Spíte pri otvorenom okne?
Dievcata spavate pri otvorenom okne? Nemyslim dokoran, ale tak aspon na vetracku. My cez leto ano, ale teraz uz rozmyslam, ci to vobec je vhodne, zdrave...
Neviem, poradte.
Este k tomu aj syn chodi k nam do spalne niekedy do postele a ten teda spava vselijako poodokryvany..
ja som takto spat milovala, kym sa mi narodili deti som spavala pri ventilacke aj ked to uz bolo nevhodne respektive do rana uz bola kosa :D byvala som minimaalne chora. Ked sa narodili deti a spali so mnou v izbe som s tim prestala, teraz ked spome zvlast zase otvaram ale muz mi uz zatvara ked je chladnejsie. Ale celkovo mam tendenciu asi privela vetrat
Teraz už nevetrám, ale ani nekúrim. Minulý rok som 1x zapla kurenie po dušičkách ked sme už naozaj mali zimu doma. Vyvetram pred spaním, alebo ráno. Autorka, rob podľa seba veď každý to ma inak a teda aj iné domy. Neexistuje re každého univerzalny návod ako to robiť.
cez den máme na vetračku na noc zatváram okno, nekúrime v spálni a máme otvorené v noci dvere nakoľko sme sami dvaja
Zatvorene, mam rada teplo ked spim.
Ja milujem zimu na spanie ale ak teplota spadne pod 15 v noci okno zatvatam. Posteľ mám od okna asi 4 metre, ale ak som mala otvorené okno cez zimu tak sa vyspím super, ale ráno sa budím prechladnuta. Proste ten studený vzduch dnu ťahá, človek ho dýcha.
Ja neviem spať pri zavretom okne alebo v teplej izbe, musím mať aspoň na vetračku okno, inak ani nezaspím, alebo sa v noci budím na to že v izbe je pre mňa nedýchateľný vzduch :D. Kúrime minimálne. Ak vonku mrzne cez perinu prehodím deku a je, pyžamo tiež neznesiem teplé. Deťom v izbe zatváram okno, lebo im zatiaľ vadí otvorené, ale tiež musia mať vypnutý radiátor a občas pred tým ako ideme spať im tam prídem vyvetrať. Jedine kedy zatváram okno, aj keď nerada, ak je vonku silný vietor a počuť prievan, keďže zatiaľ máme staršie dvere na izbách tak to počuť dosť ako ťahá a neviem pri tom zvuku spať.
ja neviem spat pri otvorenom, kedze sa zobudim na kazde suchnutie. vetrame pred spanim.

@jankalukasova Tiez som si vypocula komentar v porodnici, ked sestricky boli prekvapene ako vetram. Cerstvy vzduch ocenili. Ze zvycajne dychaju menej prijemny vzduch. 🙂