Vifon polievka v tehotenstve
Jedli ste v tehotenstve?
Nie, ani pred. Je to bordel
@klarissa25 ja ju mám veľmi rada len viem koľko humusu to obsahuje
@pribinak joooj keď si dá raz za mesiac nič sa nestane...ani tehotnej ani netehotnej
ani ako netehotna by som si ju nedala https://bratislavaden.sk/damska-jazda/viete-co-...
@klarissa25 jasne. Aj kyanid nech si dá, však s mierou.
@autor nejdedla.by som, a rovnako sa vyhla aj určitým potravinám,.ktoré sa v tehu neodporúčajú
@simonah73 nejem ju každý deň... Teraz si ju chcem dať prvýkrát po 7 mesiacoch
@hipuska bože môj...áno všetko s mierou.. nerozprávame sa o jedoch drogách a podobne
Ja ju mam rada, ale v tehotenstve by som ten sajrajt nejedla.
@klarissa25 nekupujem to, je to bordel
Jedla som ju v tehotenstve,pri kojeni,deti sú vpohode🤷♀️😃fakt keď nie každý den a máš na nu chut tak prečo nie🤷♀️
Musim povedat ze ja si ju dam obcas. Som v 13tt a obcas na nu dostanem taku chut ze musim🙈 a to pred tehu som ju nejedavala mozno raz za rok🤷♀️
Nizkonakladova Vifon bola fajn ked som bol na skole, teraz si uz kupujem X krat kvalitnejsie Korejske.
Ja som grcala do 6 mesiaca
Ked mi konecne prestalo byt zle prisla strasna chut na "somariny" a dala som si aj vifonku a nic lepsie som v zivote nejedla 🤣
Ani v tehotenstve, ani pred ani teraz. Je to taký hnoj, ze možno pre psa. Nerozumiem, že toto niekto dobrovoľne zje. Ale každému čo chutí 😄
Mňa by inak zaujímalo že či tie čo tu píšete že nikdy by ste to nedali to úst, či tomu je naozaj tak a nikdy ste vifonku nejedli. Lebo mám pocit že veľa z vás to hrá na zdravý štýl a pritom si dajú aj chipsy aj hranolky..
Ja som ju volakedy jedavala, chutila mi🤷♀️ v prvom tehu vobec, smrdela mi, a pri druhom som nemohla kvoli tehu cukrovke. Teraz pri tomto tehu ked na nu dostanem chut tak mi az sliny tecu🙈🤣 ked si ju clovek nedava kazdy den tak si myslim ze to je ok, a ked niekto pise ze to je hnoj, ktovie kolko inych hnojov je ani o tom nevie🤷♀️
Nie, vážim si svoje zdravie.
Pozri ja ako vodič kamiónu ju jem dost často,nehovorím že každý deň,ale často. Stále sa viem dobre najesť,teraz v nedeľu mi žena hovorí ,že ona má o mňa normálne strach keď vidí ako jem ten pečený bôčik. Ešte pár rokov dozadu som dokázal sám zjesť celé grilované resp pečené koleno. Keď som bol mladší,som si vedel vypiť,aj pivo aj domáce a nie málo a tak isto som fajčil cca 30 denne asi 30 rokov. Minulý rok som sa dal prehovoriť od manželky a išli sme na preventívku. A hádaj,kto mal lepšie hodnoty krvy?ja alebo manželka čo nikdy nedržala cigaretu,nikdy nepila alkohol,zdravo sa stravuje a má pohyb? Áno ja som mal všetko v poriadku vrátane interného vyšetrenia. Všetko treba s mierou. Nie som žiadny odborník nemám na to vzdelanie,ale myslím si že tá jedna vifonka ti naozaj nemôže ublížiť,ani tomu maličkému. Kedysi som mal takú priateľku a tá vedela povedať - neodopieraj telu to,na čo má chuť. 😉
Áno
@nikpa no psovi svojmu by som to tiez nedala :DD
Nikdy v živote som vifon nejedla. Keď som otehotnela 1x dostala som neskutočnú chuť na to.. Nechápem ako, keď pred tým som to nikdy nejedla.. Celý prvý trimester som aspoň raz týždenne si dala vifon, lebo som sa šla poskladať z tej chute... Pri druhom to isté. Teraz nie som schopná okolo toho ani prejsť... Nechápem tomu 🤷♀️
Autorka, daj si co chces, na co sa pytas, ekd sama vies ze to zdrave nie je a vies ake su na to reakcie. A napr. ja som ju nikdy nejedla. NIkdy. Nevidim na to dovod, polievku si viem dat hocikde kvalitnesiu dobru, vyzivnu, bez eckovu...
@simca06022011
@simonah73 sa ukludnite, áno je to moje dieťa a nemyslím si že ono vôbec vie že som nejakú vifonku zjedla.. A dala som si ju aj preto, lebo tu ostatné baby písali že si ju dávali tiež občas.. Nepýtala som sa vás nato čo to obsahuje ale či ste ju jedli počas tehotenstva. Keď nie tak stačila taká odpoveď a netreba sa tu hneď rozhorčovať.
A čo takto alternatíva: kurací vývar a tento druh cestoviny sa dá kúpiť 💫
Pozri aj mc donald je bordel a sem tam si ho dame nie? Mne teda vobec nejde na chut ale minule som nemala na vyber lebo som sa musela najest kym si dam lieky a boli sme prec jedine co bolo po ruke bol mc donald tak som trocha zjedla aby som nesla potom spat hladna ale urcite nie kazdy den…. Ked mas na nu strasnu chut daj si mozno v polovicke ani nedojes lebo ti uz chutit nebude a ked si ju das raz za mesiac urcite sa nic nestane. Bordel je uz vo všetkom asi by sme nejedli nic lebo pochybujem ze si tu vsetky pestujete ovocie, zeleninu, chovate hydinu, prasce a kravy aby ste do seba nedostali nic. Urcite ani jedna nejde do restiky lebo ved co ked pouziju bujon alebo inu chujovinu…. 🤦🏽♀️ Ja som po pôrode na take kraviny mala chut ze som jedla vifonku a druhy chod bolo kuracie na paprike zaliate vodou 😂😂😂😂 inak to nejedavam ale teda bola som v obchode a musela som si to kupit a teda tehotenske chute boli toez vselijake 😂
@simonah73 ten link co si dala ma zdroj stránky daily health post ktorá je hodnotená veľmi zle
https://mediabiasfactcheck.com/dailyhealthpost/
Celá cina sa napchava vifonkami a zatiaľ to nevyzerá ze by vo veľkom vymierali.

Môžeš jest všetko s mierou...