icon

Ako spraviť ovsené vločky s proteínom chutnejšie?

27. mar 2025

Ahojte. Máte nejaké nápady ako si spraviť jedlo ovsené vločky s proteínom lepšie? Už ma nebaví tá chuť..

kavasmliekom
•
27. mar 2025

Ja protein nepoužívam. A skus si pozrieť napríklad "noger" od fitlavia, po novom zanzisan. Nebicko v papulke 😄

autor
•
27. mar 2025

@kavasmliekom och poznám, no ja osobne nenavidim chuť arašidov a čokoládu tiež moc nemusím. Ja protein znesiem len takéto v kaši, keby ho mám piť osobite, tak by skončil na podlahe 😅

tim23
•
27. mar 2025

Ja nechápem otázke.. Ako lepšie? Veď si urob normálne proteín v mlieku a zalej nimi vločky, daj ovocie a hotovo

nikha2809
•
27. mar 2025

Aktin protein som raz kúpila a jediný bol bez tej hnusnej pachuti.Ja robím vločky na veľa spôsobov, aj z tvarohom, alebo z proteínovym pudingom, ovocie obmienam

falbala132
•
27. mar 2025

tiez nechapem otazke, a ako ich teda robis, ked ich chces spravit s proteinom, ale lepsie?

kavasmliekom
•
27. mar 2025

Veď nemusíš si dat orechy ani čokoládu. Môžeš vynechať

oceanahory
•
27. mar 2025

Lievance, cookies alebo akekolvek ine pecene, ci nepacena alternativy. Na nete najdes kopec receptov.

autor
•
27. mar 2025

@tim23 nepijem mlieko, vločky robím s vodou.

tim23
•
27. mar 2025

Kriste, tak potom s vodou

pralinka86
•
27. mar 2025

Overnight oats, kľudne s vodou ci nejakym mandľovým/sojovym mliekom.. granola
A nabudúce pomoze, ak napises rovno hned, ze co robis ty, ked ti to nechuti.. je milion spôsobov a chuti, kto ma vediet, co robis práve ty a preco tak

tenerifka
•
27. mar 2025

A oreco musis jest nasilu ovsene vlocky? Existuje kvantum ovela zdravsich potravin….mña by nikto nedonutil zjest vlocky, neznasam ich

1gramofon
•
Autor odpoveď zmazal
•
1gramofon
•
27. mar 2025

Jaj ty to nepecies ako pozerám. Ja robím koláč na niekoľko dní. Proteín v prášku, 2 vajíčka, ovsené a pšenove vločky, ovsena múka, pohár mlieka, vanil extrakt, mandľové maslo. Takto nemusím robiť každý deň...

luccija
•
27. mar 2025

Dcéra si robí lievance s tvarohom a do toho proteín.Mne to v kasi tiež nechutí.Alebo si ho daj do jogurtu a ovocie, kokos, orechy ..

ndrag
•
27. mar 2025

ja si davam vlocky s proteinom na studeno, do toho prisypem trochu nesladenej granoly nech to chrumka a mrazom susene ovocie, obcas obycajne nesladene kakao. Zjedla by som toho na kila.

tinkavvv
•
27. mar 2025

Ja som na ig videla novy sposob pripravy a vwlmi mi to chuti. Spravit klasicky ovsenu kasu (uz ako zvyknes robit). Odmerku proteinu pomaly rozmiesavat s trosickou vody az kym nevznikne taka polohusta poleva a vyliat na kasu. Ovocie, orechy, skorica... uz podla chuti a obmienat. Skus