icon

Chutia vám trendové jedlá a nápoje?

11. sep 2026

Chutia vám staršie aj novšie trendy jedlá a nápoje? Napr matcha, sushi, poke, avokádo, kokosová voda, pistáciové dezerty, makrónky a potom tie virálne recepty, ktoré na instagrame pripravuje skoro každý influencer?

Strana
z2
katica06
11. sep 2026

@anonym_autor netuším či trendové či nie, ale sushi či poke si pripravujeme doma minimálne päť rokov a aj avokádo si zvyknem dať raz dva krát za mesiac. Pistaciove mi chutilo roky rokúce pred dunajskou čokoládou, lebo na rozdiel od niektorých orechov na pistácie nemám alergiu

anonym_063198
11. sep 2026

Sushi ani kokosovú vodu nepovažujem za trendové. Matchu nám nosieval svokor už naozaj veľa, veľa rokov dozadu. Málo kto ju u nás poznal, možno milivníci ázie. Chutia mi a jem aj pijem ich rada a s chuťou. A napríklad avokádo úplne zbožňujem. 😃

anonym_2c94a4
11. sep 2026

@anonym_autor chutia. A nie je to trendove. Maximalne tak matcha. Ostatne je tu uz x rokov. Avokado dokonca od komunizmu

anonym_dd1b48
11. sep 2026
@anonym_2c94a4

@anonym_autor chutia. A nie je to trendove. Maximalne tak matcha. Ostatne je tu uz x rokov. Avokado dokonca od komunizmu

@anonym_2c94a4 .možno ich autorka objavia až teraz🤣 a myslí si že nejaký nový trend
nech ma niekto opraví ale sushi bar bol v ba už aj pred 20-25r

anonym_2c94a4
11. sep 2026
@anonym_dd1b48

@anonym_2c94a4 .možno ich autorka objavia až teraz🤣 a myslí si že nejaký nový trend

@anonym_dd1b48 ona asi teraz zistila, ze existuje avokado 😂. Som zvedava, ako bude reagovat, ked v obchode uvidi batat 😂

euka210
11. sep 2026

@anonym_autor nie, vooobec. Bryndzove halusky a rezen je naj

cina1
11. sep 2026

sushi nemam rada, pre mna je to ryza na kyslo..matchu som neochutnala, vseobecne okrem beznych bylinkovych cajov nemam rada caj. na avokade nevidim nic extra - bez chuti, brecka.pistacie mam rada aj solene aj nesolene...a aj zakusky mi s nimi chutia. ja sa riadim tym, že ochutnam, chuti-nechuti a nevudem sa tvarit, ze mi nieco chuti len preto, ze je to akoze trendy.okrem toho chute sa mi s vekom menili

anonym_659e79
11. sep 2026

Sushi milujem, aj poke. Makronky zjem, ale radsej mam veternik. Pistacie mam rada, takze aj pistaciove dezerty mozem, no dubajska cokolada mi nechuti. Kokosovu vodu vypijem, ale aby som si to cielene kupovala, tak to nie. U avokada roky rokuce nedokazem odhadnut ten spravny moment, kedy je uz zrele - rano idem do prace a este je zle, poobede pridem z prace a uz je zle. Takze ho uz casto nekupujem, lebo ma to demotivuje. Matchu som este nepila, nemam to za potreby. Instagram nemam, trendy nesledujem.

anonym_25eab6
11. sep 2026

@anonym_autor Avokádo hnus, však ti nemá chuť, makrónky o ničom , sushi nič moc, matchu som ešte nepila. Nepotrebujem sa po niekom opicit, je to trápne

liusa82
11. sep 2026

z toho čo si vymenovala, mi nechutí jedine matcha to je vážne hnus a to som už vyskúšala kdejake značky 🥶🤮a je málo ludi komu to chuti.A ešte poke a sushi na treťom mieste..no Jedine matcha to je teraz tak trendy ale ostatok je tu už dávno pradávno až na tie dubajske čokolady s pistaciami ale viem ako si to asi zhruba myslela 😊

anonym_dd1b48
11. sep 2026
@anonym_25eab6

@anonym_autor Avokádo hnus, však ti nemá chuť, makrónky o ničom , sushi nič moc, matchu som ešte nepila. Nepotrebujem sa po niekom opicit, je to trápne

@anonym_25eab6 a ktoré jedla nie sú trápne?

stellarstar
11. sep 2026

Matcha áno ( zelená a od dnes aj modrá )
Sushi odjakživa
Poke áno začala som s tým nejak tento rok
Avokádo áno
Kokosová voda nee
Kokosové mlieko áno
Pistazie a pistáziovy krém áno
Makronky som ešte neskúšala

autor
11. sep 2026
@anonym_dd1b48

@anonym_dd1b48 neobjavila som ich teraz….poznam ich roky ….napr sushi zo surovej ryby nemôžem ani cítiť, zjem len tepelne upravenú alebo zeleninové…pričom mi to nepripadá ako nebeská manna, hoci niekto to strašne ospevuje

autor
11. sep 2026
@anonym_2c94a4

@anonym_dd1b48 ona asi teraz zistila, ze existuje avokado 😂. Som zvedava, ako bude reagovat, ked v obchode uvidi batat 😂

