icon

Život s 5-mesačným bábätkom: Ako ho zvládnuť?

11. sep 2024

Krásny večer prajem.
Mam 5 mesačnú dcéru, moje prvé dieťa. Momentálne týchto 5 mesiacov trávime tak, ze som s nou doma alebo idem n prechádzku. Sem tam na návštevu k starým rodičom a tak. Po týchto mesiacoch ale začínam chcieť už aj sa venovať samej sebe a preto sa pýtam ako to máte alebo ste mali vyriešené vy. Napr. Potrebovala by som obehat obchody s oblečením, lebo mi treba par veci na zimu. A teraz neviem ci mam ísť s malou do nákupného centra. Žiaľ nemá mi kto malú postrazit. Celkovo tým myslím aj nákup v drogérii a tieto bežné veci. Muža mam skoro stále v práci, čo sa týka nákupu potravín striedame sa. Raz idem ja a raz on keď ma voľno a dokáže mi malú postrazit. Neviem, som nováčik a nejako neviem zapojiť malú do života. Skôr všetko podriadujem jej a ja nič. Ďakujem za rady

Strana
z2
sundew
12. sep 2024

Mna zaujala veta Uz by mi ju nechcel postrážiť….tvoje babo ma ineho otca ?ked tak tak ho dones jemu. Inak vsade som chodila s detmi alebo je snimi muz doma/vonku…a na margo prebaľovanie-ked vie ze pridem za 15-20min tak uz neprebalume aj ked by trebalo 🤣🤣

zobaka
11. okt 2024

nech si da handru na nos a podme, on si mysli, ze tebe to vonia? Ja som tiez zadrziavala dych, najlepsie osprchovat, ked je toho viac, ale tahat zenu z pol cesty naspat kvoli plienke? To co je za princatko

Strana
z2