Ženy na materskej, ktoré sa o seba nestarajú
Ahojte, dnes som bola v parku s deckami a bola tam skupina zien s detmi do dvoch rokov, asi niaky dojciaci klub, lebo stale rozpravali o polohach dojcenia. Co ma ale zarazilo, ze tieto zeny vyzerali fakt tragicky. Neumyte vlasy, sedive, fakt pribrate, oblecene ako chlapi, az som sa normalne pristihla pri myslienke, ze vlastne niekto s nimi mal sex, aby dieta mali. Ze nechapem, ze niaky chlap je s takou zenou. Sorry za vylev.
@habibim mňa sa jej téma nedotkla tiež, mňa len zaráža aké vedia byť ženy povrchné a ako hnusne dokážu ohovárať a ešte sa obhajovať že to je vlastne len malá slovná zásoba.. nie, to je nedostatok empatie, nie slov..
mimochodom, nikomu nenakladam, ale toto prízemné ohováranie žien, je vrcholne nevkusne a prizemne..
@maciatkolulu vyborne napisane...mne tiez pride divne, ked sa zena nalici aj na detske ihrisko...to nie je sebavedomie ale skor ,,nesebavedomie"...hold, sme rozni..
@viestta len vieš, všetky co tu písali hneď hanlivo na autorku, hneď usúdili, že ona je po vrchná a taka a hentaka.... Co keď sama sa zase a teraz hanbí a mysli si, že mohla to inak napísať... No mohla, trosku jemnejšie, ale nie sú tu ženy, čo jej nakladajú o nič lepšie charaktery...
@jana_eyre_2 každé negatívne komentáre-co škaredé ženy nakladajú namachlenym, alebo pekne ženy nakladajú ne upraveným... Toto sú komentáre a témy, ktoré sa vrcholoví dotknú každé ženy... A tu by sa mal hľadať stred a neurážať hneď za všetko... Ja napr.by som nenapísala takúto tému na MK, kebyže som na autorky ňom mieste... Ale ona tu potrebu mala.. Ja som prečítala a v tom momente som si pomyslela a sak prečo nie, napíšem aj ja k tomu niečo... Ale vôbec som sem nešla s tým úmyslom, aby som niekoho zhadzovala za každú cenu... Ne žijete na Slovensku v demokratickej zemi kde je sloboda slova? Tak každý má právo na názor... Len niekto nevie, že by mali byť aj hranice
Aj ja si dosť všímam ako sa mladé baby zanedbávajú. A väčšinou práve také zanedbané majú zanedbanú aj domácnosť. Mastné vlasy, špinavé vyťahané tepláky, 135 kilov. Mne to evokuje max. lenivost. Nikto nehovorí , že musia byť najstajlovane ako na ples, ale trochu sa upraviť a cisto sa obliecť zaberie 15 min. Potom sa čudujeme prečo zadaní chlapi vypisujú iným 😉
Toto je fakt neuveriteľné, ja idem na ihrisko a nepozerám vpravo vľavo, aj keby tam niekto prišiel vo vreci na zemiaky, aj keby tam prišla Naomi Campbell, venujem im len max. krátky pohľad a inak sa venujem sebe a svojim detom. Aj keď dnes dala mamička 2ročnej na zadok, neriešim, mala ťažký deň, ktovie čo všetko je za tým, nemám žiadne právo to súdiť. A už vôbec nie výzor. Ako tu niekto pekne napísal "a oni sa pekné porozprávali o deťoch, strávili na ihrisku pekný deň a ty púšťas hejty na net" 🙈🙈
@habibim dakujem
@lucka_ke 🤦♀️
@nikyball vdaka. Ano ide to ruka v ruke, zanedbany vyzor, zanedbana domacnost.. vacsinou, cest vynimkam
@bellovag ukrajinky su krasne zeny, potom este aj rumunky
