icon

Čo piť namiesto kávy pri vysokom tlaku?

samuel10
15. mar 2024

Ahojte prosím čo pijete namiesto kávy keď máte vysoký tlak.Dakujem

Strana
z2
guudy
15. mar 2024

@samuel10 bezpecna denna davka vo vseobecnosti su cca 4 espresa. Takze ak si das napr 2 slabsie s mliekom, tak je to ok. A teda radsej nepi tu nescu, to je odpad.

danica2711
15. mar 2024

@samuel10 nesca nie je káva, ale blivajz, ktorý okolo káva ani nešiel, toho môžeš piť, koľko chceš keď ti to už chutí

samuel10
autor
15. mar 2024

@danica2711 no ale mne nechutí smeťova kava

volterra
15. mar 2024

@samuel10 no ty asi nebudeš najostrejšia ceruzka v peračníku 🤦. Okrem železa ti asi chýba ešte niečo iné. Nikdo ti tu " smeťovu" kávu piť nekáže.

samuel10
autor
15. mar 2024

@volterra to si ako myslela nechápem

aj47456
15. mar 2024

Existujú bezkofeínové kávy- či už na štýl rozpustnej zalievanej “ako neska” alebo normálne dekofeínované kávové zrná do kávovaru. Dokonca aj prazena mleta bezkofeinova existuje. Alebo aj do kapslovych kavovarov robia bezkofeinove.

Ja som musela kavy kvoli tehotenstvu obmedzit, kavovar mame doma “obsadeny” klasickou zrnkovou kavou. Tak obcas si dam zalievanu rozpustnu bezkofeinovu pre chut. Bud z Lidl alebo Nescafe decaf. Ak chcem viac energie, tak cierny caj s citronom.

minenkak
15. mar 2024

@samuel10 prosím ťa pi čo chceš, je to tvoje telo ,kávu môžeš úplne v pohode piť

samuel10
autor
16. mar 2024

@minenkak však áno moje telo

janinah
20. mar 2024

@samuel10 na železo melasa...a existuje aj káva bez kofeínu

samuel10
autor
20. mar 2024

@janinah áno melasu si dávam ale myslím že my to nestačí točí sa my hlava a kávu pijem a je to ok.

zmrzlinka8
22. mar 2024

@samuel10 mne káva tlak dokázateľne zvyšuje a dosť. hlavne tie z kapsúl a rôznych kávomatov, je tam veľa kofeínu. potom mi je zle z tlaku.

samuel10
autor
23. mar 2024

@zmrzlinka8 no ja nepijem z kavomatov lebo my nechutia sú silné ja len doma nescu a obmedzila som len jednu za deň

bibkarybka
7. jún 2024

Ahojte maminy, davam do pozornosti vybornu bezkofeinovu kavu ktora navyse je vyvinuta na zaklade chutovych preferencii mamiciek 🙂

https://ebenica.sk/bezkofeinova-kava-ebenica-ma...

egonsk
7. jún 2024

@samuel10 mam vysoky tlak a 2x denne berem tabletky, ale kavu mi doktorka nezakazala pit 😄

Strana
z2