icon

Kde kupujete kvalitné párky?

danielita25
11. okt 2018

Aké párky a odkiaľ kupujete? Ja už neviem, či existujú naozaj kvalitné...

petricienka
4. júl 2025
@klaudi31

@svettii ano to su tie bratislavske tusim take, ze cista muka 🤢 moja mama este zvykla kupovat take tie malicke parocky v K.......e pri pulte, akoze ona si ich pochvalovala, ale mna teda nijak neohurili.

@klaudi31 neviem presne ako sa volali, uz ich u nas aj prestali predavat, ale tiez isty cas tu mali take strasne mukove. chutovo fakt katastrofa. neviem, ci sa tak nepredavali alebo sa niekto stazoval na to zlozenie, to by som klamala 😀 🙈

ludmilik13
4. júl 2025
@petricienka

@klaudi31 neviem presne ako sa volali, uz ich u nas aj prestali predavat, ale tiez isty cas tu mali take strasne mukove. chutovo fakt katastrofa. neviem, ci sa tak nepredavali alebo sa niekto stazoval na to zlozenie, to by som klamala 😀 🙈

@petricienka no muka v parkoch je smrt, to je fakt 😂 mali by uplne zakazat pridavat tam take veci 🙈

nasasa_1
7. júl 2025
@petricienka

@petricienka nemala by prebiehat aj nejaka kontrola v takychto pripadoch? ze fakt aby sa nepredavalo v tych obchodoch cokolvek? 🙉 neviem, ci take nieco existuje, ale podla mna je fakt dolezite vediet, co clovek je alebo teda by bolo fajn aspon mat tu moznost vyberat si z kvalitnych potravin.

vierka_z
7. júl 2025
@nasasa_1

@petricienka nemala by prebiehat aj nejaka kontrola v takychto pripadoch? ze fakt aby sa nepredavalo v tych obchodoch cokolvek? 🙉 neviem, ci take nieco existuje, ale podla mna je fakt dolezite vediet, co clovek je alebo teda by bolo fajn aspon mat tu moznost vyberat si z kvalitnych potravin.

@nasasa_1 tak ono to prebehne asi jedine v otm pripade ze by niekto dany obchod nahlasil. aj to mi pride take ze preco by som mala nahlasovat obchod ked za to moze lne jeden vyrobok. a vela ludi sa na to kasle, nema na to cas nahlasovat nejakeho vyrobcu ze nech to preveri. jednoduchsie je nekupit to 😀

petricienka
7. júl 2025

no je to tak, proste si vyberajte kvalitne produkty a problem je vyrieseny. nikde nie je napisane, ze musis potraviny kupovat, ked ich maju vylozene na pultoch. kup, co chces.

lutomm
8. júl 2025
@petricienka

no je to tak, proste si vyberajte kvalitne produkty a problem je vyrieseny. nikde nie je napisane, ze musis potraviny kupovat, ked ich maju vylozene na pultoch. kup, co chces.

@petricienka a podla coho sa riadis ked nakupujes?

petricienka
9. júl 2025
@lutomm

@petricienka a podla coho sa riadis ked nakupujes?

@lutomm no my hlavne nekupujeme z pultov, lebo tam si proste to zlozenie neprecitas. tam etiketu nenajdes. potrebujem vidiet, co to obsahuje a podla toho sa rozhodnem, ci to kupim alebo nie.

nasasa_1
10. júl 2025
@petricienka

@lutomm no my hlavne nekupujeme z pultov, lebo tam si proste to zlozenie neprecitas. tam etiketu nenajdes. potrebujem vidiet, co to obsahuje a podla toho sa rozhodnem, ci to kupim alebo nie.

@petricienka A nemajú v obchodoch to zloženie napísané aj pri takýchto produktoch? Zvlášť v papieroch, ktoré si bežne zákazník vie prelistovať. V Kauflande som to videla pri pečive napríklad. Ale možno sa mýlim, keď si myslím, že aj mäso má niečo podobné, neviem 😅

hrehusa
10. júl 2025
@petricienka

@petricienka ja by som povedala, ze praveze z pultov su tie poctivejsie vyrobky a hlavne cerstvejsie...

ludmilik13
10. júl 2025
@hrehusa

@petricienka ja by som povedala, ze praveze z pultov su tie poctivejsie vyrobky a hlavne cerstvejsie...

