icon

Nežiadúce účinky antidepresív

27. feb 2025

ahojte, ja priberam
co sa deje?
ma to dakto? beriem par mesiacov
aj hlava boli

petruldo
27. feb 2025

Aké AD berieš? A ako dlho, berieš iba tie alebo aj niečo ine? V pribalivom letáku sú tieto tvoje ťažkosti v nežiaducich účinkoch?

sisska96
27. feb 2025

No hej viacerí priberajú. Aj ja poznam babu. Bola štíhla pekná. Teraz je ako gula a aj divne vyzerá. Ja by som takéto humusy nebrala.

1974kkkk
27. feb 2025

ahojte, tu nie je podstatné, aké antidepresíva berie, ale ak ich má predpísané, musí vydržať,INEJ CESTY NIET!!!!!!! nežiadúcich účinkov je veľa, ale lieky predsa pomôžu od tých problémov, ktoré má,a myslím si,že sú ovela vážnejšie ako teraz riešiť hmotnosť. poradila by som nejesť sladké, lebo z jednej horalky priberieš kilo, viem o čom hovorím, mám lieky dlhé roky a veru, nebolo to jednoduché, ak si na začiatku liečby, počúvaj odborníkov a nie kamarátky. ja som príbalové letáky čítala, až ked sa vyskytla nejaká kontraindikácia( teda ak sa niečo stretlo s iným liekom) .mám 51 a lieky mám od 20 tich, teraz ich už robia také, aby spôsobovali čo najmenej nežiadúcich príznakov. mohla by som poskytnúť diplomovú prácu nejakého magistra farmácie na túto tému, mne osobne vadili strašné sny, ale aj to prešlo.DRŽÍM PALCE...a treba byť disciplinovaný, dávka sa bude rokmi znižovať.....

adriena85
27. feb 2025

@sisska96 tak dúfam, že ty žiadne lieky neberieš ani nikdy nebudeš potrebovať, keď sa tak vyjadrujes...ako niekto potrebuje lieky na tlak alebo inzulín, tak ona potrebuje lieky na svoju chorobu a sú to AD

autor
28. feb 2025

@sisska96 ked jej to pomaha zial lepsie ako pit alkohol

mandzula
28. feb 2025

@sisska96 jasne, radsej nech clovek zomrie, ako by mal brat taketo "humusy". Predpokladam, ze ty si teda nikdy ziadny liek neuzila a ani neuzijes, ze aj pripadnu rakovinu si budes liecit len cajom.
Autorka, ano antidepresiva mozu sposobit priberanie a mnoho inych dalsich veci. Treba sa poradit s lekarom, co ich predpisal, ak je to neunosne, moze zmenit liecbu.

mantilka
4. mar 2025

Ja neberiem, nemám osobný skúsenosť. Len sa zamýšľam, nemôže to byť aj tým, že zajedáš stres ? Niektorí ľudia keď sú v strese veľa jedia.
Treba si najprv zanalyzovať ako často, koľko zješ a čo ješ.
Alebo menej pohybu, lebo si z liekov oťapená a viac spiš?