icon

MAMOGRAFIA - za či proti?

danielagre
26. júl 2018

Prosím, vie niekto ako je to s kvázi "povinnou" mamografiou? Časť žien ju odmieta a ja ju tiež nechcem absolvovať, a máme problém u lekárov, lebo ich zase tlačia, aby nútili každú...takže sme v začarovanom kruhu a neviem ako sa jej vyhnúť ....:P poraďte kto viete...dakujem

Strana
z2
0silvia0
13. feb 2019

@noname26 no oni tam splasnu a povytiahnu aj to nic. Nic prijemne... mam tiez A...

danielagre
autor
13. feb 2019

@bosorkabb citala som odborne studie..radila slm sa s odbornikmi...predstavte si ze kym umriem este ma budu 10x ozarovat...sa mi to nepaci.

danielagre
autor
13. feb 2019

@caelley musela som ist....ale uz nepojdem...normalne prestanem chodit na gyndu...nebudem pocuvat furt tie lamentovania ze odmietam..

danielagre
autor
13. feb 2019

@miriam11 on sam s tym nesuhlasi...povedal mi to ale je to byrkkracia...ktosi na tom zaraba...a ak by slm nesuhlasila tak ma neskor nemusia liecit....

danielagre
autor
13. feb 2019

Existuju uz ovela presnejsie metody zalozene na inych principoch len my sme akk 100rokkv z opicami a kupujeme drahe pristroje ktore uz v zahranici prestali pouzivat aj predavat.

surrender
4. jún 2019

@danielagre Ahoj, prosím Ťa, ako som momentálne na tom s tou mamografiu? Gynekológ Ti nenavrhol nejaké iné vyšetrenie?

peter952
Odpoveď bola odstránená
butterfly333
12. aug 2019

Mam 40r mala by som ísť na mamografiu no nebola som chodím každý rok pri preventívke na sono prsníkov myslíte že to stačí?

majka238
12. aug 2019

@butterfly333 myslim ze sono nestaci, ale vzdy lepsie ako nic. Mamografia zachyti aj drobnejsie zmeny v zaciatkoch.

peter952
Odpoveď bola odstránená
ivetoy
28. jan 2024

@danielagre mňa zaujíma ci je to povinné vyšetrenie lebo ja potrebujem mat prevencie kvôli zubárovi.

walentina7
Odpoveď bola odstránená
ivetoy
28. jan 2024

@walentina7 u gynekológa som bola len toto vyšetrenie neviem ci je 100% povinné na to aby bola prevencia kompletná. Mam všeobecnú..

walentina7
Odpoveď bola odstránená
butterfly333
29. jan 2024

@walentina7 nič som si neplatila.

ivka185
29. jan 2024

@abbey1 toto vysetrenie mas raz za 2
roky a spotrebice, mobily pouzivame kazdy den tak neje toho viac ziarenia

Strana
z2