@hrehusa to by som uplne netvrdila 🙏 mala som tu cest nejaky cas robit na pultoch a ver mi, ze takto to uplne nefunguje 😂 velakrat sa o cerstvosti hovorit neda, o nejakej hygiene tym duplom 🙈 a to tam bezne chodila kontrola. obchod menovat nebudem radsej.

basska_b
10. júl 2025

Nam sa osvedčili Gašparky, majú ich v Tescu. Su to jedine parky, po ktorych moje deti nevypiju pol litra vody a teda je tam asi ozaj rozumne mnozstvo soli

vierka_z
11. júl 2025
@basska_b

Nam sa osvedčili Gašparky, majú ich v Tescu. Su to jedine parky, po ktorych moje deti nevypiju pol litra vody a teda je tam asi ozaj rozumne mnozstvo soli

@basska_b tak mne nevypiju pol litra vody ani po inych parkach 😅 a chutovo su teda potom dost slane? inak nam zvykne prekazat na parkach aj ten vrchny obal, lebo niektore to maju ze ani o tom nevies a pri inych musim vyslovene tu parku "oholit" 😅

marusiao
11. júl 2025

Gašpárky som dnes jedla 1.krát a odporúčam. Nie sú mastné ani presolené. Sú ozaj chutné.👍

basska_b
11. júl 2025
@vierka_z

@basska_b tak mne nevypiju pol litra vody ani po inych parkach 😅 a chutovo su teda potom dost slane? inak nam zvykne prekazat na parkach aj ten vrchny obal, lebo niektore to maju ze ani o tom nevies a pri inych musim vyslovene tu parku "oholit" 😅

@vierka_z Hej, chutovo su vyborne, taka chut, ako si z detstva pamatam. Ale hej, "vyzliekat" tie horuce parky z toho obalu je take nesikovne, ale na tychto sa to da pekne vyzliect. Ja som si len toto vsimla, ze po parkoch ixh velmi smadi, raz zjedli od masiara nejake cisarske parky na veceru a celu noc sa budili s placom, ze chcu pit, tak som si nadavala, ze ich takym krmim. ?maju to tak raz do mesiaca. Jedli by to aj kazdy den, ale samozrejme neni to super zdrave. A este mi kamoska, co ma muza policajta, rozpravala nejake horory, ako sa chlapcek zadusil parkom

petricienka
11. júl 2025
@marusiao

Gašpárky som dnes jedla 1.krát a odporúčam. Nie sú mastné ani presolené. Sú ozaj chutné.👍

@marusiao
@basska_b za mna taktiez. to aj pre deti je podla mna fajn, ze clovek ani nemusi mat nejake extra vycitky, lebo su chutovo aj zlozenim fakt dobre. 🙂
teraz dokonca na nejakom lestivale budu aj s maskotom a ich produktami 😂 sa mi to strasne paci, skoda, ze tam nejdem 😂

catherinah
11. júl 2025

Cisarske

ewiculik
14. júl 2025
@petricienka

@marusiao
@basska_b za mna taktiez. to aj pre deti je podla mna fajn, ze clovek ani nemusi mat nejake extra vycitky, lebo su chutovo aj zlozenim fakt dobre. 🙂
teraz dokonca na nejakom lestivale budu aj s maskotom a ich produktami 😂 sa mi to strasne paci, skoda, ze tam nejdem 😂

@petricienka a co tam budu robit akoze ochutnavku ci? No neviem v takom teple to mat vystavene 🙈

petricienka
15. júl 2025
@ewiculik

@petricienka a co tam budu robit akoze ochutnavku ci? No neviem v takom teple to mat vystavene 🙈

@ewiculik Ano, nieco na ten sposob 😀 Ochutnavka ich produktov.
A chladiace boxy ti nieco hovoria? 😀 Jasne, ze sa na to teplo pripravia, ved to je samozrejmost... Ja by som hned sla poochutnavat 😀

petricienka
15. júl 2025
@catherinah

Cisarske

@catherinah my sme skusali aj tieto, ale nechutili nam doma veru nikomu 🙈 proste nemali taky podiel masa ako maju napriklad gasparky. takze u nas velmi nezabodovali.

