icon

Aké tradičné vianočné jedlá máte radi?

11. nov 2024

Ake tradicne zahranicne vianocne jedlo vam chuti? Tema na inspiraciu

anjelicek26
•
11. nov 2024

My mame v nemecku hus, cervenu kapustu a lokse.. polievku robievam rybaciu, ale už dlho premyslam, či nebudem robiť radsej silný vyvar.

stormie
•
11. nov 2024

V UK brandy sauce na xmas pudding, ale len sauce 😂

vilma7
•
11. nov 2024

Vo Švajčiarsku zvyknú kolegyne jesť na večeru raclett, iné zas syrové fondue, na Silvestra zas mäsové fondue. Ale každá domácnosť si to rieši asi postojom.

cimage
•
11. nov 2024

@stormie ja som bola 7r v anglicku, robila som v hoteli kde sme to servirovali cele vianocne obdobie a ja som to neochutnala ani raz 😁. Vobec ma to nelakalo.

kiki68
•
11. nov 2024

@vilma7 toto mavame v Rakusku na Silvestra. My mame teda na Vianoce pecenu rybu. Ale da sa vselico

tenerifka
•
11. nov 2024

V Spain jedia vselico, zalezi na regione. Casto maju steaky, alebo jahñacinu, pekne sa oblecu, podobne ako na Sk.
Tu na ostrove su ine zvyky, zvyknu nachystat misu plnu kreviet a lupat🤦‍♀️, ziadne nobl oblecenie ci krasne upraveny stol, vobec to nejako neprezivaju, stretne sa siroka rodina u niekoho v garazi, byvaju hlucni a aj vela piju.
My uz mame 25 rokov (co tu zijem) Stedrovecernu veceru ako na Sk, s krasne pripravenym stolom, koledami, oblatkami a kapustnicou..... Manzel si zvykol velmi rychlo, on nie je z ostrova. Musim sa ho spytat, ako to prebiehalo u nich, ked bol maly

stormie
•
11. nov 2024

@cimage ja som to niekolko rokov chodila do kuchyne pit teple zo salky 😂

michellemary
•
13. nov 2024

"Houbový Kuba" v Čechách.