Kde kupujete kvalitné párky?
Aké párky a odkiaľ kupujete? Ja už neviem, či existujú naozaj kvalitné...
@liusa82 Tieto ani nepoznám, našlo mi, že sú čierne, to neviem, či by mi reálne chutilo 😀
@nasasa_1 mne chutia.Sú také akoby viac korenisté ako ostatné.Dobre vychutené.Ale zloženie radšej pre istotu nepozerám.Veď ktoré párky sú zdravé ani jedny aj keď tam napíšu ódy že kolko je tam mäsa ja tomu neverím nejako.Etiketa znesie vela😀 mňa zaujali iba zjavom preto sme ich skúsili a odvtedy kupujeme na striedačku s tými viedenskými
Ja som cez víkend kúpila Gašpárky. Chuťovo super, aj dcérke sa pozdávali, tak som rada, že mi aspoň dačo zje 😂
Ja som cez víkend kúpila Gašpárky. Chuťovo super, aj dcérke sa pozdávali, tak som rada, že mi aspoň dačo zje 😂
@puplatko A v pomere cena/kvalita? Ja som zvykla predtým kupovať proste také, ktoré boli aktuálne v akcii 🙈 Viem, blbosť, ale na pultoch napríklad to zloženie nevidíš.
@puplatko A v pomere cena/kvalita? Ja som zvykla predtým kupovať proste také, ktoré boli aktuálne v akcii 🙈 Viem, blbosť, ale na pultoch napríklad to zloženie nevidíš.
@nasasa_1 tieto tiez radi kupujeme, chutovo su vyborne, taky poctivy masovy zaklad, ziadna guma s mukou alebo divna dochut. ked ich das na panvicu alebo opecies na grile, tak su aj pekne stavnate, za mna fajn. 🙂
@nasasa_1 tieto tiez radi kupujeme, chutovo su vyborne, taky poctivy masovy zaklad, ziadna guma s mukou alebo divna dochut. ked ich das na panvicu alebo opecies na grile, tak su aj pekne stavnate, za mna fajn. 🙂
@petricienka A ktoré konkrétne dávate na gril? Klasické párky, čo sa varia? Tie asi nie, či?
My kupujeme Gasparky. Su dobre chutovo,zlozenim,nenafukuju sa pocas varenia,ani nepraskaju.
Gasparik klasicke aj detske v Kauflande cisarske..a z Lidlu nosi muz jedny vo velkom balicku tie su ozaj dobre malej na hot dog alebo do polievky sosovicovej.
Gasparik klasicke aj detske v Kauflande cisarske..a z Lidlu nosi muz jedny vo velkom balicku tie su ozaj dobre malej na hot dog alebo do polievky sosovicovej.
@saxana000 Inde ako v Kaufe ich nekúpim? Ten mám dosť od ruky.
@saxana000 Inde ako v Kaufe ich nekúpim? Ten mám dosť od ruky.
@veroniak12 Ešte v Tescu som ich videla napríklad 🙂 Inde neviem, do týchto dvoch obchodov tak najviac zvyknem chodiť 🙂
@veroniak12 Ešte v Tescu som ich videla napríklad 🙂 Inde neviem, do týchto dvoch obchodov tak najviac zvyknem chodiť 🙂
@puplatko Nooo to je hneď lepšie 🙂
tiez tieto zvykneme kupovat, su malicke, take uplne akurat 😀 a hlavne sa nerozpadaju pri vareni absolutne. citit v nich maso, chutia aj mne, co ja bezne parky velmi nejem. akoze dam si, ale nie casto. a dnes sme ich mali zrovna na ranajky, tak som odfotila 😀
@ludmilik13 Áno, chutné sú 🙂 Aj tie cisárske sú také malé, ale tie nám až tak nechutia. Videla som ale aj nejaké s modrým nápisom. Neviem, ale aké to boli presne, kupovala som tiež presne tieto.
@petricienka A ktoré konkrétne dávate na gril? Klasické párky, čo sa varia? Tie asi nie, či?
@puplatko nie, tieto nie, tie len s pecivom normalne klasika uvarene v hrnci 😉 Spacirky sa volaju tie na gril.
@ludmilik13 Áno, chutné sú 🙂 Aj tie cisárske sú také malé, ale tie nám až tak nechutia. Videla som ale aj nejaké s modrým nápisom. Neviem, ale aké to boli presne, kupovala som tiež presne tieto.
@puplatko to myslis asi syrove. 🙂 tiez su fajn.
@puplatko to myslis asi syrove. 🙂 tiez su fajn.
@petricienka Syrové párky som ešte nemala všeobecne. Ako to chutí? Nie je ho tam veľa, nevyteká to? Neviem si to asi ani predstaviť 🙂 Nejedla som to ešte.
