icon

Aké mäso mám kúpiť?

10. máj 2025

Učím sa varit viete mi povedať aké mäso mám pýtať v obchode to čo ma pani na videu?

hopatko
•
10. máj 2025

Nazov masa mas vzdy uvedeny v recepte, podla ktoreho sa ucis varit. Aj v tomto.

tetapetra
•
10. máj 2025

Bravčové pliecko

autor
•
10. máj 2025

A nepríde vám to skôr ako bravčové karé?

tetapetra
•
10. máj 2025

Niekedy sa zadari a kúpiš pekné. Napadlo mi,či to nie je orech

autor
•
10. máj 2025

Lebo to sa podľa mňa zle kraja neviem či to nakrajam. Bravčové karé by nemohlo byt?

hopatko
•
10. máj 2025

Kazde maso sa da nakrajat ak mas ostry noz. Kare mas suchsie maso, plecko zasa moze byt mastne, uvidis ktore sa ti bude pozdavat v obchode, dobry masiar ti aj poradi.

tundra
•
10. máj 2025

Ked mas ostry nozik,tak je jedno,ci je to lopatka alebo kare.V lopatke je viac šliach,treba ich vyrezat.Neboj sa toho,bude sa to dusit,nemas co pokazit.Drzim palce.

nelca84
•
10. máj 2025

Vyzera to byt take suchsie, takze predpokladam, ze je to bravcove pliecko - orech. A s tym krajanim asi nechapem, vsak si naostri nozik a pokrajas ako maslo.

lindous
•
10. máj 2025

"Vepřová plec" je to hneď prvé v zozname ingrediencií... ale použi kľudne aké sa ti v obchode zapáči...zrovna v krájaní naozaj rozdiel nevidím

tundra
•
10. máj 2025
@nelca84

Vyzera to byt take suchsie, takze predpokladam, ze je to bravcove pliecko - orech. A s tym krajanim asi nechapem, vsak si naostri nozik a pokrajas ako maslo.

@nelca84 orech sa nachadza v stehne.

nelca84
•
10. máj 2025
@tundra

@nelca84 orech sa nachadza v stehne.

@tundra pravdu mas, pisem rychlejsie nez rozmyslam 😀 ale na pliecko to tiez nevyzera, skor to stehno

ibrunova
•
10. máj 2025

Ja by som kúpila stehno

belllinka
•
10. máj 2025

Kludne kup kare, pliecko ma zbytocne vela mastneho.

autor
•
10. máj 2025
@belllinka

Kludne kup kare, pliecko ma zbytocne vela mastneho.

@belllinka áno mám karé ďakujem

yosi
•
10. máj 2025

Karé je tuhé a dosť suché mäso. Na takéto gulášové záležitosti zásadne krkovička alebo pliecko

rozculena
•
10. máj 2025

karé bude suché

rozculena
•
10. máj 2025
@nelca84

@nelca84 ona má asi karé nakrájané na plátky..........

rachel36a
•
10. máj 2025

Pani ma pliecko, ale môžeš dat aké chceš...stehno, kare, atd

stankadu
•
10. máj 2025

Ja pliecko kupujem iba na mletie. Moja choroba je, že všetko biele musí z mäsa preč 😶‍🌫️🫣 takže kupujem iba stehno a karé a varím z toho. Ale mám posum, uz 2x som piekla krkovičku 😉 Takže kludne daj aké chceš.

veronka1996
•
10. máj 2025

To je losos podľa mňa

tundra
•
10. máj 2025
@veronka1996

To je losos podľa mňa

@veronka1996 👍😂😂😂

petulda333
•
10. máj 2025

Kare za mna suche,ja radsej orech alebo stehno

marsmykkok
•
10. máj 2025

Z bravčoviny je najlepšie stehno-dá sa použiť do všetkého, nie je suché ako karé a ani mastné ako pliecko alebo krkovička.

isis234
•
10. máj 2025
@veronka1996

To je losos podľa mňa

@veronka1996 100 bodov,,,, pobavilo😂
Kúp stehno. Ak máš karé, vysmaž na oleji... Alebo skús ako je v recepte.. písané je pliecko.
Aj z kuraťa môžeš urobiť na prírodno, s omáčkou...

alialialica
•
11. máj 2025

Pravdaže mohlo

evansova
•
12. máj 2025

Ked to kare planujes dusit, najpvr platky trochu naklep. Mozes pouzit mlete cierne korenie, mletu rascu, ale v ziadom pripade nie sol, ani koreniny ktore ju obsahuju. Opekaj ho na bravcovej masti, nie na oleji, podlej vriacou vodou a sol pridaj az po dvoch tretinach casu potrebneho na udusenie.
Takto aj kare, ktoré patri medzi suche masa bude chutne. Drzim place na oboch rukách.