MAMOGRAFIA - za či proti?
Prosím, vie niekto ako je to s kvázi "povinnou" mamografiou? Časť žien ju odmieta a ja ju tiež nechcem absolvovať, a máme problém u lekárov, lebo ich zase tlačia, aby nútili každú...takže sme v začarovanom kruhu a neviem ako sa jej vyhnúť ....:P poraďte kto viete...dakujem
@bosorkabb citala som odborne studie..radila slm sa s odbornikmi...predstavte si ze kym umriem este ma budu 10x ozarovat...sa mi to nepaci.
@caelley musela som ist....ale uz nepojdem...normalne prestanem chodit na gyndu...nebudem pocuvat furt tie lamentovania ze odmietam..
@miriam11 on sam s tym nesuhlasi...povedal mi to ale je to byrkkracia...ktosi na tom zaraba...a ak by slm nesuhlasila tak ma neskor nemusia liecit....
Existuju uz ovela presnejsie metody zalozene na inych principoch len my sme akk 100rokkv z opicami a kupujeme drahe pristroje ktore uz v zahranici prestali pouzivat aj predavat.
@danielagre Ahoj, prosím Ťa, ako som momentálne na tom s tou mamografiu? Gynekológ Ti nenavrhol nejaké iné vyšetrenie?
Mam 40r mala by som ísť na mamografiu no nebola som chodím každý rok pri preventívke na sono prsníkov myslíte že to stačí?
@butterfly333 myslim ze sono nestaci, ale vzdy lepsie ako nic. Mamografia zachyti aj drobnejsie zmeny v zaciatkoch.
@danielagre mňa zaujíma ci je to povinné vyšetrenie lebo ja potrebujem mat prevencie kvôli zubárovi.
@walentina7 u gynekológa som bola len toto vyšetrenie neviem ci je 100% povinné na to aby bola prevencia kompletná. Mam všeobecnú..
@walentina7 nič som si neplatila.

@noname26 no oni tam splasnu a povytiahnu aj to nic. Nic prijemne... mam tiez A...