Čo piť namiesto kávy pri vysokom tlaku?
Ahojte prosím čo pijete namiesto kávy keď máte vysoký tlak.Dakujem
@samuel10 nesca nie je káva, ale blivajz, ktorý okolo káva ani nešiel, toho môžeš piť, koľko chceš keď ti to už chutí
@danica2711 no ale mne nechutí smeťova kava
Existujú bezkofeínové kávy- či už na štýl rozpustnej zalievanej “ako neska” alebo normálne dekofeínované kávové zrná do kávovaru. Dokonca aj prazena mleta bezkofeinova existuje. Alebo aj do kapslovych kavovarov robia bezkofeinove.
Ja som musela kavy kvoli tehotenstvu obmedzit, kavovar mame doma “obsadeny” klasickou zrnkovou kavou. Tak obcas si dam zalievanu rozpustnu bezkofeinovu pre chut. Bud z Lidl alebo Nescafe decaf. Ak chcem viac energie, tak cierny caj s citronom.
@samuel10 mne káva tlak dokázateľne zvyšuje a dosť. hlavne tie z kapsúl a rôznych kávomatov, je tam veľa kofeínu. potom mi je zle z tlaku.
@zmrzlinka8 no ja nepijem z kavomatov lebo my nechutia sú silné ja len doma nescu a obmedzila som len jednu za deň
Ahojte maminy, davam do pozornosti vybornu bezkofeinovu kavu ktora navyse je vyvinuta na zaklade chutovych preferencii mamiciek 🙂

@samuel10 bezpecna denna davka vo vseobecnosti su cca 4 espresa. Takze ak si das napr 2 slabsie s mliekom, tak je to ok. A teda radsej nepi tu nescu, to je odpad.