svettii
16. júl 2025
@petricienka

@marusiao

@petricienka Vyzerá to vtipne 😀 Ale ako marketing super, to sa musí nechať 😀 Netušila som, že reálne majú aj takého maskota 😂
Som si istá, že nie sú takí amatéri, aby v lete ponúkali mäso len tak, nechladené.
Každopádne, super nápad.
@catherinah Nie sú dobré zložením. Neviem, ako si vy potrpíte na kvalitné mäsové výrobky, ale toto veru už ja nekupujem. Dusitany, éčka a podobne.

tapala
17. júl 2025
@svettii

@petricienka Vyzerá to vtipne 😀 Ale ako marketing super, to sa musí nechať 😀 Netušila som, že reálne majú aj takého maskota 😂
Som si istá, že nie sú takí amatéri, aby v lete ponúkali mäso len tak, nechladené.
Každopádne, super nápad.
@catherinah Nie sú dobré zložením. Neviem, ako si vy potrpíte na kvalitné mäsové výrobky, ale toto veru už ja nekupujem. Dusitany, éčka a podobne.

@petricienka mnam tak toto ja mozem tiez. Skoda ze uz takych ochutnavok byva pomenej, ale teda ked uz niekde su tak tam som 😀
@petricienka 97% masa je malo? 😵
@svettii ako ja realne ani neviem preco su tie dusitany take zle, ale na druhej strane treba rozoznavat aj tie ecka, pretoze nie vsetky su skodne 😉

ludmilik13
17. júl 2025
@tapala

@petricienka mnam tak toto ja mozem tiez. Skoda ze uz takych ochutnavok byva pomenej, ale teda ked uz niekde su tak tam som 😀
@svettii ako ja realne ani neviem preco su tie dusitany take zle, ale na druhej strane treba rozoznavat aj tie ecka, pretoze nie vsetky su skodne 😉

@tapala 97% masa je dost slusne 😉 to nema ani stvrtina parkov, ktore zvycajne kupuje moj otec 😂

tapala
18. júl 2025
@ludmilik13

@tapala 97% masa je dost slusne 😉 to nema ani stvrtina parkov, ktore zvycajne kupuje moj otec 😂

@ludmilik13 tak potom sa oplatia kupit nie? 😀

petricienka
18. júl 2025
@tapala

@tapala myslela som chutovo. tam sa o mase velmi hovorit nedalo, proste nam absolutne nesmakovali. 🙂 ono to nie vzdy je len o tom podiele masa, ale aj konzistencia, ako sa supu, ci pri vareni neprasknu, proste je toho dost 😀 niekto si mozno povie, ze su to len parky, neriesim, ale tak my riesime vsetko, co jeme.

svettii
21. júl 2025
@petricienka

@tapala myslela som chutovo. tam sa o mase velmi hovorit nedalo, proste nam absolutne nesmakovali. 🙂 ono to nie vzdy je len o tom podiele masa, ale aj konzistencia, ako sa supu, ci pri vareni neprasknu, proste je toho dost 😀 niekto si mozno povie, ze su to len parky, neriesim, ale tak my riesime vsetko, co jeme.

@petricienka Ale veď jasné, tiež ma vie vytočiť, keď sa párok nedá ľahko ošúpať 😂

ludmilik13
21. júl 2025
@svettii

@petricienka Ale veď jasné, tiež ma vie vytočiť, keď sa párok nedá ľahko ošúpať 😂

@svettii akoze asi su aj horsie veci, skor ma vie nastvat, ked su po uvareni ako blato, uz aj take parky sme doma mali, ale teda sli automaticky psovi 😂 bol rad 😂

petricienka
22. júl 2025

@ludmilik13 a niektore parky z urcitych obchodov by som ani psovi nedala 😝

nasasa_1
12. aug 2025

@petricienka Mali sme aj my veru už kadejaké a aj sa divím, že podaktoré ešte stále predávajú. Ale tak každý sme nejaký, 100 ľudí - 100 chutí.

svettii
12. aug 2025

@nasasa_1 Veď áno, môj otec zje napríklad fakt že bársčo, akékoľvek mäso/párky pred neho položíš, mne napríklad kuracie nechutia, teľacie som už jedla tiež, ale nie som teda ich veľký fanúšik. 😀

ludmilik13
13. aug 2025

@svettii kuracie parky by za mna ani nemali vyrabat 🙏