022

Je tu niekto kto je zo svojich detí okolo 3-5 rokov vyčerpaný????????????????????
Od kedy otvorí oči až do nocí, deň čo deň rok čo rok....

zuzanka.zuzu
15. apr 2022

😂😂😂 si na správnom mieste... vitaj 😉

autor
15. apr 2022

@zuzanka.zuzu och ďakujem

Ja ked vidím niektoré ženy, všetko tip top, byt ako zo škatuľky, vzdy nova móda, žiadne odrasty, cvičia s Fitshakerom, deti vozia na 3 krúžky a ešte popri tom stávajú Titanic 2 ........tak ja som rada ze som ešte neprestrihla občiansky a neušla do Tibetu😉

fiirsttiime
Autor odpoveď zmazal
zuzanka.zuzu
15. apr 2022

😂😂😂 neviem síce kto si, ale bavím sa 🙂 škoda, že dnes je veľa báb vonku, tak ti tu nebude mať kto sekundovať (a teraz vážne - takto sa cítim 99% času, akurát nemám instagram tak neviem kto teraz pečie koláčik a v akom štádiu výstavby titanicu sú 😀 ale bordel máme aj my)

didi2102
15. apr 2022

Ja mám takmer 4r problémového a 2rocnu,manžel robí v zahraničí a mne nik nepomáha, poviem to narovinu aj keď sa z toho cítim zle ale posledný polrok si to neuzivam , teším sa kedy pôjdu späť, vyciciavaju mi energiu,prežívam dní a teším sa do práce medzi ľudí ,.momentálne to proste takto cítim

anulienka99
15. apr 2022

Netreba pozerať instagram ☺️ možno sú medzi nami aj také tie tip-top mamy, ale tiež by som možno taká bola, ak by som si platila opatrovateľku 24/7 😉 je to úplne normálne byť unavená a vyčerpaná. Deti si tú energiu od nás berú a pretože ich ľúbime, tak im to jednoducho dovolíme 😊

bavlnka92
15. apr 2022

hlásim sa. 4ročný, cez deň nespí, večer nespí, všade bordel ja uťahaná jak kôň z roboty ani sa nemám kedy učiť, variť atď...

sapa20
15. apr 2022

Ale čo si 😂 veď pohoda. Raz vyrastú.
Moji sú od rána v sebe, vresk, blak, bitka 🤼‍♂️.

deti95060810
15. apr 2022

ja tu tiež patrím... máme 4 deti, z toho 3 posledné sú s rozdielom 4 roky... t.j. keď som prišla z pôrodnice s poslednou tak dcéra mala 4 roky a ďalšia 18 mesiacov... odvtedy už prešlo veľa rokov, len tá posledná slečna má zdr. problémy - ťažká hluchota decko nám nerozumie absolútne nič, len hučí, kričí, vrieska a teraz musí byť všetko presne podľa nej... ak nie je, robí poriadok - napr. prevráti stôl, trieska dvermi až vyletí sklo, šklbe záclonu tak , že zletí aj s garnižou.... slečna naberá na sile a my zachraňujeme majetok...

marianarem
15. apr 2022

Niektori ludia su prirodne ukazy a naozaj toto vsetko stihaju, obdivujem to. Ale mam podozrenie, ze u vacsiny to bude viac casu na Fishtakeri=menej casu s detmi.

kiki68
15. apr 2022

Ako kedy 😂😂😂 niekedy je to na one way ticket smer Tibet 😉

sirka9
15. apr 2022

@deti95060810 ked vam nerozumie, mozno by stalo za to skusit znakovanie. je to jednoduche. aj tak to budete musiet nejak riesit, a lepsie skor ako neskor, rychlejsie sa to nauci. bezne znakovanie je zaujimave aj pre dieta, nie je to rovno posunkova rec

zazvorka87
Odpoveď bola odstránená
larisalarisa
15. apr 2022

Pridávam sa. 6 ročný upír.

selest
15. apr 2022

Mam takeho doma, staci ti hodinka a mas dost na cely den. Vycerpal nas psychicky, fyzicky, emocionalne, zostarli sme o sto rokov. Pritom na prvy pohlad je to velmi pekne a zlate dieta.