U nás už začala grilovacia sezóna, tak by som vyskúšala tie na grilovanie 🙂 Nemáme nejaké obľúbené, vlastne som ani nevedela, že sú aj nejaké priamo určené na gril 😀
V obchode som videla ale iba pár vecí s ich značkou. Predajňu normálnu nemajú? Kde majú toho viac na výber? V Jednote napríklad som nenašla od nich nič 🙈
@danielita25 diamonky z jednoty
@danielita25 diamonky z jednoty
@ankare tie nepozname veru, ale to bude asi aj tym, ze do jednoty velmi nechodime 😀 ani ju nemame takto po ruke, takze preto. a tam som tam celkovo spozorovala velmi maly vyber vsetkeho, no hlavne teda masa. 🙊
@saxana000 a rozdiel medzi klasickymi a detskymi je v com akoze?
My včera takto na večeru 😀 Teraz máme takéto obdobie 😀 To väčšinou tak býva, že keď si tá moja niečo obľúbi, tak chvíľu jeme iba to 😀 Aj sa čudujem, že jej to ešte neprestalo chutiť, ale tak som rada, že sa naje, lebo je tak prieberčivá, až to pekné nie je 😀 Už som mala nervy z toho, ako nič nechce jesť.
@takacovama Rozdiel tam určite je. klasické párky sú väčšinou slanšie, korenistejšie a nie vždy úplne ideálne zloženie, často obsahujú kože, rôzne éčka, proste kadečo. Deťom sa neodporúčajú hlavne kvôli vysokému obsahu soli a korenín.
Detské párky sú zvyčajne jemnejšie, menej slané, s lepším zložením, napr. čisté kuracie alebo morčacie mäso, bez konzervantov, glutamanu a tak. Niektoré sú fakt fajn, ale treba čítať etikety, lebo nie každý výrobok, čo je PRE DETI, je aj naozaj vhodný pre malé deťúrence. 🙂
@takacovama menej soli menej tych zaujimavych 15pismenkovych nazvov aspon podla toho co som sa docitala na obale.ale kde je pravda kto vie...
My včera takto na večeru 😀 Teraz máme takéto obdobie 😀 To väčšinou tak býva, že keď si tá moja niečo obľúbi, tak chvíľu jeme iba to 😀 Aj sa čudujem, že jej to ešte neprestalo chutiť, ale tak som rada, že sa naje, lebo je tak prieberčivá, až to pekné nie je 😀 Už som mala nervy z toho, ako nič nechce jesť.
@puplatko tak to velmi dobre poznam. Moj Sebastian bol presne taky isty, no vdakabohu toto obdobie uz pominulo a momentalne mame zase ze zje vsetko co nezje jeho, pretoze je vo vyvoji 😀 Teda on to velmi rad podotyka 😀
@puplatko tak to velmi dobre poznam. Moj Sebastian bol presne taky isty, no vdakabohu toto obdobie uz pominulo a momentalne mame zase ze zje vsetko co nezje jeho, pretoze je vo vyvoji 😀 Teda on to velmi rad podotyka 😀
@flofli Áno, vtedy je radosť to dieťa kŕmiť 😀 Ale ja veru takéto niečo nepoznám, každopádne verím a dúfam, že je to len obdobie 😂
@flofli Áno, vtedy je radosť to dieťa kŕmiť 😀 Ale ja veru takéto niečo nepoznám, každopádne verím a dúfam, že je to len obdobie 😂
@puplatko To prejde, ver mi 😀 A potom pride obdobie typu "Som vegetarian." a potom "Som vegetarian, ale jem len kuracie." 😀 Kadecim si clovek prejde, sama na sebe to poznam 😀
@takacovama Rozdiel tam určite je. klasické párky sú väčšinou slanšie, korenistejšie a nie vždy úplne ideálne zloženie, často obsahujú kože, rôzne éčka, proste kadečo. Deťom sa neodporúčajú hlavne kvôli vysokému obsahu soli a korenín.
Detské párky sú zvyčajne jemnejšie, menej slané, s lepším zložením, napr. čisté kuracie alebo morčacie mäso, bez konzervantov, glutamanu a tak. Niektoré sú fakt fajn, ale treba čítať etikety, lebo nie každý výrobok, čo je PRE DETI, je aj naozaj vhodný pre malé deťúrence. 🙂
@takacovama No to ja teda cítim 🙈 Moja krpaňa tiež nezje bársčo, neviem, po kom to má, keďže my s mužom rozhodne nie sme prieberčiví a aj keď sme boli malí, tak sme zjedli všetko, čo pred nás položili, pretože sme nemali veľmi na výber 😂
Proste nie sú párky ako párky, niektoré, čo som skúsila kúpiť len tak na skúšku, tak okolo mäsa ani nešli....
Proste nie sú párky ako párky, niektoré, čo som skúsila kúpiť len tak na skúšku, tak okolo mäsa ani nešli....
@svettii ano to su tie bratislavske tusim take, ze cista muka 🤢 moja mama este zvykla kupovat take tie malicke parocky v K.......e pri pulte, akoze ona si ich pochvalovala, ale mna teda nijak neohurili.

Lunter párky = mňam 💕 🤤