icon

Ako zistiť, či je pizza správne upečená?

10. jan 2024

Ako zistím že je už pizza spravne upecena

ivette1223
•
10. jan 2024

Nadvihni spodok, ak je dozlatista, tak je upecena. Z vrchu musis vidiet ci je upecena.

saxana000
•
10. jan 2024

Ze ma zlaty okraj aj spodok chrumkavy nie gumovy.po prerezani nie je rozmocena..

autor
•
10. jan 2024

Prosím vás aj teraz sa mi to stalo. Stále keď pečiem pizzu tak vrch mi úplne vyschne a spodok je ešte Biely. Mám elektrickú rúru bauknet. Dá sa tam prestaviť nieco

mondolina
•
10. jan 2024

a pečieš vrch aj spodok?

autor
•
10. jan 2024

@mondolina ako to zistím. Pečiem tak ako stehná zvyknem

tundra
•
10. jan 2024

Kupovana ci domaca?Kupovany polotovar pisu vrch,spodok 180°C,9-14 min.

autor
•
10. jan 2024

Domaca

tundra
•
10. jan 2024

Tak potom zalezi od hrubky a asi aj od cesta....

leamajtanova
•
11. jan 2024

pozriem sa

h2
•
11. jan 2024

Keď ti pečie silnejšie zvrchu, treba ju dať nižšie, prípadne až celkom dole, aspoň na chvíľu.

autor
•
11. jan 2024

Neviem prečo to tak robí. Už som skúšala aj kupovanu a včera domácu a stále úplne vyschne vrch, je tvrdý. Zmenila som aj nastavenie na rúre a nič.

autor
•
11. jan 2024

A vobec nerobím dlho, už pri 5 min. začne tvrdnut a hnednut

akje
•
11. jan 2024

Ahoj @autorka

Ktoru funkciu pri peceni pouzivas?

mmoni89
•
11. jan 2024

Mame pizza kamen a manzel vzdy vyhreje pizzu na plnu,300stupnov

autor
•
11. jan 2024

@akje nemám tam všetky funkcie, ale najprv som mala to druhé horni a dolni topne teleso. A druhýkrát druhé od spodu to isté len s ventilatorom

akje
•
11. jan 2024

@autorka. A pizzu si mala v ktorej casti truby?

Skus stvrte od vrchu a pizzu v strede s nejakou kupovanou pizzou ;)

autor
•
11. jan 2024

@akje presne to štvrté som včera pozerala a nemám to na rúre. A tomu nerozumiem že pizzu v strede

kristinkakvetinka
•
11. jan 2024

Ja mam cesto dobre idem podľa receptu a tiež ju mam zo spodu akoby nedopecenu ,pizza by sa nemala piecť na plechu ,preto sú najlepšie pece na to .Je tam veľa surovín "mokrých " a proste sa to poriadne neprepecie .Skus ten plech na pizzu s dierkami ,tam sa mi lepšie upečie.

autor
•
11. jan 2024

@kristinkakvetinka ale nejde o ten spodok ale že vrch sa veľmi rýchlo spece a stvrdne

kristinkakvetinka
•
11. jan 2024

Tak asi ti vrch viac pecie

sense
•
11. jan 2024

Pečiem na 230 stupňov 10 min spodný ohrev a luft. Zo spodu pečená a zvrchu neobschnuta. Na spodnej mriežke
Mama môjho partnera robí tak ze najprv da na 5 minút len samotné cesto bez ničoho a následne oblozi a sa dopiect

akje
•
11. jan 2024

@autorka

Myslela som tym, aby si dala do stredu ako je na obrazku umiestneny plech.

Ale ak nemas moznost spodneho vyhrevu, a silno ti truba pece zvrchu, tak skus dat pizzu na spodok.

mmoni89
•
11. jan 2024

A nemoze byt problem v ceste?my pecieme v rure vyhriatej na 300stupnov asi 5-6 minut a je uzasna,makke okraje

lukbe
•
11. jan 2024

Skús piecť tak, že nahreješ vopred plech spolu s rúrou. Pizzu si priprav na papieri na pečenie a potom ju opatrne presuň na horúci plech. To je jedna možnosť. Druhá je taka, že sa najprv dá na chvilku do horúcej rury piecť natreta pizza a až po chvíli na ňu nakladies, čo chceš a potom dopecies.

autor
•
11. jan 2024

Ale ide o to že aj kupovana sa správa tak isto. Stvrdne. Ale keď som robila napr. predtým (nebolo to tak dávno) doma u rodičov aj kupovanu pizzu tak bola dobrá. A to sme mali 30 ročnú plynovú rúru 😃

nafka0483
•
11. jan 2024

Mozes mat pokazenu ruru? Ze ti dole nehreje dostatocne?

animus
•
14. jan 2024

Domácu pečiem tak, že si vyhrejem rúru na 300 a mám v nej aj plech. Keď je vyhriata, tak na ten horúci plech dám pizzu (nevyberám ho z rúry iba to cesto hodím do vnútra a rýchlo zatvorim) a pečiem 5min, Max 10 keď vidím že treba