icon

Všetko tip top

28. júl 2022

Ahojte, chcem sa spytat takuto vec. Uz dlhdiu dobu ma zaraza jedna vec.Ako v tejto dobe skoro kazdy vyuziva soc.siete,samozrejme aj ja,som na IG,na Fb,...a na IG sledujem jednu mamicku,ma sve deti a vsetko ma tip top,vsetko zvlada,ma pefektnu postavu,vlasy,pery,nohy,manikuru,pedikuru,dokonaleho milujceho manzela,stastne deti,vie super varit,v biznise je tiez sikovna,chodia na dovolenky a uzivaju si zivot.Je aj pekna.Nie,nezavifim jej ! Lebo zasa to tu niektore bufu pisat,len preco ta zena takto klame.Viem,ze sa neda byt v kazdej oblasti zivota dokonala a keby to tak aj naozaj zvladala a stihala,tak klobuk doli pred nou,ale vazne sa tak prezentuje ze vsetko zvlada a zivot je pre nu gombicka.Nie,nezavidim jej!!

vanilka83
30. júl 2022

@majka1921 áno ja teraz už tak isto 😉

vanilka83
30. júl 2022

@rybka16 ja súhlasím máš pravdu,hlavne ono to treba brať tak,ze ok možno ma super postavu,super makeup,vlasy ,nechty,upratané domácnosť,navarene,napecené,dostáva kvety od muža ,ale,to sú všetko len peniaze, lebo povedzme si tu všetky na rovinu,keby ich mam nadbytok, tak isto si nájdeme už ten čas a ideme na nechty,vlasy atď atď...ale či sa ma kto hrať s jej deťmi,či sa im venuje,či s nimi chodí aj na výlety,do prírody to fakt nevieme a jedna vec je istá na 1000% aj ona mava menzes,PMS,býva nafúknuta, občas ma migrény, nemá náladu, boli ju niečo,občas sa s mužom nedohodnú,plače,dieťa sa jej povracia na novu blúzku,pocika na posteľ ,ktoru práve prezliekla,aj ona ma občas vyrazku,boľavé nohy,či krvavé oči po opici a tram dá dá dá- tak isto kaká a má pr*dy 😅

snezienkaaa82
30. júl 2022

@vanilka83 presne také pocity som mala aj ja. A ste keď som pozerala tie ceny niektorých,, super,, v potravín..... Ajaaaj
Vďačím im za to, že ma naučili ako pripravovať prikrmy, no ako Ty píšeš, časom ma to frustrovalo, pre stávalo baviť....

euka210
30. júl 2022

Su aj take, co to nedavaju na siete...zo skolky poznam mamicku, 3 chlapci, krasne oblecena, upravena, deti mudre a slusne, manzel zubar, ona tam nieco robi na pc, lebo na Rtg sme sa stretli...na nej vidno ze sa jej dari...ale ako vari neviem 🤣🤔, aj spoluziacku zo Zs...4.dieta polrocne, ona chuducka ako spagetka, deti sikovne, nadane, venuje sa im, chodia po vyletoch...proste su zeny ktore to takto zvladaju a nemaju potrebu davat vsetko na siete...alebo davaju niektore len to dobre.
A staci ze mas dieta s kolikou ci 3r a vzdor ci ziva povaha, ci nieco...a dokonaly svet pada.
Ked si Ty stastna, tak sa nemusis porovnavat.

katuskamala1
30. júl 2022

Presne preto nemam instagram, jedine FB a aj ten bohato staci.. Vidim na vlastne oci to, ako moje kamosky mavaju presne preto co ty pises depky.. Nie je realne mat dokonalu domacnost, vyzor, kuchynu, deti a manzela (myslím ze venovat sa detom a manzelovi) a eate i pracovať. Takze ak to tak sa javi, tak upratuje upratovacka, o deti sa stara opatrovatelka, atd atd... Mam kamosku, ktora sa javila ako takato dokonala ženská a ako som ju bližšie spoznala, tak som hned prisla na to, ze si sice dava zalezat na vyzore, ale preto, ze ju vlastny muz nevie ocenit, tak to hlada inde.. Ze síce napecie paradne, ale obedy objednava, ze sice ma pozehlene, ale deti jej opatruje niekto z rodiny, atd atd... Dokonalost neexistuje.

