icon

Ako pripraviť mrazené rybie filé v kocke?

22. dec 2023

Dievčatá poraďte mi, mam nakúpené tie Rybie kocky ktoré chcem klasický trojobal obaliť a vypraziť na panvici. Neviem ale, ci ich treba noc predtým vyberať a rozmraziť, namočiť do klika a citrón atd.. a také mäkké obaliť, alebo radšej nie? Lebo sa bojím ze keď budu rozmrazene a úplne mäkké, ci sa nerozpadnu pri vyprážani...

hedviga2
•
22. dec 2023

Ja rozmrazím a vodu trochu vytlačím, obalim v trojobale ako vyprážany syr, čize do vajca a struhanky dva krát

simonaveselovska
•
22. dec 2023

Dobrý deň, neviem akú máte značku záleží veľa od nej a koľko vody má ryba. Rozmraziť ja to stále papierovou vreckovou utriem a medzi rukami riadne povytláčam vodu a potom klasika obalím.

hyta
•
22. dec 2023

Ja ich rozmrazujem tak na 80%, vodu povytláčam kuchynskými papierovými utierkami, následne obaľujem v trojobale. Raz som ich nechala celkom rozmraziť a rozpadávali sa.

stanulienkat
•
22. dec 2023

Oni by sa nemali rozmrazovať, pretože to nie je klasická ryba, ale kúsky a zbytky pozliepané z rýb. Okrem toho je tam vysoké percento vody, takže keď to budeš vysmážať porazí ťa,lebo v panvici ti bude prskať v oleji veľa vody.

autor
•
22. dec 2023

@stanulienkat cize mam ich ešte úplne zamrznuté obaliť a hneď vypraziť?

slavomira236
•
22. dec 2023

Ja normalne rozmrazene robim.dam na utierky na vrch tiez utierky idsaju vodu obalim a vyprazu. Nic neprska. Nevi uplne zmrazene by som to nerobila vtedy si myslim zeby sa voda uvolnila do oleja a prskalo by viac..to nieje predsmazene ako tie co predavaju uz obalene alebo rybie prsty

dadka1997
•
22. dec 2023

Síce ja som to tak nikdy nerobila, nakupujeme teke rybky, ale moja mama ich obaluje ešte zamrznuté

denisah6
•
Autor odpoveď zmazal
•
mamusa123456789
•
22. dec 2023

Ja kupujem tieto a vždy ich nechám úplne rozmraziť a nerobím s nimi nič navyše okrem obalenia a vysmazenia a nemôžem povedať, ze by sa mi rozpadávali alebo nejako prskali

hedviga2
•
23. dec 2023

Z úplne zamrznutého opadne trojobaj, nakolko sa zmáča