Ak dospelý muž potrebuje podstúpiť obriezku, aké je riziko autizmu?
Ak dospelý muž potrebuje podstúpiť obriezku, aké je riziko autizmu, ako následku po tejto operácii?
Americký minister zdravotníctva Robert F. Kennedy Jr. sa vyjadril, že existuje spojenie medzi obriezkou a autizmom.
Je to pravda?
@anonym_autor a potom,u ziem je to ako
To mi vysvetli ako odrezanie časti tela zmení psychiku?
A toto vychadza z uvahy, ze muzi myslia penisom?
To, ze Kennedy ma medzery vo vedomostiach vieme uz davno. Ake diery vo vedomostiach mas ty? Ako ovplyvni to, ci spermie prejdu okolo kuska koze alebo nie dalsi vyvoj mozgu u plodu? Skus sa zamysliet.
Opytaj sa Kotlara.ten to bude urcite vedieť.
@anonym_autor táto otázka je akože realna?
Nemyslíš vážne dúfam, daj mi sem prosím link na to vyjadrenie Kennedyho
🍿
@anonym_autor Podla mna existuje jasne spojenie medzi americkym prezidentom a blbostou.
@misanthropicdann tak u Kennedybo je to uveritelne, je znamy svojimy "mudrostami"... Trump si "dobre" vybral
A to je autizmus nejaká ľudská evolúcia ako z húsenice je kukla a potom motýľ? Prečo zrovna po obriezke? 🧐
Uz vypni internet a chod pomahat mame
@anonym_autor
ake je riziko schizofrenie po zafarbeni vlasov?
Adi taka otazka ako tvoja. A ze to vyhlasil nejaky amik - nic proti, mam rada svojho svagra z usa - by ma fakt nezaujimali. Oni nie su znami zrovna vseobecnym prehladom...
Opytaj sa Kotlara.ten to bude urcite vedieť.
@janinah Kotlarovi si pri obriezke zmylili organ.
@anonym_autor urcite je to pravda, ty si este nepocula, ze po akejkolvek operacii dostanes automaticky autizmus? Nie ze si niekedy v zivote das vyoperovat slepe crevo!!! To mas potom uz uplne iste 🤦♀️🤦♀️🤦♀️
Kedy pouzival tu hlavu, co ma na krku, aj na myslenie, okrem povelov na produkciu hormonov, tak by sa pozrel minimalne na moslimsku cast sveta. Kolko je tam autistov. Kedze tam je obrezany asi kazdy chlap.
A muselo by mu docvaknut, ze jeho teoria ma trhliny ako Marianske priekopy.
A mna zaujima este jedna vec - ako to, ze si na toto neprisla sama a musela si sa zamysliet, ci nema nahodou pravdu.
no a ja som si myslela ze mam dobru fantaziu. 😀
Autizmus - zmeny v mozgu, ktoré sú vrodené
Obriezka - odrezanie kože z penisu, nijak zasahujúce do iných orgánov.
Tak to máš asi tak 90% pravdepodobnosť… 🤣
Dobre sa bavíš?
@anonym_autor keď už, tak on hovoril o novorodencoch/malých deťoch, nie dospelých ako Ty a plus sa v článku uvádza, že to dával do súvislosti s paracetamolom, nie priamo s obriezkou
A samozrejme tiež v tomto článku je, že nič také nie je preukázané
Ok, pri novorodencovi ešte ako tak chápem tieto úvahy, ale pri dospelom? Ani ako vtip to nie je dobré.
@anonym_autor a co este osypky
https://spravy.stvr.sk/2025/03/americky-ministe...
a liecba psychockych chorob
https://dennikn.sk/4503661/namiesto-antidepresi...
a rump spaja auizmus s paracetamolom
https://www.aktuality.sk/clanok/LbqWoPq/odborni...
Sak kennedy už dávno umrel ne?
Však a pri iných operáciách tiež dávajú paracetamol, to nevadí? Len obriezka?
@anonym_autor a aj si si to precitala vôbec alebo len nadpis?
S obriezkou to nemá absolútne žiadny súvis za prvé.
Za druhé hneď tam máš vysvetlene ze žiadne štúdie nič nepotvrdili.
Čítanie s porozumením robí očividne problém aj dospelým
Z chlapa sa stane autista, realnejsie je to, ze sa Ta zozerie vlk prezleceny za babicku… 🙈🙈🙈
@anonym_autor Toto som musel fact-checkunt: Jeho presné vyjadrenie co spravil (parafrázované) bolo:
"Existujú dve štúdie, ktoré ukazujú, že deti, ktoré sú obrezané skoro, majú dvojnásobnú mieru autizmu. Je vysoko pravdepodobné, že je to preto, lebo im bol podaný Tylenol [paracetamol]."
Ale povedzme si to takto: V Izraeli su obrezani skoro vsetci a nie je tam viac autizmu
...a s dospelymi to uz nema vobec nic spolocne

co konkretne ti na tom pripada ako pravda?