Zmenili ste po prvom pôrode názor o počte deti?
Túto tému zakladam kvôli otázke..
Ženy ktoré ste boli celý život názoru, že chcete 1 dieťa.
Zmenili ste po pôrode názor ? Chceli ste viac detí keď už jedno ste mali alebo váš názor ostal stabilný?
Ja som bola názoru že jedno a po pôrode som názoru že určite len jedno 😅😅😅😅 a kým zatiaľ ma mala mesiac tak áno stále len jedno 😅😅😅
po porode som sa len utvrdila v tom, ze bude naozaj len jedno 😁😁😁
nikdy sme deti neplánovali....máme 4.... po každom pôrode mm povedal že už NIKDY žiadne decko ... mali sme mimoriadne zlé deti - celé noci prevrieskali...😨
Chcela som jedno a tento názor som nezmenila. Ale určite sa nájdu ženy, ktoré chceli jedno a názor zmenili. A ešte viac takých, ktoré chceli kopu detí, ale tiež názor zmenili a po prvom už žiadne ďalšie nechcú. 😂
Ja som chcela len jedno a druhe bolo prekvapko
@deti95060810 Ako to, že máte 4, keď ste deti neplánovali? To ste ani časom nezistili, čo to spôsobuje?
My sme boli s muzom dohodnuti, ze len jedno. Ako syn rastie, vidim, ze mu asi chyba nejaky partak v zivote a surodencovi by sa asi potesil.
Nebyt toho, ze prisla takato cudna covidova doba, tak by sme mozno sli do druheho. Ale kym je cely svet takto hore nohami, moc sa nam do toho nechce.
Ja som chcela najprv viac. Ani nie po pôrode, ale skôr po tom všetkom po ňom chcem už len jedno 😀🙂
@h2 mm vždy tvrdil že on má všetko pod kontrolou a žiadnu ant. netreba....🙄
My s mužom sme za absolútne plánované rodičovstvo.A vzhľadom na náš vek sme si "naplánovali" jedno...A keďže sme mali situáciu úplne pod kontrou,narodili sa nám dvojčatá.😀Keby bolo jedno,boli by sme isto pri jednom ostali.Teraz sme,samozrejme,radi,že sa chalani majú navzájom...😉
@anile12 moj ma rok a pol a tiez urcite len jedno 🤣🤣
Ja som vždy chcela aspoň dve,jedno sa podarilo a po dvoch MA som si povedala,že kašlať na to,mám aspoň to jedno...no potom som nejak predsa len po tom druhom zatúžila a dala som tomu poslednú šancu a podarilo sa,prvú máme babu a teraz bude chlapček😉 ale týmto sa plodenie a rodenie končí😅🤣
@ab727 tak gratulujem ❤️
Ďakujem 💚
Chcela som viac ale nato aký som mala pôrod a to že má teraz malý mesiac a som už unavená a zničená tak len jedno 😁😁 možno časom zmením názor
Najprv som kričala po pôrode že jedno stačí a čo nasledovalo po pôrode už tým tuplom teraz malá ma 13m a chceme druhé 😉
@deti95060810 a to vám ochrana zlyhala 4x?
@deti95060810 tvojho muža zrejme treba "poučiť"
Ja som nikdy nad deťmi neuvažovala.Nie som ten typ.Neplánujem len predpokladám, že raz to jedno bude.Obaja sme sa však zhodli, že nám stačí jedno (aby sa nepovedalo).Nie sme ľudia ktorí si zakladajú vzťah na deťoch a dvom by sme nedokázali zabezpečiť budúcnosť.
Ale moja odpoveď je asi nepodstatná keď som ešte nerodila 🤷😂.
@littlebubble ja som podobného názoru ako ty, preto som založila tému 😁😊
Ja som vždy chcela štyri, ale počas prvého pôrodu som si povedala, že hádam to jedno bude stačiť 😉 na tretí deň po pôrode som sa vrátila k pôvodnému názoru, ale v reáli mame dve😁
Ja som chcela aspoň 2 a po pôrode som zhodnotila, že stačí aj jedno. Aj keď niekde vnútri by som chcela ešte jedno, ten strach je tak enormný že neviem či k tomu príde. Zas stará rodit nechcem.
Vždy som chcela mať jedno dieťa a to dcéru a až po tridsiatke. Narodila sa a bola som spokojná. Keď mala 4-5 rokov, prišiel chlap s nápadom, že by chcel syna. Odmietala som. V slabej chvíli som napokon podľahla - jeden jediný raz. Tak sa narodil syn.
Pri druhom cisárskom som sa dala sterilizovať s tým, že dve deti sú tak o jeden a pol viac, ako som kedy chcela a ďalšie nechcem ani omylom.
Keď som si zvykla na dve deti, ochorela sesternica a jej vtedy štvorročného syna-krsňa sme si vzali na tých pár mesiacov, kým bude v nemocnici. Už sa nevrátila a chlapec nám ostal navždy.
Takže nakoniec mám tri deti a dúfam, že taký bude raz aj počet vnúčat. No uvidíme...
Moj muz chcel len jedno, az do synovych priblizne 3 rokov rozpraval, ze druhe nechce, nepotrebuje, ze syn mu uplne staci ale ani neviem kedy ani preco, zmenil nazor a tak mame 2 deticky a myslim, ze obaja sme uz teraz spokojni a nic nam nechyba.. ja mozno budem o par rokov spekulovat, bude mi chybat take to malinke stvorenie vonave doma ale snad to prekonam..mame syna a dceru a viac nepotrebujeme 😊😊
Tak kazdy to ma asi inak, ale ked chces vediet...dost som to odkladala, nechcela som deti, casom som si povedala, ze to uplne nezazit by bola skoda. Zhodli sme sa s muzom na jednom a nazor nemenime ani po narodeni ani casom.
No ja mam velke dvojicky a uz ked mali tak mesiac, by som sa hned dala nahovorit na dalsie 😁 Teraz cakam tretie babo - a je mi luto, ze len jedno 🤷♀️😅. Uz som muzovi oznamila, ze ked to bude chlapcek, budem chciet po nom este dievcatko 🤣 (ale predpokladam, ze ono ma to prejde 😅)
Po provom pôrode som vravela ze stačí jedno, nechcem viac v žiadnom prípade. Už mám 2 deti, 3,5 ročnú dcérku a 14 mesačného synčeka a chcem ešte jedno. 😄😄

Ja som bola nazoru ze staci jedno. Ze na dnesnu dobu az az. No potom som zacala prehodnocovat a ze by bolo dobre mat aspon dve. A tak mame dve