Ja sa snazim docieliť stav mysle, kde bude jedno : spokojnost. Ze budem spokojna s tym co mam. Uprimne.

veronikastrickova
30. júl 2022

@katuskamala1 sestra chodi upravena, domacnost cista, navarene, o dieta sa stara ona, je stale na RD, ale cvicit chodi to jej pobavia rodicia. Ale neni influ. 😂

katuskamala1
30. júl 2022

@veronikastrickova no vidis, o tom to je. "opatrovatelka" 🙂 a zatiaľ len jedno dieta :D
Ja nemam ziadne opatrovatelky :( mam upratane, navarene, napecene, s detmi som furt, ako matoha nechodim, som prirodzene stihla, chodim s detmi na bike alebo prechadzky, zahrada, dokonca brigada (dieta uspim v kociku a ja upratujem chatu) ALE co nemam? Spolocny cas s muzom bez deti a priestor pre seba samu.. :(

vlucifuk
30. júl 2022

Súhlasím s názormi o ilúzii. A vlastne celý tento svet soc.sietí je zvláštny. Akoby jediný bol dôkazom o našej naplnenej existencii (alebo ako to povedať ).Ja IG nemám, mám ale FB, kde som v pár skupinách. Máločo pridávam na plochu, lebo mi to tak vyhovuje. Mám tam samozrejme "priateľov" a minule ma takáto "priateľka" stretla a ani sa neopýtala, ako sa mám, ale hneď, či nikam nechodíme, že nedávam nič na FB a čo som sa nepochválila vysvedčeniami synov ako "všetci". Tak som si pomyslela a povedala jej svoje, ale napadlo mi, dopekla, či už sú tí ľudia úplne padnutí na hlavu? Jasné, že len sedím doma, keď tam nemám fotky z výletov a dovoleniek, jasné, že som s mužom v rozvodovom konaní, keďže tam nehádžem romantické fotky a jasné, že synovia mali vysvedčenia plné pätiek, keďže som sa nepochválila ich fotkou. Joj, vtedy som sa napálila na tú sprostotu a až teraz som si vyliala srdce. Tak vďaka.😉

katuskamala1
30. júl 2022

@vlucifuk presne kokos, a oni tomu fakt veria. Ze ked nepostujes tak vlastne nic nerobis, nezijes.. Pritom mi pride totalne na hlavu capnut fotku na net, ze som na dovolenke (a mam teda prazdny dom tak zlodeji sup sup na navstevu)... Idem sa najesť, tak niekto sa prezehna a niekto odfoti a postne 🙈. Sa divim, ze este nefotia kula v zachode 🤣🤦🏻‍♀️

veronikastrickova
30. júl 2022

@katuskamala1 opatrovatelka? To si kde vzala? Ty tiez netahas svoje dieta vsade. Inac ja si myslim, ze ona by ju kludne aj do tej posilky vzala, keby tam deti ist mohli 😃

veronikastrickova
30. júl 2022

@katuskamala1 ono treba rozlisovat, influ co si tym zarabaju nepostuju realitu ale iluzie. Matky dokazu byt aj take, ze si to sklbit vedia, ale nepostuju to.

alexandrahaspi
30. júl 2022

@euka210 hej ale ty nevies ci tej zubarovej zene nechodi domov upratovacka, alebo mozno to nemaju take ruzove vo vztahu ako to vyzera, alebo ma doma mozno binec 🙂 je to o prioritach, potom su take ktorym na vyzore vobec nezalezi, ale venuju sa iba detom a domacnosti a peceniu a vareniu. A vela krat tie rodiny co posobia dokonalo naozaj ani zdaleka niesu 🙏

katuskamala1
30. júl 2022

@veronikastrickova no ked si pisala, ze ide cvičiť a rodicia postrazia. Preto tie uvodzovky pri opatrovatelke. Mne by brutalne pomohli, kebyze mozem rodicom dat jedno alebo oba deti co i len na chvilku. Ako tvoja sestra, si ide napr zacvičiť. Ja napr idem i k lekarom s detmi, co je niekedy teda dost o drzku alebo i nebezpecne. Ale nic nenarobim. Ked muz nejde do prace, nezarobi, ziadne volno nehrozí, takze su pri mne nonstop..
Ale ano, suhlasim ako pises, je mnoho zien, co to vedia sklbit, ved i ja, ale ako som pisala, ja a muz ideme bokom...

