icon

Pijete radšej čistú alebo ochutenú vodu?

25. júl 2025

Dobrý deň. Chcela by som vedieť váš názor.
Neviem vypiť čistú vodu. Viem vypiť čaj bez cukru, viem vypiť kávu bez cukru, ale musím mať ochutenú vodu. Nevravím že by som pila nejaké koly, sprity apd. ale pijem Rajec bylinka, už roky, nejako som si na to zvykla. Keď nemám Rajec, dám si trochu čistej vody so sirupom, bazovým, mäta - citrón apd. Veľmi by som chcela piť iba vodu s citrónom. V kaviarni si to dám, doma nie. Chcela by som vedieť ako to máte vy. Pijete vyslovene čistú vodu?

Strana
z3
nelka93
27. júl 2025

Pijem čistý sodastream

parvinka0001
28. júl 2025

Ja pijem len perlivu magnesiu ,z vodovodu mi nechutí ak tak ešte ako SodaStream,plus máme vždy doma aj coca cola.

solvina88
1. aug 2025
@anonym_autor

Ak pijem čistú vodu, nedám si z vodovodu. Mám filtračnú konvicu a kupujem si to 5l balenie vody. To používam aj na kávu do kávovaru, prípadne na pitie. Vodu z filtračnej konvice na čaj, na varenie. Ale nikdy ani nevarím vo vode z vodovodu.

@anonym_autor tomu nerozumiem? Preco anonymne? A preco nepijete vodu z kohutikA? Zijete na slovensku? V anglicku to chapem ale tu? Niekto vam to vsugeroval,ze to skodi? Verite aj inym hoaxom? Cely zivot tak fungujem(37 rokov)na cistej aj deti moje aj vsetci co poznam takmer

Strana
z3