Močíte v sprche?
Močíte v sprche?podľa mňa je to normálne,veď nebudem zbytočne splachovat keď idem do sprchy
No keď tu ženy pokladajú ostatné za humusacky kvôli neustlaniu postele, čo si asi budú myslieť o tomto 🤣🤣 no ja len dodám, že prud vody spúšťa v hlave reakciu na močenie - je to prirodzené. A komu to príde nehygienické, asi teda neumyva sprchový kút? 😜
Pri problemoch s mocovymi cestami som daval malu cikat iba do vane aj po porode mi to dost pomahalo ze to tak strasne nestipalo.akoze ten cvrk co odtecie do odpadu je podla mna nic v porovnani s tym co vidim ked sa sprchujem cez menzes..
@anonym_d7ea69 môj syn mal raz ako maličký veľký problém sa vycikať kvôli zápalnej predkozke a sám lekár nám odporúčal cikať výlučne do vane. Vtedy to nepomohlo síce a museli ho cievkovat ale bola to prvá pomoc.
Aké sú tu čistotné paničky... Keby ste vedeli, že moja manželka v rámci intímnych hrátok močí vo vani aj na mňa a do úst, to by ste sa rovno pozvracali, však? 🤣
Aké sú tu čistotné paničky... Keby ste vedeli, že moja manželka v rámci intímnych hrátok močí vo vani aj na mňa a do úst, to by ste sa rovno pozvracali, však? 🤣
@anonym_21ecb5 toto tu ani nepíš
@anonym_21ecb5 toto tu ani nepíš
@minenkaa dúfam, že som ťa nepohoršil 😀
@anonym_3f5f11 nie nesadam si na verejne wc a pravidelne sa sprchujem.
@domkakvet neberte sa tak vážne a menštruáciu máte alebo mali ste a kde ste sa boli sprchovať ? Lebo krv z menzesu je oveľa väčšie fuj ako sterilný moč ktorý mimochodom, máte vo svojom tele.
@anonym_autor a pidla mna je to maximalne nechutne to aj na velku chodis do sprchy ked mas srajdu??? 🤢🤢🤮🤮🤮🤮
No ja neviem, poniektoré tu reagujete neskutočne pohoršene. Mám za sebou dve sekcie a operáciu, zakaždým som mala zavedenú cievku a ísť potom na wc bolo strašné utrpenie. Sama lekárka mi poradila ísť do sprchy, že s prúdom teplej vody to bude znesiteľnejšie. A naozaj to tak bolo. Keď sa sprchujete po stolici, po hnačke? veď tú vaňu, či kút dám do poriadku. Sa tvárite, akoby sa niekto vyčural do vane a nechal tam ten moč zaschnúť 🤦🏻♀️
@anonym_21ecb5 niekto si dokonca za zlatý dážď rád zaplatí 🙂
No ja neviem, poniektoré tu reagujete neskutočne pohoršene. Mám za sebou dve sekcie a operáciu, zakaždým som mala zavedenú cievku a ísť potom na wc bolo strašné utrpenie. Sama lekárka mi poradila ísť do sprchy, že s prúdom teplej vody to bude znesiteľnejšie. A naozaj to tak bolo. Keď sa sprchujete po stolici, po hnačke? veď tú vaňu, či kút dám do poriadku. Sa tvárite, akoby sa niekto vyčural do vane a nechal tam ten moč zaschnúť 🤦🏻♀️
@anonym_9dbb9b a keby este vedeli co po ich muzoh stecie do odpadu, ked sa s Anckou Dlanovou zdrzia v sprche...
Tie 2 deci mocu, rozriedene a splachnute 20 - 30 litrami vody fakt musia byt pre niekoho tragedia
@anonym_autor a pidla mna je to maximalne nechutne to aj na velku chodis do sprchy ked mas srajdu??? 🤢🤢🤮🤮🤮🤮
@anonym_183506 no ja som raz mala takú virózu ,že som bola vo vani a šlo to zo mňa vrchom ,spodom a bola som rada za tu teplu vodu čo na mňa padala
@anonym_9dbb9b a keby este vedeli co po ich muzoh stecie do odpadu, ked sa s Anckou Dlanovou zdrzia v sprche...
Tie 2 deci mocu, rozriedene a splachnute 20 - 30 litrami vody fakt musia byt pre niekoho tragedia
@viestta ty co vypravas, niektorych muzi by toto nigda neurobili😃
@viestta ty zas klameš,jedia dúhu a kakajú a prdia motýle ,už si tu dosť dlho na to ,aby si takéto základne veci vedela
@minenkaa nie, nie ani tie motyle. Kedze tu bolo uz niekolko diskusii o prdoch, tak viem, ze su take co vobec, ale ze vobec neprdia. Ani fialkove prdy, ani vanilkove. Jednoducho ich traviaca sustava ziadne plyny nevytvara, takze nemaju co vypustat aj ked maju namontovany ventilcek na ich bezhlucne vypustanie
@minenkaa nie, nie ani tie motyle. Kedze tu bolo uz niekolko diskusii o prdoch, tak viem, ze su take co vobec, ale ze vobec neprdia. Ani fialkove prdy, ani vanilkove. Jednoducho ich traviaca sustava ziadne plyny nevytvara, takze nemaju co vypustat aj ked maju namontovany ventilcek na ich bezhlucne vypustanie
@viestta katalizátor a tlmič a potom prečo sú vily také náročné na údržbu
@viestta ono je to tak. čím viac roztiahneš otvor, tým tichší je prd 😀 možno to robia tak.... ale ten smrad niekedy nemožné zakryť 😀
Keď sme pri tých prúdoch ,som čítala že dýchanie vlastných prdov, je dobre na pamäť
bože, to varenie 😀 😀 to je moja nočná mora..... len odbieham, aby som nemusela variť 😀 postupne čistím suroviny a vôbec sa mi do toho nechce, odstreľte ma

Pri problemoch s mocovymi cestami som daval malu cikat iba do vane aj po porode mi to dost pomahalo ze to tak strasne nestipalo.akoze ten cvrk co odtecie do odpadu je podla mna nic v porovnani s tym co vidim ked sa sprchujem cez menzes..