janulik2008
30. júl 2022

@alexandrahaspi a najviac ma toto zlostí, nenápadne "žobranie" 😒

aurorastone
30. júl 2022

@janulik2008 neviem o koho ide ale tak rozčuľovať sa bude zbytočne si myslím 🤷‍♀️

nekonecna_katastrofa
30. júl 2022

Myslím si, že existujú ženy, čo môžu mať skutočne v istých veciach tiptop, lebo majú správne priority a dobrý time management. Ale nedávajú 10tky fotiek na siete, lebo ten čas obetujú radšej deťom, vzťahu s manželom, sebarozvoju.
Ale určite nikto nestíha VŠETKO: prácu, mať upratané, denne variť a vypekať, hrať sa plnohodnotne s deťmi, romantické večere s manželom a kávy s kamoškami, ďalšiu školu, výlety s deťmi každý víkend, fitko, nechty, kurz akvarelu a po večeroch ešte čítať Jo Nesba a postovať fotky na IG. Proste v jednom pridajú, v inom uberú. Deň má len 24h. Keď žena 8h denne pracuje, neexist, že každý deň stihne aj 4h s deťmi na ihrisko, večer ešte vypraží 30 rezňov, vyžehlí kôš prádla, prečíta pol knihy, uháčkuje čiapku na zimu a ešte si aj spraví manikúru, ide spať pred polnocou po dôvernom rozhovore s manželom a ráno vstane ako rybička, krásna, upravená a oddýchnutá. Stíha to, čo si určí za top a ostatné ide bokom. Povysáva, utrie prach a zvyšok času venuje čajovému večierku s 3r dcérkou, kým jej suseda vytiera denne žalúzie a žiarovky v lampách a svojmu synovi pustí video na youtube. Jedna vypeká do noci krásne torty, druhá si sadne s románom do kresla a číta. Jedna si hodinu večer cvičí, druhá sa radšej pritúli k manželovi a pozrú si spolu film. Pre každú je dôležité iné, ale nedá sa mať všetko ak nie je pomoc upratovačky, opatrovateľky, babiek...

veronikastrickova
30. júl 2022

@katuskamala1 stale su zeny ktore si naozaj vedia zorganizovat zivot, a to ze daju na hodinu babke, neznamena ze maju opatrovatelku. Opatrovatelka je platena praca, nedava im ju lebo si ide na nechty, ci ku kadernicke, ci ide na cely den na welnes s kamoskami je to babka a dedo. Su zeny ktore si to zorganizovat vedia a na IG by boli za naozaj realne tip top zienky domace, ale oni sa radsej venuju inemu ako sa ukazovat pred celym svetom. Ako bolo trendy ukazovat ako sa tip-top, tak potom bolo trendy ukazovat ake je materstvo zlozite a tehotenstvo je tazke. Tak teraz je top ukazovat, ako vsetky cvicia, chodia po vyletoch a ich muzi sa nepozeraju po inych. No presne taka co zacinala s IG medzi prvymi ma toho muza, ktoreho stale vychvaluje do nebies, ale ked ona tehotna sa otocila chytal za rite ine. Ig je iluzia, aj ti co ukazovali niekedy realitu s tym prestali, ked zacali na tom viac zarabat, lebo vedia co na ich uctoch zaraba a ostatok je uplne zbytocne tam davat, lebo ked to potom nepozru ludia, zacnu ich preskakovat lebo ich to nezaujima a nakoniec im to kazi algoritmi.

