Súčasná situácia a karanténa.
Ahojte vsetci,napadlo ma,to ako dokedy mame sediet zatvoreny kvoli virusu,ked skonci karantena v piatok vychadza myslim.To ako uz potom sa nemozeme nakaziť?sak snaď je to jedno,mozem ja sediet povinne doma celu karantenu,potom vyjdem vonku a nakazim sa.Cely tento virus je kolobeh nekonečny🤔
@patriciaprizel môže sa preniesť korona na zviera asi tak ako na kľučku dverí, na podrážku topánok na rôzne plochy.. A z toho zvierata nazad vie skočiť na človeka, ale nemôže zviera byť nosičom toho vírusu tak ako človek, čiže nemôže ho roznasat slinami, kychnutim atď..
@patriciaprizel no aj aeorilinky su niektore pred krachom- mysliš , že naša vlada do nich natlači miliony? o tom silne pochybujem.
@patriciaprizel vyper
@patriciaprizel Ty chces, aby sme dopadli ako v Taliansku alebo v Spanielsku? Aby nam zomieralo 700 ludi denne? Aby urcili vekovu hranicu, od ktorej uz nebudu ludi zachranovat, ale ich nechaju zomierat????
@patriciaprizel
Ak nevies odpovedat PRIAMO na moju otazku, napis jednoducho NEVIEM, nepotrebujem bajky a fabulacie, vdaka za tvoju uplne nepodstatnu domnienku
@patriciaprizel len ty tu chces od ludi presne cisla, inteligent, nastav prv sebe zrkadlo
@patriciaprizel omg. Nie vsetci by sa vyzdraveli...ale clovek nemusi byt matematicky genius na to, aby si zratal, v akom stave sa bude nachadzat zdravotnictvo, ak sa k chorym, ktori maju velmi tazky priebeh chripky pridaju chori, s velmi tazkym priebehom korony...ktora je mimochodom nakazlivejsia, ma zial o ca. 10 dni dlhsiu inkubacnu lehotu=viac siritelov (kedze nevies, kolko ludi je realne nakazenych a tym padom aj prenasacom choroby). Nechapem celu tuto diskusiu...
@patriciaprizel ok, dik za info...odchadzam...s niekym, kto si mysli, ze pandemia korony je umelo vytvorena, nemam zaujem diskutovat.
@patriciaprizel ale preco by to robili? Aspon jeden rozumny dovod daj.
@patriciaprizel ja som sa ta spytala priamo 🙂 ak nevies odpovedat, neodpisuj. Zatial ti kladiem otazky a ty sa len vykrucas
Tak ked sa pozries na tie svetove spravy, tak by som rozhodne nepovedala, ze je to umelo vytvorene. Ako to vobec. Vsak ani jeden stat nie je bez ujmy
@patriciaprizel nevidela som kvety ani sviecky ale ked ti clovek zijuci v tej oblasti povie ze pozna kazdeho druheho mrtveho a v miestnych novinach mas x stran oznameni o umrti kde predtym byvalo jedno dve oznamenia tak nepotrebuhem spochybnovat statistiky
@patriciaprizel mysliš ze vyroba vakcin bude stat viac ako ohrozenie celosvetovej ekonomiky?? vakciny maju vo farma priemyle najmenši podiel. pozri si čisla- najviac penazi ide na lieky. ale aj tak si nemyslim, zeby kvôli tomuto robili nejaku na umelo celosvetovu pandemiu. to nedava rozum. to už su zase silne konšpiračne teorie, lebo si stale proti vakcinacii ako takej.