Riešite, keď si partner neumýva večer zuby?
Teraz sme začali spolu bývať a všimla som si že chodí rovno spat… hovorím že a ty si neumyvas zuby? On že nie že to nikdy nerobil….. 😭 Toto som ešte nevidela naozaj.. čo si myslite o tom?
@vanilkovazmrzka popravde tak sa mi zhnusil.. že už aj keby začne umývať tak jq neviem či zmením názor.. j
Smrdi mu z ust?
Fúľa Bakaná, ako spievaju S&T. No hnus co ti poviem. 🥴 jedine, zeby si z teba vystrelil? Taky ironik?
A umýva si večer skôr, keď sa sprchuje?
Ja tiež poznám jedného, čo si večer neumýva, až ráno. Ja zas len večer. V noci predsa nežerem a z huby mi nesmrdi, tak neni dôvod si rano umyvať zuby, aby som si ich nasledne zašpinil raňajkami :D
Tak ti poviem - ja som si dlho tiez vecer neumyvala, pretoze ma to nikto nikdy nenaucil a neprislo mi to cudne. U nas sa umyvali zuby vzdy rano, nikdy sme doma nemali rutinu vecerneho umyvania. Prisla som na to az v neskorsej puberte a odvtedy si zuby umyvam tak, ako sa ma. Ale trvalo to, vytvorit si novy navyk. Tak skus namiesto odsudzovania vytvorit frajerovi novy navyk aj ty, normalne otvorene sa o tom porozpravajte.
Asi ho k tomu neviedli rodicia.
Ked sa ho vies na rovinu opytat ci si neumyva zuby,( to je super) skus s nim hodit rec ze je to dolezite… Uvidis ako zareguje
Jeden moj ex si tiez umyval zuby len rano, ale z ust mu nikdy nesmrdelo a zuby mal v lepsom stave ako ja, cize asi zalezi od okolnosti.
@thirstymonk vies ako sa vravi, ze vecer sa zuby umyvaju pre zdravie, a rano pre krasu
@thirstymonk sorry, ale neexistuje clovek, ktoremu rano nesmrdi z huby. Usta su idealny prirodny inkubator pre mnozenie bakterii. A pocas noci, ked ich nesplavujes do traviacej sustavy napojmi a jedlom, mnozia sa tam jedna radost. Ja si zuby umyvam az po ranajkach, ale teda z domu by som s neumytymi zubami nevysla a ani na nikoho nedychala. Fuj.
@thirstymonk toto ti niekto aj pivedal alebo iba ty si myslis ze ti z huby nesmrdi???
Teda vies co, Ty asi tiez budes partnerka do voza aj do koca, vyhnut sa Ti sirokym oblukom.... su ludia, ktorych to nikto nenaucil. Ano su to hygienicke navyky, ale nie kazdy ma... ved sa len pozri ake debaty tu byvaju ohladne deti a uvidis.
koniec koncov minule tu bola velka debata, ci zuby umyvat ked vstanes z postele alebo az po ranajkach a bolo to cca pol na pol...
Hygienicke navyky sa daju osvojit, toto sa da vykomunikovat. Ale teda ak nahodou partner ochorie, tiez sa Ti zhnusi? Ruky prec od Teba
Doteraz si s nim chodila aj ked si nevedela ze si tie zuba vecer neumyva, takze asi nema chrup v takom zlom stave alebo mu netaha z ust ked si nato prisla az teraz ked spolu byvate.
Ano neni to uplne ok ale myslim ze ked mu to povies normalne ze to pojde zmenit. Skor mi pride z tvojej strany prehnane ze sa ti zhnusil a aj keby si ich zacne umyvat ze nevies ci sa to uz zmeni…toto mi nepride ako pevny vztah kde je laska ked ti staci tak malo aby sa ti hned zhnusil…
Ja si nepamätám, kedy si môj foter umýval zuby,žiadne kazy,nesmrdi mu z úst , jediný zásah v ústach mal asi pred 30rokmi mu trhali jednu osmičku,ja si myslím, že nemá ani plombu a to sa sprchuje aj tri krát do dňa, takže žiaden humusak
@kulumulu123 ano, vsetci mi to vraveli. Uz od decka mam ten dar, ze mam zuby dobre a z huby mi nesmrdi.
Tak takéto veci fakt nepatria na koník. To si rieste doma za zatvoreními dverami. .Je to medzi vami. Tiež by si nebola dva krát s toho happy,keby to frajer písal o tebe. Alebo aj niečo horšie. Všetci máme svoje zvyky aj návyky a ty ako frajerka sa s ním o tom porozprávaj poprípade dohovor. A ak ti ti vadí az teraz tak sa rozíd. Ale vypisovať na MK tiež nie je výhra a vypovedá to len o tebe.
@vanilkovazmrzka ráno vždy.. ale večer to nerobil nikdy sa mi priznal.. no zaskočilo ma to
A nikdy som si až tak zuby nevšímala on ich ma z predu pekne ale vnútri ma kazy.. sme sa o tom bavili a že chce si to dať dorobiť..
Hej je to nechutne ale to je najma vychovou.Ja by som sa pustila do zmeny kym mas nanho vplyv.Proste umyt si vecer zuby a bodka
Tak potom to nie je marne, da si opravit kazy a nauci sa, ze vecer sa musi zbavit zvyskov jedla aby neboli dalsie 🙂 daj mu este sancu :D

A ty ho bozkavas? 🤢