icon

Čo pomáha na zlý spánok pred pohrebom?

30. dec 2024

dobry den prajem
velmi zle spavam, caka nas pohreb.
nejem tazke, vela chodim, snazim sa ukludnit.
v noci nespim , caste sny, precitnutie, no hroza.
co Vam pomohlo?
beriem aj na ukludnenie, xanax, no nic nezabera :(

adri266
30. dec 2024

Skusit medovkovy caj, magnezium, dychacie cvicenia, melatonin.
Zial, ked mam stresy, mne maloco zabera.

A uprimnu sustrast.

autor
30. dec 2024

@adri266 dakujem

biba_18
30. dec 2024

úprimnú sústrasť
mám ale obavu, že momentálne nezaberie nič... to čo opisuješ nie je zlý spánok, ale stresová situácia ktorá trvá ...

autor
30. dec 2024

@biba_18 ako to prekonat. denne sa snazim fyzicky unavit. a nic nepomaha. telo je unavene no mysel pracuje. mam termin u psychiatra, no az po januari.
neviem co robit. som bezradna

autor
30. dec 2024

@biba_18 dakujem a mam doma lexuarin to mi nepomoze ked si dam?

zmrzlinka2021
30. dec 2024

Snazis sa unavit, lenze tvoj mozog pracuje, kedze je v strese.

Uprimnu sustrast

autor
30. dec 2024

@zmrzlinka2021 dakujem, ved toto je problem.

zuzina1988
30. dec 2024

je to urcite tazke, najst klud, ked taky sok a smutok je tak aktualny. Uprimnu sustrast :(

mne pomaha sa dobre vyrevat, lebo ano, treba uvolnit emocie. ale potom si povedat DOST, najst nejake ukludnujuce myslienky, a snazit sa presvedcit mozog, ze raz bude zas dobre. a hladat pozitiva, predsa nieco musi byt dobre vo vasom zivote: ze dychate, ze sa viete hybat, dobra hudba, domace zvieratko ci priroda, priatelia… neviem… skuste najst taketo dobre veci v tomto tazkom obdobi.
lebo darmo lieky, atd. zazracna palicka neexistuje, to su len barlicky. Vas mozog je to najdolezitejsie. Drzim Vam palce. Nedavno mi zomrela mamicka, kludne mi mozete napisat, ak Vam treba si este o niecom popisat.

a chvalim aj odvahu ist s tym za lekarom. vidiet ze sa snazite 🙂 ❤️

ina2405
30. dec 2024

Už aj ten xanax je dosť, nedávaj si k tomu ešte lexaurin. Skús radšej tú medovku a magnézium.

selenka7
30. dec 2024

S lexaurinom a xanaxom neexperimentuj, nie sú to lieky na spanie a hlavne, sú návykové. Lepsia ako medovka na spanie je valeriana (cesky kozlik), bud silny caj pred spanim alebo aj v tobolkach zozenies.

autor
30. dec 2024

@selenka7 to mam od psychiatra

autor
30. dec 2024

@selenka7 medovku pijem

anonym0001
30. dec 2024

Magnezium 3x denne by malo stacit. Telo pripadny prebytok vyluci s mocom. Brala by som aj omega3, vit.D a B su dobre na nervy. Xanax by som vobec nebrala.

autor
30. dec 2024

@zuzina1988 dakujem a vela sil aj Vam prajem :(((

lentilka23
30. dec 2024

Kup si cisty draslik na vecer, mne to zabera. Davam si aj rano. Ostatne ma len nadroguje a aj tak nespim.

autor
30. dec 2024

@lentilka23 ved to . ze cez den fungujem lebo musim alenoc, je najhorsia. uz mi umrel blizki , viaceri, no nikdy som to az taketo nemala :(