Máte niekto skúsenosti s krémom Expigment 4?
Dobrý deň, prosím vás máte niekto skúsenosť s týmto krémom na pigmentové škvrny? Viem že tu sa nedá kúpiť,ale prosím o príspevok ak má s ním niekto skúsenosť,a ako to je s pigmentovymi škvrnami po roku či dvoch? Fakt je taký dobrý? Ďakujem za odpoveď
Ja som ho kúpila v Turecku v lekárni za 5€ v 07/2023…ale nie je to až taký veľký zázrak.
@ninka1816 ja ho tiez pouzivam uz nejaky mesiac, ale tiez sa neda povedat zeby mi nejak pomohol :/
@gabruska1985 záleží od typu pokožky
kupim Expigment, prosim piste spravu.dakujem
@palesandra nemáte náhodou na predaj ?
mam na predaj Acnelyse 0,1%
@nataliagara cena
@ivanaamarek mam záujem ak je ešte dostupný 🙏
Ahojte ak máte možnosť dajte si tento krém kúpiť v Turecku ,stojí tam 4€. Pekný deň
@evaslavo Viem, ze este pred ich inflaciou stal okolo 5€, teraz je to takmer 2 nasobok (osobna skusenost pred tyzdnom).. tiez zalezi asi na konkretnej lekarni.
@ivanaamarek pred mesiacom som ho kupovala za 4e.
@ivanaamarek mne ho opäť doniesli v rovnakej cene 4€
@stanulienkat Mali ste zjavne stastie.. kazdopadne ak by niekto potreboval ten krem, kludne napiste.
@ivanaamarek ja som Vam pisala, mala by som zaujem
o Acnelyse (tretinoin) nema nikto zaujem?
@nataliagara za koľko predávate prosím
@katka33 30€
@katka33 expigment v turecku stoji 4e, acnelyse 10e
@nataliagara ďakujem, úžasne prehnané
@palesandra ďakujem áno viem, prednedávnom som kupovala, len teraz by chcela kolegyňa.
tak ved si kupte v turecku ked to mate cestou 🙈
@nataliagara samozrejme, vybehla som 😂
@ivanaamarek 2 tyzdne dozadu sme sa vratili z turecka, kupila som si v lekarni, kus 4e..tak neviem o akej inflacii pises

@evaslavo ja som kupila este pred letom za 15 🙈 aj ked som to vedela..ale nemala som fakt odkial zohnat