@habibim sloboda slova je ohováranie (akychkolvek) žien na internete? Aha, zase som sa niečo nové naučila.. 🤔
"Ano ide to ruka v ruke, zanedbany vyzor, zanedbana domacnost.. vacsinou, cest vynimkam"
a to odkiaľ môžeš vedieť? však sa ich štítiš a z diaľky obchádzaš, ešte povedz, že máš medzi nimi naj kamošku 😉
Inak moj 7rocny tiez rozlisuje, co je pekne a co skarede. Myslim, ze je to vcelku normalne pozerat sa cez tuto optiku. A tie zeny nevyzerali bohvieako stastne pravdupovediac. Ale kludne, vy, ktore ste lenive sa o seba starat, si kludne kopte dalej. Ruku na srdce, neziarlite trosicku?? Aaaa podte do mna, bavi ma to stale viac
Fuha autorka, ty to vieš ako zhodnotiť co ide ruka v ruke. Mozno popri deťoch pracujú, mozno im ich nikto iný nestrazil ani na 1 hodinu nikdy, mozno maju doma čisto ze jedia z podlahy a okrem toho sa venujú svojim deťom. Ale ako to ty sakra rozoznas od pohladu. A to teda fakt nežiarlim, nemam na co a hlavne na teba nie. Nemam to v povahe. Ale ked si myslíš ze ti tu oponujú len samé škaredé zanedbane ženy so špinavou domácnostou 😂 Ak tomu veríš, s tou nádejou chod spat. Inak deti sa pozerajú na svet optikou svojich rodičov, to je snáď jasne.
@sonetta ano iba vyrast a v tych zaciatkoch to bolo najhorsie, pouzivala som farebnu penu na vlasy alebo ten spray na sediny, najvacsi problem malo okolie 😂😂 a mensi syn, lebo co je sedive je podla neho stare 😂😂😂
Ja mám tri deti (9, 7 a 5r) a všetky vedia, že sa podľa obalu odsudzovať a súdiť nemá, pretože má každý iný život..
a nie, ja do teba nikde nekopem, ani nie som tá "nešťastná" dojciaca žena z parku, dokonca sa o seba aj starám, aj keď domácnosť veru nemám dokonalú ako ty.. ale ja sa aj nerada hrám na dokonalú, také chovanie mi bolo vždy nesympaticke, pretože je povysujuce a NIKTO nemá právo povysovat sa nad ostatných.. ani ty nie, hoc máš iný dojem..
@zara1357 tiez mam v predu pas cierny a druhy sivy, len na tejto fotke to tak nevidno ale je pravda ze mnohi si myslia ze to mam melir 😉
Waaau,toto je zas téma,rada čítam. 😂 Neznášam povrchnost,posudzovanie podľa vzhľadu a superschopnost vidieť ženám do domácnosti,šatníka a sexuálneho života.A vždy a znova sa čudujem zvlášť tu na Koni,koľko žien má potrebu to riešiť popri tom ako padajú na hubu😉🤪
Myslim si, ze svet trapia horsie problemy nez tie tvoje 🙈 ako citam, tak uz na ihriskach namiesto mestskej policie dava pozor modna policia 😂 ...a vies ...niektore zeny su upravene od hlavy po päty aj vaginu maju vyholenu tip top 😂 a predsa su nepritazlive a pre niekoho , alo pises, skarede 😉 skus pozerat len do svojho taniera 😉
Ja si myslim,že sú to skôr také ženy ,kt.sa ani pred materstvom "nestarali "rozumej-make-up,oblečenie.
Ak je žena zvyknutá celý život na nějaký svoj štandart tak si myslím,že to ani materstvom nezmění-možno nějaké výjimky.

Možno sa ti podarí dojčiť ďalšie dieťa, len sa neboj požiadať o pomoc, ak bude treba. Snáď si trochu dávala pozor pri tých polohách. Je tu inak potom aj skupina Laktačná poradňa.