Túžba po druhom dieťati

21. apr 2022

Mnoho je tu tem takychto a viem,ze nazor bude vselijaky.Mali ste strasnu tuzbu po dietati?s tym,ze jedno starsie uz mate,ale snivate o druhom?mne roky ubiehaju,mam 34,prezivanie z mesiaca na mesiac,sem-tam nieco usetrime,vela davame na terapie prvemu dietatu.Ale i ked si toto vsetko uvedomujem,ta tuzba po druhom je velka a neviem sa zatial zmierit s tym,ze druhe nebude,kedze toto vsetko viem,co kvazi nemame a + zacina sa vsetko zdrazovat a bude mozno pre nas este horsie.Ako s tym bojovat,ked zdravy rozum a uvazovanie nepomaha?

danulicek
21. apr 2022

chapem, tuzim takto po tretom. ale je to nerealne. bohuzial alebo nastastie, ten zdravy rozum musi vzdy zvitazit.

zmrzlinka2021
21. apr 2022

Kúpte si psa

alvaluka
21. apr 2022

@autorka je vidina toho, ze sa vasa ekonomicka situacia zlepsi?
Nechcem zniet ako mamonar, radim sa k minimalistom, ale i tak tie naklady bezne zvyknu byt vysoke a ja by som nemala silu a nervy fungovat od mesiaca do mesiaca.

tatianamaria
21. apr 2022

My máme 5 detí a mám veľkú túžbu po šiestom. Len to by sme museli väčšie auto kúpiť. Tiež detské izby usporiadať ináč. Ja som mala ťažšie tehotenstvá tak sa utesujem tým, že aspoň si už nemusím tým prejsť. Ale hneď ma napadne, že stojí to za to. Tak uvidíme.

tehulka2011
21. apr 2022

@tatianamaria uprimne, co ta na tom tak laka?

ladylenka21
21. apr 2022

Riešim niečo podobné. Keď chceš, napíš mi IP.

vlado818
22. apr 2022

@tatianamaria waou gratulujem. Ja si to ani neviem predstavit od 3 vyzsie uz sa mi toci hlava😂. Mame 1 a nikdy viac! Ist do obchodu a nakupovat pre ,7 ludi...varit
Ist na dovolenku kupit 7 leteniek. Musel by som rezervovat 2 az 3 izby. A napr aj ucit sa. Takze obdiv ale len v pripade pokial deti vyrastu vychovane,slusne.
Takze drzim palce.

dankanka
22. apr 2022

@vlado818 tak...nie kazdy na dovolenku leti alebo byva po hoteloch...takze toto su take zvlastne argumenty.. mne by zase prekazalo byt tolko rokov doma, je to velka obeta.