Výlev - potrebujem urýchlovač času
Prosim prepacte za otravovanie. Som vyse 4 rokov doma, 7 mesiacov “zienky domacej” pred sebou a mam z toho nervy v koncoch.
Ja milujem svoje deti, ale kiahne - cca od zaciatku januara (najprv jeden potom druhy), muz dojde o siedmej domov teda von sa dostanem az vtedy. A ja uz snivam o tom, ze je september a ja sa “zbavim” konecne aj mladsieho (skolka).
Prosiiiim co robit aby som denne od tej stvrtej nemala nervy na deti a neotravovalo ma vecne kto si bude sp mnou kreslit, hrat sa, citat si?
Ja som vdacna ze sme zdravi a ze manzelova praca nebola ovplyvnena koronov a uvedomujem si ze oproti inym ludom mam “lahky zivot”, ale ja sa uz citim total vyhorena doma a snivam len o tom ze rano bude doma ticho a ja sa budem venovat veciam ktore mi dovolia sa sebarealizovat. Skorsi nastup moc nie je realizovatelny 😂 ale akonahle si sadnem ze teraz Vas mam niekde tak surne potrebuji nieco 🤷♀️ Pride pan tatko vecer a on si moze citat na tablete a deticky ho “neotravuju” 🤷♀️😂
Nuz nemas ziadny vazny problem, tak si si nejaky vyrobila😉 ludia akoby nevedeli byt spokojni, stale potrebuju cosi "riesit"...
Skus brat veci pozitivne, kedy inokedy budes moct tolko casu travit s detmi ? 😊 "pred koronou" sa vsetci tvarili, ako strasne radi tvaria cas s detmi, rodinou, ako sa im venuju, a teraz zrazu ked sa mozu detom venovat, tak su z toho na prasky🙊😅 tes sa z kazdeho dna...
@monicka10 Keď si taká vytočená a potrebuješ si kopnúť, začni hrať futbal.
Autorka nikde nepíše, že má zničený život alebo že je na dne... len chcela pustiť trošku paru. Je to normálne. Následok stereotypu. Kľudne vypusť paru aj ty, keď to potrebuješ, ale nevoz sa na autorke kvôli nevinnému príspevku.
@monicka10 No frfle....lebo niektoré mamičky sú až posadnuté deťmi...najprv plačú, že nemôžu otehotnieť...potom plačú, že nonstop len okolo detí (ktoré poväčšine revú)....potom príde obdobie, že rýchlo šupnúť dieťa do škôlky, lebo sa narodilo druhé (akoby sa nemohla starať o dve, lebo "nestíha" )....teraz Corona, ženám už prepína, lebo deti sú doma....a tak veľmi a zúfalo ich chceli, ale keď s nimi majú byť doma, tak frflú 😝
@monicka10 Myslim ze stacil uplne tvoj prvy prispevok. Opakujes sa a uz je to otravnè. Ked nemas nieco produktivnejšie cim by si prispela tak sa aspon skus neopakovat. Mas pravdu 😜a co teraz ? Autorke to nijak nepomohlo. Ona vie ze je stastna zena len momentalne to neciti. Mozno len potrebuje viac spanku alebo slnka . A menej zabavat deti a robit nieco co ju bavi. Tak šup nejake konkretnejšie rady. I
snivam len o tom ze rano bude doma ticho - To znamená, že od rána vrieskajú? Chúda Pani a od 4.00 hod.Ježiš - tam by som nechcela bývať.Ako hluk od nich od 4.00 Pani nevie deti tíšiť? **Citujem Prosiiiim co robit aby som denne od tej stvrtej nemala nervy na deti a neotravovalo ma? Čo? 😂😨
No som lepšie .Moje deti spia do 10.00 🙂
@monicka10 keby aj od tretej?? Ty sa tu hras na aku matku roka? Tak jej mozno vstavaju deti o stvrtej, a co teraz?? A tebe spia do desiatej. A co?? To znamena ze si lepsia matka??
Poviem ti tajomstvo: nie, nie si lepsia matka ako autorka tohto prispevku.
Dokonca na mna na mna posobis ako velmi frustrovana zenska, ktora si potrebuje dvihat svoje tazko padnute ego na niekom inom a nakladat mu.
A to sa medzi slusnymi a empatickymi ludmi fakt nerobi
Ja som spokojná.Mám všetko.Ona tu píše chuda ,že nič nestihá.
Stíhám deti, prácu, byt variť všetko. + Moja záluba.
Jedna stíha vie sa postarať o všetko.Iná nezvádne sama ani nakúpiť.Tak mám ženy zaradené. šikovné a čaptavé čo skuhria po fore.
No presne.Ona mohla založiť ja odpovedám ved to je forum.
@alienkami ani nie ze pochvalit, skor si chce kopnut. Nieco ju musi dobre srat

@najjulinka Krivosudský 🙊