1gabriela13
30. júl 2022

Ľutujem všetky ženy,ktoré veria nato,čo vidia na sociálnych sieťach ,porovnávajú sa a majú mindraky z niečoho imaginarneho. Vypni sociálne siete a ži svoj život ,užívaj si deti,raduje sa že vyjnde slnko ,choďte niekam von,bláznite sa ,domácnosť počká. Ja nemám 2 týždne vyžehlené a netrápi ma to,že niekto má tip top dom. Ja mám zas zážitky,ktoré mi nik nevezme. Domácnosť slúži mne a nie ja domácnosti .

janulik2008
30. júl 2022

@aurorastone ako rozčuľovať nie, ale nenápadne navádzanie na hlasovanie. Preto to ja len preklikávam 😀😀😀

aurorastone
30. júl 2022

@janulik2008 jaj ja som pochopila tak ze sa rozčuľuje nad tým ze jej ľudia klikaju na hajzlovu dosku ale keď ide o nejake hlasovanie ze na ňu kašlú 😁... A kto to bol prosím ta? 🙉

katuskamala1
30. júl 2022

@veronikastrickova tu opatrovatelku som dala do uvodzoviek... Viem predsa ze babka kokos neni opatrovatelka. Ale proste ak ma moznost dieta byt s niekym inym, tak proste sa to vyuzije a mama si dopraje to, co by s dietatom nebolo mozne (lebo sak napr takeho lezuna co nebude chciet obsediet v kociku, pripadne aktivne dieta, pripadne proste si to mama neuzije, neodmaka s dietatom). A o tom cely cas hovorim. Ak mas aspon mininalnu pomoc, ako napr tvoja sestra, tak stihnes ozaj vsetko tak ako to ty popisujes. Ale upozornila by som i na deti - kazde je ine. Ja mam prve vhodne na klonovanie :D dokonalý, a druhe je jak neriadena strela. Pri prvom som ani nemukla, ze chcem nieciu pomoc, ani ked som bola chora, ale ked uz ich mam 2 a to druhe take živé tak smekam za babkou, tetou, ci opatrovatelkou :(

janulik2008
30. júl 2022

@aurorastone jaj tak 😀😀😀 minidiamondblog 😉

karelova
30. júl 2022

@janulik2008 to je trochu trápne 🙄

janulik2008
30. júl 2022

@karelova myslíš pýtanie hlasov? ;)

lara45
30. júl 2022

Ahoj tiež sa niekedy čudujem ostatným ženám ako to celé zvládajú popri deťoch a ako píšeš sú upravené a tá postava😔..ja im zas závidim🙊😀 ale ako píšu dievcatá vyzsie nie vsetko na IG alebo na Fb a neviem este kde je pravda to ze prida foto a napise k tomu komentar aky uzasny ma zivot nemusi byt pravda urcite ma aj ta zena nejake problemy a kludne by to s tebou vymenila.Tak si to hovotim ja ked vidim celebrity alebo bezne zeny mozno maju recept na stastny zivot mozno sa oň s nami raz podelia😀🥰

simona1994
30. júl 2022

@janulik2008 prečo žobranie? Ja Silviu rada pozerám páči sa mi ako sa prezentuje a ak ľudia píšu,že ju radi sledujú tak ten hlas jej dajú kliknutie a dať hlas snáď nerobí problém ,keď už človek trávi čas na internete

nyphadora
30. júl 2022

@aurorastone spravne si to pochopila a to predtym mala este monolog 😂 minidiamondblog, a neverim, že jej este niekto veri tu dokonalost 🙈

miroslava21
30. júl 2022

Ja nesledujem skoro nic, ale napr Miriam Kalisova sa mi velmi paci, tiez mam niekedy pocit ze je dokonala, super mama, kucharka, studentka, kutilka, podnikatelka, zenska poradkyna...ale paci sa mi, ktovie aka je skutocnost.

pallacinka29
30. júl 2022

@miroslava21 asi taka, ze vsetci chlapi od nej utiekli…

vanilka83
30. júl 2022

@janulik2008 mne to vôbec nepripadá ako nenápadne navádzanie skôr zalovanie a stazovanie že jej nikto nedáva hlasy a ona sa pritom chudinka ide pretrhnut