@anonym_2c94a4 aspoň netrep… ja varím rada a veľa, v reštauráciách si objednávam stále niečo iné, nehovoriac v zahraničí..som veľký gurmán…. no ale nejaká buchta chcela byt strašne za vtipnú, tak napíše blby komentár

anonym_2c94a4
11. sep 2026
@anonym_autor

@anonym_2c94a4 aspoň netrep… ja varím rada a veľa, v reštauráciách si objednávam stále niečo iné, nehovoriac v zahraničí..som veľký gurmán…. no ale nejaká buchta chcela byt strašne za vtipnú, tak napíše blby komentár

@anonym_autor no neviem. Jediny blby komentar je tvoj prvotny prispevok, ked povazujes avokado a sushi za trendove jedlo. A teda asi chodis len na rezne do tych restik 😂😂😂

biba_18
11. sep 2026

ak to niekto považuje za trend? 🤷‍♀️
z toho jedine kokosovú vodu nemám prečo piť, radšej mám aloe - ale zvyšok normálne a roky… sushi máme radi, robím aj doma, dubajskú čokoládu milujem, matchu som si robila pred 100 rokmi, mám celú sadu na ceremóniu z japonska a zopár šálok, avokádo je súčasť mexickej kuchyne a tú mám tiež rada…
ale čo sa týka virálnych receptov, to netuším, nemám sociálne siete 😏

biba_18
11. sep 2026
@anonym_autor

@anonym_dd1b48 neobjavila som ich teraz….poznam ich roky ….napr sushi zo surovej ryby nemôžem ani cítiť, zjem len tepelne upravenú alebo zeleninové…pričom mi to nepripadá ako nebeská manna, hoci niekto to strašne ospevuje

@anonym_autor ja to ospevujem lebo mi to chutí… sushi nie je primárne zo surovej ryby. jedia surové ryby tak ako my tatarák - teda to neznamená že každý japonec je surové ryby…

anonym_7c6462
11. sep 2026

@anonym_autor jedz a pi co ti chuti....avokado milujem ( samozrejme cesnak , sol., korenie ) na " sladko" v smothie...kokosovu vodu nie , makronky a pistacie mnam a sushi u mna vobec ...aj , ked syn miluje ...matcha u mna - no akoze vypijem nejaku prichutenu v kaviarni ..ale teda pre mna to chuti ako jacmen z GW 😄ale dcera miluje , aj si to denne miesa

anonym_e4f6fe
11. sep 2026

Z toho, čo si vymenovala mám rada len pistácie. Aj to nie ako dubajskú čokoladu. Ostatné nemám rada a nejem. Nezaujima ma , čo varia akože influencerky. Varím to, čo máme radi.

anonym_88d6e2
11. sep 2026

Matcha mi nechuti vobec, inak vsetko zvysne, co si vymenovala, ano. Nic z uvedeneho nepovazujem za trendove, az na tu matchu.

anonym_aee29b
11. sep 2026

Všetko od pistácie zjem, aj sushi, ale poznam to roky. Mne matcha absolútne nechuti.

sense
Včera o 01:54

Sushi a kokosovú vodu nemusím. Ostatné už roky. Machu a pistácie zbožňujem. Avokádo mám rada,ale nemusím ho každý den
A teda jem to ešte od čias keď som ani nevedela že nejaký insta a influenceri existiju

anonym_ba521d
Včera o 05:29

Sushi nevyhľadávam, nie je to prvá voľba. Kokosovú vodu nepijem. Avokádo - iba cielene, ak robím pomazánku, inak ho nekupujem. Matchu mám doma, ale nie je to moja šálka kávy. Poke jem samozrejme, makrónky som mala niekoľko krát, ale nič moc pre mňa. Pistácie mám veľmi rada. Dubajskú čokoládu nie.

bosorkabb
Včera o 05:54

Všeobecne nemám rada surové veci ani rybu.
Avokádo pre mňa osobne také bez chuti.
Koláče mám rada tradičné. Kokosová voda nie je pre mňa.
Poke občas si dám ale nie je to šálka mojej kávy 😂
Radšej si proste dám klasické jedlo, bežnú kávu, staré dobré koláčiky.

tenerifka
Včera o 06:18

Na sushi a poke chodim obcas do restauracii v Madride dlhe roky, nechce sa mi to robit doma.
Avokado jem takmer denne uz asi 30 rokov. Matcha ci zeleny caj pijem tiez denne dlhe roky, kokosovu vodu tiez takmer kazdy deñ. Takze pre mña to nie su trendy, ale normalna sucast zivota

simsalabim
Včera o 06:41

Sushi neznasam, machu vypijem, ale neoblubujem, detto kokosovu vodu. Pistaciovy krem si davam do tvarohu. Avokado - jem roky, minimalne 30 rokov (mama este zila, preto si to pamatam). Kolaciky, zakusky, makronky atd. - uprimne, radsej si dam kusok cokolady 🙂

anonym_d3e5e2
Včera o 07:43

@anonym_autor na sushi chodíme roky, milujem to, poke takisto. Kokosovú vodu si kupuje môj muž už asi 8 rokov. Matcha je za mňa hnus :D

anonym_25eab6
Včera o 07:55
@anonym_dd1b48

@anonym_25eab6 a ktoré jedla nie sú trápne?

@anonym_dd1b48 Ja nepíšem o jedlách, že sú trápne, ale o opiceni. Treba čítať s porozumením

anonym_e4a5d5
Včera o 07:57

@anonym_autor
Ty si niekde zaspala dobu. 😄 Sushi jedine varené, tzv. California style. Ale že v Ázii robia bôčik o 100 % lepšie ako na Slovensku? Tak toto je pre mňa novinka roka! 😂

anonym_cfc380
Včera o 09:23

nie, v jedle som dosť staromodna.

Strana
z2