icon

Môže nadmerná konzumácia cibule poškodiť zdravie?

13. nov 2024

Prosim vas idem s nezvycajnou otazkou myslim to vazne velmi lubim jest cibulu ma to nejaky nasledok na pankreas zaludok alebo nieco ine? Negativne kazdy vecer si dam tu tmavu..a tak som natom ze uz sa nevien ovladat musim ju jest jednu velku niekedy dve denne.

vanilkovazmrzka
13. nov 2024

An cibula a day keeps the doctor away 😁

Ked jes len jednu, az ti nie je tazko, hadam to moze len prospievat ved cibula je zdrava

tundra
13. nov 2024

Hej,Adam Cibula ti môze ublizit,ked mu skrizis cestu😂😂😂

marianarem
13. nov 2024

Moja mama takto jedava a je zdrava, nic jej nie je z toho.

deti95060810
13. nov 2024

ak nemáš problémy tak môžeš kľudne... len na noc môže byť ťažká..

viestta
13. nov 2024

zelenina ako zelenina, clovek jej ma zjest pol kila denne, kludne aj cibulu

svetlonos
13. nov 2024

Neublíži, len niektorí ľudia po nej dosť pachnu. Mali sme takeho kolegu a ten tým bol fakt špecifický. Ake každý to ma inak. Ja zase už hodinu rozmýšľam, či mám takto strestat môjho chudáka muza 😂 mam hroznú chuť na tlačenka s cibuľou 😁.

larinka552
13. nov 2024

Cibula by sa mala rano a cez den, nie na noc 😃

vesimelonimarsista
13. nov 2024

@svetlonos daj aj jemu tlacenku s cibulou a budete si smrdkat obaja 😀

kristinka92
13. nov 2024

Pozor hlavne na potenie, u niektorých a obzvlášť u mužov pri takomto jedení cibule je citit aj v pote ako nechutný štipľavý zápach.

hiro
13. nov 2024

Nie

anjelicek26
13. nov 2024

Vela ludom pachne po cibuli pot, genitalie tiez 🤐🤐 Tak si toto over, ci nie je tvoj pripad, inak cibuli zdar...

marca12
13. nov 2024

Lutujem tvoje okolie. Cibulozruti pachnu uz na dialku. Na vecer by sa nemala,zatazi zaludok. Pokial si mlada,nevadi este. Vo vyssom veku uz vacsina ludi ma problemy po cibuli.

zuzuliatko18
13. nov 2024

Moj syn miluje cibulku, od malicka, jedaval.ju velakrat samu, ked som si krajala do varenia nabehol, vybral si misku, nalozil kolko chcel a zduchol si zjest.

slovakboy
13. nov 2024

Cesnak by ti mohol vo veľkom množstve ublížiť je toxický, ale cibuľa myslím že nie. Nie je tam ani tuk ani cukor a neviem že by mala nejaké škodliviny alebo drogy.

osky
13. nov 2024

Joj zienky

Vcera som prisla do prace,otvorim dvere a hned zatvorim..
Mne sa chcelo plakat.
Niekto si ozaj tej cibule riadne uhol.
To bol des..
Ja som cely cas ratala sekundy,doslova,kym odidem domov..fuj

Cibula je velmi zdrava.
Ale teda,zasadne nejem nic smradlave, ked pracujem.
Cez vikend ci ine volno,doma ok.

Inak by bolo fajn brat ohlad aj na okolie.
Nielen s cibulou.
Tych smradlavych gebuzin je viac...

svetlonos
13. nov 2024

@vesimelonimarsista
tak jeho by som s tlačenom a cibuľou mohla naháňať, tobôž o takýchto hodinách 😂

autor
13. nov 2024

Boze. Jem vylucne fialovu ta ani necitit akoby malo stipe bielu aboslutne je smradlava a stiplava . :/ co sa mam odstrelit ked mi chuti ale zas nejem parky tlacenky klobase fuj pretlak teda nie inac sa to vola tlacenka no des prepacte kto to jete . Lubim zeleninu ale ta cibula no ja som asi pripad na liecenie strasne mi chuti mozno sa raz prejem 🤦🏻‍♀️

autor
13. nov 2024

@slovakboy cesnak neviem ani olizat je mi hnusny smrdi raz som ho zjedla z pizzi okraja tri dni ma hlava bolela. Tak smad ta cibula je lepsia dakujem aspon za takuto odpoved.🙏

autor
13. nov 2024

Skor pankreas a tak travenie skazit som myslela. Ci si neznicim keby to jem 10 vkuse dni a napriklad 15dni nic... 10 dni vkuse a 15 nic.. takto ci mi to neodpali okolo zaludka veci.

autor
13. nov 2024

A nie nesmrdim neni som ten potovy typ a jem len fialovu ta biela tu som mala asi 3 x a smrdi jak tchor, hrozne smrdi silna je.

autor
13. nov 2024